kendini bu ay hamile sananlar buraya

tatlım bende onu düsündüm hatta bazen buraya cok bebişle ilgili seyler yazmayayım diyorumm isteyipte olamayanlar varrr allahım inşallah onlarada verir.kızlar yasinlerimizde bebeşi olmayanlarıda unutmayalım yıllardr bu özlemi ceken insanlarrrr varr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar tadı kaçtı diye girmedim bir kaç gün de özledim sizleri.angel dan falan haber var mı ösqe den falan.uyarılara devam mı ediliyo :)
oske geri geldi dün ama angelden bi haber yok belki topiği değişince gelir

aaaaa ecem hamile mi kız nasıl öğrenmiş :) hemen cevap verin merak ettim :)
test yaptı kazandı

amin tatlım darısı başına inşallah.
demek ermiş sensin haaa

ben seninkini çok güzel okudum duamı da yaptım sorumluluk kabul etmiyorum

ay şu toğie iki şey yazayımda öyle eylülün topiğe geçeyim;
sevgili topic seni çok sevmiştimm
kazandırdığın arkadaşlarım için teşekkürler
testimdeki silik çizgi için teşekkürler
ay dualar içinde teşekkürler
hadi diğer topiğeeeee ben bavulumu hazırladımm pek severim gezmeyiii

hangi topige?((((

canım ben ilahiyat okudumyani kuran arapcası benimkisi, ne kadar surede ogrendin:)) esin cocuk konusunda bask yapmıyorsa bosver istedigin zamanda hamile ol inşşşşşşşş

çatlaksın yaaa
bende bu topıgı cok özlıcem..
ama buraya kadarmış,bızı kabul edemedıler burda..
yeni topicte doguracam cocugumu ınat degıl mı hıh!

bende iki çift laf edim bari bende inşallah diğer topikte hamile kalcam :) amin sizi seviyoruummmm

sevgili topik ilk sayfandan beri takipcindim burda bana ck guzel arkadasliklar kazadirdin ve hayalini bile kuramadigim ikizlerime kahkahlarima bazende huzunlerime sahid oldun hem bebegimi hem ikinci suprizimi ve bazende esimin yontulmamis hallerine sahid ilk sen oldun ama her guzel seyin bir sonu varmis evet burada gecirdigim her guzel dakika saat ve gunler icin tesekkur ederim seni hic unutmicam hoscakal.... (bu hamilelik beni iyice duygusal yapti)

yasak diemi böle yazdın amaaan istedimiz herşeyi faceden söleriz bizde boşveriiin kıskananlaaar çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…