- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.301
canımmm benim desene aynı zamanlarda doğcak bebişlerimiz bende kesin olarak 12 de öğrendim kandan :))) ayyy ne güzellllllllllll Allahımm sağlıkla sıhatle sanada banada ve tüm hamişlerime bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnn ve olmayan tüm canlarımızada en kısa zamanda nasip etsinnnnn aminnnnn
merhaba kzılar 3-4 gün önce bende yazmıştım buraya bugün test sonucum belli oldu,HAMİLEYİMAllah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.bu mutluluğu yaşatsın
kızlar şimdi listede neyi fark ettim biliyormusunuzz 23 haziran benim yasin günüm sanırımm ve 23 haziranda kontrolüm var benim dr olucam inş dualarınızla güzel haberler alırımmm:26::26::26::26::26:
bencede iyi olur
oske geri geldi dün ama angelden bi haber yokgünaydın kızlar tadı kaçtı diye girmedim bir kaç gün de özledim sizleri.angel dan falan haber var mı ösqe den falan.uyarılara devam mı ediliyo :)
test yaptı kazandıaaaaa ecem hamile mi kız nasıl öğrenmiş :) hemen cevap verin merak ettim :)
amin tatlım darısı başına inşallah.MaşaLLah kıslar patır patır herkes hamile kaliolar
Zaten benim huyumdur bulunduğum yerde herkesi hamile bırakırm ama bi kendime beceremedim o işi : )
Bana bakın yoksa bnim yasinlerimi güzel okumadınız mı len
Benim çoğunuza oruçlu oruçlu okuduğum yasin ve dualar kabul olmuş ne kadar güzel
Ecem ve meryemde silik çizgiyi görmüşAllah tamamına erdirsin inş yaaa çok sevindimm..
Gündaşım da hamile ama onun bugün misafileri var test yapamaz şimdi : )
ay şu toğie iki şey yazayımda öyle eylülün topiğe geçeyim;
sevgili topic seni çok sevmiştimm
kazandırdığın arkadaşlarım için teşekkürler
testimdeki silik çizgi için teşekkürler
ay dualar içinde teşekkürler
hadi diğer topiğeeeee ben bavulumu hazırladımmpek severim gezmeyiii
bence de onemli olan benim ne istedigim:))yani 1 senedir bayagi ogrendim ama Kurani Kerim arabcasiyla konusulan arabca coooookkkk farkli hatta misirli farkli suudili farkli filistinli farkli konusuyor.benim esim filistinli oldugu icin onun gibi konusuyorum sen hangi bolum okudun?
ay şu toğie iki şey yazayımda öyle eylülün topiğe geçeyim;
sevgili topic seni çok sevmiştimm
kazandırdığın arkadaşlarım için teşekkürler
testimdeki silik çizgi için teşekkürler
ay dualar içinde teşekkürler
hadi diğer topiğeeeee ben bavulumu hazırladımmpek severim gezmeyiii
merys sen dualardan bahsetme..
yoncamel evlılık yıldonumun sana kalsın bızı ılgılendırmez..
dimeh aserıyorsan aser,hamılelık belırtın varsa bıze söyle sadece..
ecem cıft cızgıyı görduysen artık sende susabılırsın..
benımde mısafırım kımseyı ılgılendırmez..buraya gırmedıgım zaman hıssedın neden olabılecegını falan fıstık..
bende iki çift laf edim bari bende inşallah diğer topikte hamile kalcam :) amin sizi seviyoruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?