kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kızlar hepinize merhaba.. ben aranıza yeni katıldım.. mesajlarınız okumak bile öyle keyifli ki.. allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.. bende evliliğimin üçüncü yılına girdim bu ay artık korunmamaya karar verdik.. ilk denememiz yani geçen ay 15inde lekelenme tarzında başladı benim hastalığım bi kaç gün önceden bu şekilde başlıyo ...18inde oldum bu ay ise daha hiç belirti yok önceki aylardada genelde 14-15inde oluyodum.. hastalanıcakmışım gibi hafaf karın ağrılarının dışında başka hiçbişey hissetmiyorum göğüslerimde her zamanki gibi acımıyo ama biraz büyüdüler.. idrarda negatif çıktı ama kan tahlili yaptırmak için beklemeli miyim bilemedim.. lütfen banada yardımcı olun...

6 gun gecmis bence kan tahlili yaptira bilirsin artik :)

akmira şaka gibisin. 6 gün geçiyo ve sen evde mi test yapmakla ugrasıyosun kuzum. insan merak etmez mi en saglam kan tahlili diye gidip yaptırmaz mı? bak çok kızdım hııııı

bende her ay bi umut belkı hamıleyımdır sanıyorum ama sonuc yıne husranla sonuclanıyor.. bu ay yıne ya olursa hıssı var ıcımde am bı okadarda umutsuzum ben arkdaslar adet belırtılerımde basladı aynı zamanda mıdemde bulanıyo basımda donuyo cokta halsızım ama sanırım bunlar psikoljik bende .. bılmıyorum ya her ay bu umutka yasamaktan bımaya baslşadım cok ıstemek yetmıyo hıcbırseye...allah ısteyen herkese versın ama banada verdsın lutfen bıran once

mrhblrr...benm adetlerim gayet düzenli oluyor hiç bi sorun yok ama ben iki tane ilaç kullandım arka arkaya adetin 2. günü dr. bişi olmaz dedi biri mantar ilacı diğeri dostinex ve benm adetim 1 gün oldu 2. gün ilaç aldım kesildi bir daga olmadı 2 gün geçti üstünden normalde 6 gün sürüyor.adet ağrım fln kesildi tamamen ama böyle hiç hissetmediğim bi ağrı var ne yapmam gerekiyor bu durumda bana şimdi bu ilaçların zararı oldı diyebilir miyim..bu durumun hamilelik için bi sıkıntısı olur mu yada hamile olma olasılığımın olma ihtimali ne kadar bi ümitt

Canım adetlerin düzenli olabilir ama bu sorun yok anlamına gelmez.Etraflıca bi kadın doğum uzmanına muayene olman gerek. İnan çoğu psikolojik belirti .İnşAllh hamilesindir orası ayrı
:)

bu arada kullandığın ilaç hormon larla alakalı bi ilaç

yok zaten proklatinim yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum benim öğrenmek istediğim bu ilaçlar adet keser mi...dr. kesmez dedi güvendim içtim ama hemen kesildi ama ilaçtan mı yoksa başka birşey mi var diye düşündüm sadece...çocuk istiyorum o yüzden bi ümit bekliyorum bende..

merhaba arkadaşlar benım adet gunum yedı gun gecmiştı düzensızlığım olduğu için bekledım dün evde test yaptım hemen çift çizgi çıktı. ne cok net ne cok belırsız. bakınca fark edılıyor. bundan beş ay önce ılk hamılelıgım düşükle sonuçlandı şimdi de cok korkuyorum . ve yıne hafta sonuna denk geldı. ama o kadar sancım var kı anlatamamm sankı adet olacakmış gıbıyım anlamadım nıye böyle.acaba tekrar evde test yapsam mı ne yapmalıyım bılmıyorum ilçede oturuyorum merkeze özel doktura gıtsem mı bu sancı normal mı ara sırada bacagıma dız kapagıma bı agrı vuruyor yardımcı olun . gercekten sızden bir şeyler duymak rahatlatıyor.

bence hemen bır ıkı test daha yap bır testle olmaz yanlıs cıkabılıyor ama bence hamılesın 7 gun gecmıs ve hemen cıkmıs bı test al yada bunu koyabılırmısın fotosunu cnm

bence hemen bır ıkı test daha yap bır testle olmaz yanlıs cıkabılıyor ama bence hamılesın 7 gun gecmıs ve hemen cıkmıs bı test al yada bunu koyabılırmısın fotosunu cnm

ıkıncı bı test yaptım tuhaf oldu önce hiç bişi cıkmadı sonradan tek çizgi cıktı. ıkıncı test tek çizgi cıkınca ıkısını de attım. testlerde yanlışlık olur mu yanı ılk yaptıgım yanlış olabılır yani. hasta olmadım ama adet düzensızlığim zaten vardı.

bende 4 ay once dusuk yaptım gecen ay gorunur sekılde sılık cıktı 1 gun sonra koyu 1 gun sonra acıldı kan werdım 1 yanı hıcbısey yok ılk defa boyle bırsey yasadık o yuzden testlerede guvenmıyorum adetın duzensızmıs ama en fazla nekadar gecıkırkı ıkıncı testın negatıf cıkmıs ıns wardır cnm olmazsan bugun yarın sabah ılk ıdrarla yap

kac gun gecti batindan? benim bir gun.gecti test yaptim negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…