- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.321
oooof oooofyine yok olmuşunuz.. bi başına kaldım burda. nerde konuşuyorsanz face msn banada yollayın yaaa çatlıcam haa:18:
oooof oooofyine yok olmuşunuz.. bi başına kaldım burda. nerde konuşuyorsanz face msn banada yollayın yaaa çatlıcam haa:18:
Kızlar hepinize merhaba.. ben aranıza yeni katıldım.. mesajlarınız okumak bile öyle keyifli ki.. allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.. bende evliliğimin üçüncü yılına girdim bu ay artık korunmamaya karar verdik.. ilk denememiz yani geçen ay 15inde lekelenme tarzında başladı benim hastalığım bi kaç gün önceden bu şekilde başlıyo ...18inde oldum bu ay ise daha hiç belirti yok önceki aylardada genelde 14-15inde oluyodum.. hastalanıcakmışım gibi hafaf karın ağrılarının dışında başka hiçbişey hissetmiyorum göğüslerimde her zamanki gibi acımıyo ama biraz büyüdüler.. idrarda negatif çıktı ama kan tahlili yaptırmak için beklemeli miyim bilemedim.. lütfen banada yardımcı olun...
6 gun gecmis bence kan tahlili yaptira bilirsin artik :)
bende her ay bi umut belkı hamıleyımdır sanıyorum ama sonuc yıne husranla sonuclanıyor.. bu ay yıne ya olursa hıssı var ıcımde am bı okadarda umutsuzum ben arkdaslar adet belırtılerımde basladı aynı zamanda mıdemde bulanıyo basımda donuyo cokta halsızım ama sanırım bunlar psikoljik bende .. bılmıyorum ya her ay bu umutka yasamaktan bımaya baslşadım cok ıstemek yetmıyo hıcbırseye...allah ısteyen herkese versın ama banada verdsın lutfen bıran once
mrhblrr...benm adetlerim gayet düzenli oluyor hiç bi sorun yok ama ben iki tane ilaç kullandım arka arkaya adetin 2. günü dr. bişi olmaz dedi biri mantar ilacı diğeri dostinex ve benm adetim 1 gün oldu 2. gün ilaç aldım kesildi bir daga olmadı 2 gün geçti üstünden normalde 6 gün sürüyor.adet ağrım fln kesildi tamamen ama böyle hiç hissetmediğim bi ağrı var ne yapmam gerekiyor bu durumda bana şimdi bu ilaçların zararı oldı diyebilir miyim..bu durumun hamilelik için bi sıkıntısı olur mu yada hamile olma olasılığımın olma ihtimali ne kadar bi ümitt
Canım adetlerin düzenli olabilir ama bu sorun yok anlamına gelmez.Etraflıca bi kadın doğum uzmanına muayene olman gerek. İnan çoğu psikolojik belirti .İnşAllh hamilesindir orası ayrı
:)
bu arada kullandığın ilaç hormon larla alakalı bi ilaç
bence hemen bır ıkı test daha yap bır testle olmaz yanlıs cıkabılıyor ama bence hamılesın 7 gun gecmıs ve hemen cıkmıs bı test al yada bunu koyabılırmısın fotosunu cnm
kac gun gecti batindan? benim bir gun.gecti test yaptim negatifıkıncı bı test yaptım tuhaf oldu önce hiç bişi cıkmadı sonradan tek çizgi cıktı. ıkıncı test tek çizgi cıkınca ıkısını de attım. testlerde yanlışlık olur mu yanı ılk yaptıgım yanlış olabılır yani. hasta olmadım ama adet düzensızlığim zaten vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?