- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.341
yok zaten proklatinim yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum benim öğrenmek istediğim bu ilaçlar adet keser mi...dr. kesmez dedi güvendim içtim ama hemen kesildi ama ilaçtan mı yoksa başka birşey mi var diye düşündüm sadece...çocuk istiyorum o yüzden bi ümit bekliyorum bende..
acikcasi bebis isteyene kadar adet dongumu falan hic bilmiyodum cunku sancili olmazdi adetlerim genelde ben uyurken gelirdi... 6 aydir istiyoruz ilk uc ay 28 gundu sonra 26 e n son25 gunde grldi adetim...Aynen 21 i adet günümdü ya da 22 si ben hep aynı günde hasta olurum geçen ay 22 sinde oldum.22 si sayarsak adet günü yaptım idrar testini...yani dün negatifti ama benim ilişkilerim adetimin 16-18-20-22. günlerinde oldu geç döllenme olmuş olabilir diye düşünyorum bilmiyorum ki olsa bile silik de olsa çıkmaz mıydı e biz ne yapacağız feliçita? :) normalde de düzensizliklerin olur muydu kaç ayır bebek istiyosun...?
acikcasi bebis isteyene kadar adet dongumu falan hic bilmiyodum cunku sancili olmazdi adetlerim genelde ben uyurken gelirdi... 6 aydir istiyoruz ilk uc ay 28 gundu sonra 26 e n son25 gunde grldi adetim...
bende 4 ay once dusuk yaptım gecen ay gorunur sekılde sılık cıktı 1 gun sonra koyu 1 gun sonra acıldı kan werdım 1 yanı hıcbısey yok ılk defa boyle bırsey yasadık o yuzden testlerede guvenmıyorum adetın duzensızmıs ama en fazla nekadar gecıkırkı ıkıncı testın negatıf cıkmıs ıns wardır cnm olmazsan bugun yarın sabah ılk ıdrarla yap
kac gun gecti batindan? benim bir gun.gecti test yaptim negatif
benım bugun sekızıncı gunum gecelı dün yaptıgımda belırgın sayılacak kadar çift çizgi cıktı ama bugun yaptıgımda tek çizgi kafam cok karışık
bunu da ilk kez duydum önce çift donra tek çizi mi çıktı acaba dün sabah idrarıyla mı yaptın?
sabah idrarıyla degıldı ama testler farklı markaydı. evet dun yaptığım çift çizgi cıktı bugun yaptıgım tuhaftı cıkmadı yani
adet oldugum ilk gunden sayiyorum canim...yani banyo yaptıktan sonra 28 ün sonra mı hasta oluyodun yoksa adetinin ilk gününden başlayarak mı 28 ün geçiyodu bu daa önemli bi ayrıntı sanki hem ovulasyonu hesaplamada hem adet düzeninide...
allah allah cok ilginc doktor ne dicek acaba?benım bugun sekızıncı gunum gecelı dün yaptıgımda belırgın sayılacak kadar çift çizgi cıktı ama bugun yaptıgımda tek çizgi kafam cok karışık
mıhrıma naptın merak ettım senı sabah yaptınmı ılk ıdrarla ıns wardır haber wer beklıyorum ha
yok canım henüz yapmadım ama cok sancım var anlamıyorum nıye böyle. test yoktu dun daha alamadık bırazdan eşim almaya gıdecek artık o zaman yapacagımmm.adet de olmadım hala. ılkkı hemen pozıtıf cıkmıştı ıkıncı testım negatıf kafam cok karışık sancıyada anlam veremıyom.
inşallah hamilesindir bence tekrardan yap testi silik çizgi hamilelik demek bende öyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım
inşlh canım cok ıstıyorum hayırlısı tabi. ılkı cok net sayılacak kadar ılk beş dakıkada hemen çift cıkmıştı ıkıncı yaptıgım negatıftı hiç anlam veremedım ve kasıklarımda agrı ve sancı var
kasıklarda ki ağrı normal canım hamilelikte oluyo özellikle adet günleri yaklaşınca bel ağrısı da ekleniyo buna :) bence al testi ve idrarını 4 saat tutmaya çalış sonucu paylaş burada mutlaka :)
yeni test alıp tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı ama cuma çift, cumartesi tek, bugün yine çift çizgi çıktı. yarın doktora gideğim,bakalım kan testinde her şey çıkar, umarım bebişim vardır ama inanılmaz kasıklarım ağrıyor. hap da kullanamıyorum hamileysem bebeğime zarar verebilir diye. yarın ayrıntıları yeniden yazarım. rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?