kendini bu ay hamile sananlar buraya

Aynen 21 i adet günümdü ya da 22 si ben hep aynı günde hasta olurum geçen ay 22 sinde oldum.22 si sayarsak adet günü yaptım idrar testini...yani dün negatifti ama benim ilişkilerim adetimin 16-18-20-22. günlerinde oldu geç döllenme olmuş olabilir diye düşünyorum bilmiyorum ki olsa bile silik de olsa çıkmaz mıydı e biz ne yapacağız feliçita? :) normalde de düzensizliklerin olur muydu kaç ayır bebek istiyosun...?

prolaktinin kaçtı ben de kullandım dostineks adet düzensizliği yapmadı bende çok şükğr ama bi arkadaşım ondan mıdırı bilmem o da kullanmıştı göğsünden süt geliyodu kag-hverngi adet olduğunu normalde 8 gün gördüğünü ama dostineks kullandığı ay bi kaç gün bi ped bile batmayacak şekilde adet gördüğünü söylemişti...

acikcasi bebis isteyene kadar adet dongumu falan hic bilmiyodum cunku sancili olmazdi adetlerim genelde ben uyurken gelirdi... 6 aydir istiyoruz ilk uc ay 28 gundu sonra 26 e n son25 gunde grldi adetim...

acikcasi bebis isteyene kadar adet dongumu falan hic bilmiyodum cunku sancili olmazdi adetlerim genelde ben uyurken gelirdi... 6 aydir istiyoruz ilk uc ay 28 gundu sonra 26 e n son25 gunde grldi adetim...

yani banyo yaptıktan sonra 28 ün sonra mı hasta oluyodun yoksa adetinin ilk gününden başlayarak mı 28 ün geçiyodu bu daa önemli bi ayrıntı sanki hem ovulasyonu hesaplamada hem adet düzeninide...

bende cok guvenmıyorum bı öyle bı öyle gösterıyor. düşükten önce cok gecıyordu on onbeş gun ama düşükten sonra en fazla 4 gun gecıkme oluyordu. pazartesıye kadar bekleyecegım olmazsa kanda baktırırımmm

sabah idrarıyla degıldı ama testler farklı markaydı. evet dun yaptığım çift çizgi cıktı bugun yaptıgım tuhaftı cıkmadı yani

nese canım hayırlısı yarın bir tane daha yaparsın ona göre kendini hazırlarsın sıkma canını belki ikinci test bozuktur ama gene de kendini en kötüsüne hazırla...eğer varsa çizi gönül rahatlığıyla p.tesi kan testine...:)

Kızlar ben 20 haziranda adet oldum akşam 9 gibi. Bugün 3. gün. Ama bitti gibi. Çok az geliyor. İdrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Tekrar yapsam mı? Normalde 6-7 gün sürer adet günlerim.

mıhrıma naptın merak ettım senı sabah yaptınmı ılk ıdrarla ıns wardır haber wer beklıyorum ha

yok canım henüz yapmadım ama cok sancım var anlamıyorum nıye böyle. test yoktu dun daha alamadık bırazdan eşim almaya gıdecek artık o zaman yapacagımmm.adet de olmadım hala. ılkkı hemen pozıtıf cıkmıştı ıkıncı testım negatıf kafam cok karışık sancıyada anlam veremıyom.

inşallah hamilesindir bence tekrardan yap testi silik çizgi hamilelik demek bende öyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım

inşallah hamilesindir bence tekrardan yap testi silik çizgi hamilelik demek bende öyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım

inşlh canım cok ıstıyorum hayırlısı tabi. ılkı cok net sayılacak kadar ılk beş dakıkada hemen çift cıkmıştı ıkıncı yaptıgım negatıftı hiç anlam veremedım ve kasıklarımda agrı ve sancı var

kasıklarda ki ağrı normal canım hamilelikte oluyo özellikle adet günleri yaklaşınca bel ağrısı da ekleniyo buna :) bence al testi ve idrarını 4 saat tutmaya çalış sonucu paylaş burada mutlaka :)

kasıklarda ki ağrı normal canım hamilelikte oluyo özellikle adet günleri yaklaşınca bel ağrısı da ekleniyo buna :) bence al testi ve idrarını 4 saat tutmaya çalış sonucu paylaş burada mutlaka :)

tamam canım paylaşacagım sonucu gercekten teşekkür ederım sizlerden birşeyler duymak beni rahatlatıyor. inşlh sonuç olumlu olur.

yeni test alıp tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı ama cuma çift, cumartesi tek, bugün yine çift çizgi çıktı. yarın doktora gideğim,bakalım kan testinde her şey çıkar, umarım bebişim vardır ama inanılmaz kasıklarım ağrıyor. hap da kullanamıyorum hamileysem bebeğime zarar verebilir diye. yarın ayrıntıları yeniden yazarım. rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin....

sakın ilaç kullanma % 100 hamilesin ve bu dönemde kasık ağrısı tavan yapıyo dikkat et kendine.ve doktor birşey demezse sen sor mutlaka folik asit iste elevit ve decavit veriyorlar ben decavit kullanıyorum demir folik asit ve vitamin var içinde.bebişin şimdi görünmez o daha çok küçük bir hafta sonra falan kesesini görebilirsin hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…