kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun.....
çokk sağollll canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmm Allahh hepimizeee sağlıkla sıhatle hayırlı eşlerimizle bebeciklerimizle mutlu ömürler nasippp etsinnnnnnn aminnnnn
yooncişşşşş evlilik yıldönümün mü bugünnn woooowww en güzel hediyeyi sen vermişsin eşine ozaman esinle bebeginle ömür boyu mutluluklar tatlm

evet canımmmmmmmmmm benimmmmm bitanemmm elaugur cummmmm benimmmmmmmmmmmmm çok sağolll tatlımmmmmmm bu yıl evet güzel bi hediye oldu onada banada aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm benimmmm hepimiz inşallahhh eşlerimizle bebeciklerimizle sağlıklı sıhatli huzurlu mutlu umutlu hayırlı ömürler nasip etsinnn Rabbimmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiinnnn tatlmmmm benimde 17 temmuz evlilik yıldönümüm 1.yılım doluyorrr benimdee

merys sen dualardan bahsetme..
yoncamel evlılık yıldonumun sana kalsın bızı ılgılendırmez..
dimeh aserıyorsan aser,hamılelık belırtın varsa bıze söyle sadece..
ecem cıft cızgıyı görduysen artık sende susabılırsın..
benımde mısafırım kımseyı ılgılendırmez..buraya gırmedıgım zaman hıssedın neden olabılecegını falan fıstık..

katılıyorum tatlım sana yeni topic açalım en iyisi ordan konuşalım insanlar önceki konuşmalarımızı gördükçe böyle girip yorum yapacak gibi geliyor bana da

Son düzenleme:

canım yaaaaaa koptummm

neyse ben kacıyorum yıne..düşünün yenı topic işini..hem hemılelık hem geyik olsun adı..rahat rahat konusuruz ozaman

tatlım sakin ol zeynepilke ye soralım neyden rahatsız olunduysa ona göre bi çare buluruz, başlık mı açarız topik mi değiştiririz karar veririz. sakin ol öncelikle.
bende zeynepilkeye yazdım ama sanırım görmedi. hangi konuda uyarı alıyorsa biz de bilelim de ona göre konuşalım bizim yüzümüzden başı ağrımasın kızın

kız sakin ol canım yaaa keskin sirke küpüne zarar zeynepilke gelsin soralım,çözümü bulunur elbet

tatlım buarada 17 temmuzda benim evllik yıldönümüm 1.yılımızz dolucakkk
ay maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım nazarlardann saklasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn eşinle bebeişlerinle sağlıklı sıhatli huzurlu mutlu umutlu hayırlı ömürler sizlerinn olsunn bitanemmm mutluluğunuz daimmm olsunnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

bende bu uyarıyı merak ettimmm çünkü neden uyarı aldığımızı bilelim bu topikte ve benim anlayamadığım bişeyede var şimdi hamileşik belirtileri üzerine hergün konu konuşulmazki ve bende milana katılıyorumm hepimizin ortak noktası hamilelikkk hamilelikle ilgili paylaşımlarda tecrübelerde bulunuyrouz mesela ben hamileyimm kendini bu ay hamile sanmıyorum hamileyimmm artık konuşacağım bişe kalmadımı ?ayrıca burada bize soru soran arkadaşlarımız olunca hepsinizide hamilelikle ilgili tüm konuları cevapladık bende bu uyarı konusunda açıklık getirilmesini istiyorummm ve canımm benimmm benimmm de sözüm sana değil zeyneplike ben uyarıyı neden yaptıklarını merak ettimm

kızlarr sohbet bölümüne açalım bi topik olur mu ?? sonrada buraya link verelim herkes gelsin!

neyse ben kacıyorum yıne..düşünün yenı topic işini..hem hemılelık hem geyik olsun adı..rahat rahat konusuruz ozaman

merys canımm benim bencede konuyu bilelimm bilelimki ona göre hem dediğin gibi seyneplike ında başı ağrımasınn yada başka bi topikte başka konu şeklinde açarız zeyneplike cım bitanemmmm hangi konuda uyarı aldığını öğrenebilirimiyiz tatlımm hem bizde ona göre bi çözüm buluruz senide zora sokmamış oluruz

bencede yeni topik açalımm kızlarrrrr

Olabilir aslında .. Ama bence yeni gelmemiştir o uyarı zeynepilkeye ..

yoksa kazenin konuşmasında sırf hamilelikten konuşun diye bişiy yoktu..tabiki başka şeylerden de bahsetcez ama o konuşma uslübumuza kızmıştı..

ne yani belki kendimi hamile hissediyorum ama belirtim yok ee ne konuşcam ben peki

merhaba kzılar 3-4 gün önce bende yazmıştım buraya bugün test sonucum belli oldu,HAMİLEYİM Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.bu mutluluğu yaşatsın

kızlar kazen bana msj atmıstı ben kızmıstım cünkü niye arkadaslarımızı sildiniz diyee cvp atmıs okudum biraz ama pekte hosuma gitmedi tabi oda erkek olarak tiksinmiş konusmalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…