- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.261
çokk sağollll canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmm Allahh hepimizeee sağlıkla sıhatle hayırlı eşlerimizle bebeciklerimizle mutlu ömürler nasippp etsinnnnnnn aminnnnncanım evlilik yıldönümün kutlu olsun.....
yooncişşşşş evlilik yıldönümün mü bugünnn woooowww en güzel hediyeyi sen vermişsin eşine ozamanesinle bebeginle ömür boyu mutluluklar tatlm
çokk sağollll canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmm Allahh hepimizeee sağlıkla sıhatle hayırlı eşlerimizle bebeciklerimizle mutlu ömürler nasippp etsinnnnnnn aminnnnn
evet canımmmmmmmmmm benimmmmm bitanemmm elaugur cummmmm benimmmmmmmmmmmmm çok sağolll tatlımmmmmmm bu yıl evet güzel bi hediye oldu onada banada aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm benimmmm hepimiz inşallahhh eşlerimizle bebeciklerimizle sağlıklı sıhatli huzurlu mutlu umutlu hayırlı ömürler nasip etsinnn Rabbimmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnn
zeynepılkecım gördugun gıbı kımse burda hamılelık harıcı pek bıse konusmuyor..bıtek dun ben pogaca yapıyordum o konusuldu..1-2 soru sormustum..acaba sımdıkı problemde bu mu? kızlar baska bı baslık altına mı tasınsak,ben ıyıce rahatsız oldum..bız ınsanız yaa,bugun şu şu belırtılerım var hadi eyvallah mı dıcez acaba sadece:S sözum sana degıl zeynepılkecım
anlıyorumm seni bitanmebenimde öleydi silikleri gördüm emin olsam bile kanda baktılar stres yaptım doktor hamişsin hayırlı olsun deyince karın bölgemden bacaklrıma kadar uyuştu ve hala daha uyuşuyo ve şimdi sürekli test yapasım var tutuyorum kendimi bebeğim hala ordamı tutundumu diye benimde öyle canım belirti olmadıgı için hala inanamıyorum hamile oldugumaaa
merys sen dualardan bahsetme..
yoncamel evlılık yıldonumun sana kalsın bızı ılgılendırmez..
dimeh aserıyorsan aser,hamılelık belırtın varsa bıze söyle sadece..
ecem cıft cızgıyı görduysen artık sende susabılırsın..
benımde mısafırım kımseyı ılgılendırmez..buraya gırmedıgım zaman hıssedın neden olabılecegını falan fıstık..
tatlım sakin ol zeynepilke ye soralım neyden rahatsız olunduysa ona göre bi çare buluruz, başlık mı açarız topik mi değiştiririz karar veririz. sakin ol öncelikle.zeynepılkecım gördugun gıbı kımse burda hamılelık harıcı pek bıse konusmuyor..bıtek dun ben pogaca yapıyordum o konusuldu..1-2 soru sormustum..acaba sımdıkı problemde bu mu? kızlar baska bı baslık altına mı tasınsak,ben ıyıce rahatsız oldum..bız ınsanız yaa,bugun şu şu belırtılerım var hadi eyvallah mı dıcez acaba sadece:S sözum sana degıl zeynepılkecım
kız sakin ol canım yaaa keskin sirke küpüne zararmerys sen dualardan bahsetme..
yoncamel evlılık yıldonumun sana kalsın bızı ılgılendırmez..
dimeh aserıyorsan aser,hamılelık belırtın varsa bıze söyle sadece..
ecem cıft cızgıyı görduysen artık sende susabılırsın..
benımde mısafırım kımseyı ılgılendırmez..buraya gırmedıgım zaman hıssedın neden olabılecegını falan fıstık..
ay maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım nazarlardann saklasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn eşinle bebeişlerinle sağlıklı sıhatli huzurlu mutlu umutlu hayırlı ömürler sizlerinn olsunn bitanemmm mutluluğunuz daimmm olsunnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnntatlım buarada 17 temmuzda benim evllik yıldönümüm 1.yılımızz dolucakkk
zeynepılkecım gördugun gıbı kımse burda hamılelık harıcı pek bıse konusmuyor..bıtek dun ben pogaca yapıyordum o konusuldu..1-2 soru sormustum..acaba sımdıkı problemde bu mu? kızlar baska bı baslık altına mı tasınsak,ben ıyıce rahatsız oldum..bız ınsanız yaa,bugun şu şu belırtılerım var hadi eyvallah mı dıcez acaba sadece:S sözum sana degıl zeynepılkecım
katılıyorum tatlım sana yeni topic açalım en iyisi ordan konuşalım insanlar önceki konuşmalarımızı gördükçe böyle girip yorum yapacak gibi geliyor bana da
ay maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım nazarlardann saklasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn eşinle bebeişlerinle sağlıklı sıhatli huzurlu mutlu umutlu hayırlı ömürler sizlerinn olsunn bitanemmm mutluluğunuz daimmm olsunnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaamiiiiiinnnnnn hepimizi allah nazardan saklasınnnn tatlımmm ömürrr boyuuuu yüzümüzden gülümse yanımızdan eşlerimiz ve bebişlermizzz eksik olmasıııınnnnn
neyse ben kacıyorum yıne..düşünün yenı topic işini..hem hemılelık hem geyik olsun adı..rahat rahat konusuruz ozaman
tatlım sakin ol zeynepilke ye soralım neyden rahatsız olunduysa ona göre bi çare buluruz, başlık mı açarız topik mi değiştiririz karar veririz. sakin ol öncelikle.
bende zeynepilkeye yazdım ama sanırım görmedi. hangi konuda uyarı alıyorsa biz de bilelim de ona göre konuşalım bizim yüzümüzden başı ağrımasın kızın
kız sakin ol canım yaaa keskin sirke küpüne zararzeynepilke gelsin soralım,çözümü bulunur elbet
bencede yeni topik açalımm kızlarrrrr
kızlarrrrr yeni hamilelerimiz kimmm varmı güzel haberlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?