- 9 Haziran 2012
- 193
- 98
- 98
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.361
prolaktinin kaçtı ben de kullandım dostineks adet düzensizliği yapmadı bende çok şükğr ama bi arkadaşım ondan mıdırı bilmem o da kullanmıştı göğsünden süt geliyodu kag-hverngi adet olduğunu normalde 8 gün gördüğünü ama dostineks kullandığı ay bi kaç gün bi ped bile batmayacak şekilde adet gördüğünü söylemişti...
sakın ilaç kullanma % 100 hamilesin ve bu dönemde kasık ağrısı tavan yapıyo dikkat et kendine.ve doktor birşey demezse sen sor mutlaka folik asit iste elevit ve decavit veriyorlar ben decavit kullanıyorum demir folik asit ve vitamin var içinde.bebişin şimdi görünmez o daha çok küçük bir hafta sonra falan kesesini görebilirsin hayırlısı olsun :)
cok sagol canım inşlh bırazdan hastaneye gıdecegım. hayırlısı . evet kasık agrım cok bazan azalır gıbı oluyor . inşlh her şey çok ıyı olur.
cok sagol canım inşlh bırazdan hastaneye gıdecegım. hayırlısı . evet kasık agrım cok bazan azalır gıbı oluyor . inşlh her şey çok ıyı olur.
kizlar adet günüm 3 gün geçti 11 aylık evliyim daha önce hiç gecikme olmamıştı sadece eçen ay 1 gün gecikmişti.adet günümde idrar testi yaptım net bi tek çzi vardı hastaneye de gitmeye korkuyorum sizce n eyapayım hamile miyimmm???
bende kıme danısacagımı bılemedimbanada yarcımcı olursunuz umarım...
kısa özet geceyım.. yasmını bırakalı 1ayı gectı.. normalde duzenlıdır benım adetlerım gunu gunune gelir hanı çok nadir sekteye ugrar 1-2gun oda.. düşükten sonra bile gunu gunune geldi oyle soyleyeyım.. neyse yaklasık 10gun once adet olmam gerekıyordu ama olmadımadetıme bi kaç gun kala çok yorgun hıssettım kendımı oturdugum yerde uyumaya falan basladım..adet gunumdede şiddetli bas agrılarımdan yataktan kalkamadım .. ara ara kasıklarımda batmalar sancılı ağrılar oldu (aslında bırer adet oncesı seylr yani) 2gunden berıde belım kopacak sekılde sancılarım var nefes almak bile işkence desem yerirdir.. 3defa test yaptım bişey cıkmadı.. eşimle bu haftasonunu saymazsam 10 hazrnda ilişkimiz oldu.sat ım 26 hazıran olsada sunu belirtmek isterım eşime prez.. taktırıyorum ben ve son olarak hapı sadece 4ay kullandım hapı kullandıgım surece hiç bi yan etkısıyle karsılasmadım hatta benı zayıflattı desem yerıdır.. hapıda eşim işi dolayısıyla eve pek gelemıyor 3haftada filan yaz olunca işler yogunlastı..bende bosuna korunmak istemedim kocam yokki neyden kımden koruncam oyuzden hapı içmeyi bıraktım yani..
dusugumde hamıle kalmamın nedenide prez. kazasıydı acaba yine öyle bişymi olduki diye dusunuyorum ama testler negatif cıkıncada bilemiyorum işte ... evdede testım kalmadı gidip almam lazım eczaneden....
birde b12 ek vitamın kullanılyordum yakında önemli bi sınavım varda acaba o hapın yan etkısımıki yaa.. adetımı o hapmı gecıktırdıki.. eger hamıle değilsemde sınav gunu adet olmak istemıyorum acıkcası... :18:
bende kıme danısacagımı bılemedimbanada yarcımcı olursunuz umarım...
kısa özet geceyım.. yasmını bırakalı 1ayı gectı.. normalde duzenlıdır benım adetlerım gunu gunune gelir hanı çok nadir sekteye ugrar 1-2gun oda.. düşükten sonra bile gunu gunune geldi oyle soyleyeyım.. neyse yaklasık 10gun once adet olmam gerekıyordu ama olmadımadetıme bi kaç gun kala çok yorgun hıssettım kendımı oturdugum yerde uyumaya falan basladım..adet gunumdede şiddetli bas agrılarımdan yataktan kalkamadım .. ara ara kasıklarımda batmalar sancılı ağrılar oldu (aslında bırer adet oncesı seylr yani) 2gunden berıde belım kopacak sekılde sancılarım var nefes almak bile işkence desem yerirdir.. 3defa test yaptım bişey cıkmadı.. eşimle bu haftasonunu saymazsam 10 hazrnda ilişkimiz oldu.sat ım 26 hazıran olsada sunu belirtmek isterım eşime prez.. taktırıyorum ben ve son olarak hapı sadece 4ay kullandım hapı kullandıgım surece hiç bi yan etkısıyle karsılasmadım hatta benı zayıflattı desem yerıdır.. hapıda eşim işi dolayısıyla eve pek gelemıyor 3haftada filan yaz olunca işler yogunlastı..bende bosuna korunmak istemedim kocam yokki neyden kımden koruncam oyuzden hapı içmeyi bıraktım yani..
dusugumde hamıle kalmamın nedenide prez. kazasıydı acaba yine öyle bişymi olduki diye dusunuyorum ama testler negatif cıkıncada bilemiyorum işte ... evdede testım kalmadı gidip almam lazım eczaneden....
birde b12 ek vitamın kullanılyordum yakında önemli bi sınavım varda acaba o hapın yan etkısımıki yaa.. adetımı o hapmı gecıktırdıki.. eger hamıle değilsemde sınav gunu adet olmak istemıyorum acıkcası... :18:
ayy ben saglık ocagındakılerle kavga etmıstım :) oyuzden pek gidesim yokcanım eğer hamileysende bazen testler doğru sonuç vermiyo bence sen kan ver kesin sonuç olmuş olur tatlım
dayanamıyp bu gün test yaptım neafitneyse artık ya korunduysan bişey olmaz ki hem p.vatif kazası olsa anlardınız çıkarırken benim de hiç gecikmeyen adetim 3 gn ecikti ben de antibiyotik kullanmıştım.mevsim gecçişleri sıcaklar ne bilim işte...:)
arkadaşlar merhaba az önce kan sonucumu ögrendım 662 hamileyım . yarın özele doktora gideceğim. inşlh her şey iyi olur . ılk hamılelıgım düşükle sonuçlanmıştı o yüzden korkuyorum. rabbım hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın. dua ile
ben sana söylemiştim hayırlısı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına :)sağlıklı sıhatli doğar inşallah[/QUOTE
evet canım ama sancım var ilçedeki doktur düşük ihtimalinden olabılır dedı korkuyorum inşlh hayırlısıyla saglıklı bı hamılelık olur. rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın. folıkasıtle progestan yazdı doktor. yarında merkeze özele gıdecegım kendı doktoruma. hayırlısı dua ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?