kendini bu ay hamile sananlar buraya

57 çıktı benim ki 1-2 gün görmedim bile adet.hiç böle olmamıştım o yüzden acaba hamilelik mi diye düşünmeden edemedim doğrusu...kasık ağrılarım var hiç geçmedi adetim 6 gün sürüyordu bugün 8.gün hala ağrılarım var ara ara vajinal bi ağrıda oluyor sebebi ne anlam veremedim...

canım belki adet düzensizliği tamam ama vajinal ağrının prolaktinle ilili olduğunu sanmıyorum....efeksiyon olabilir ayrıca kasık ağrısı mı yoksa alttan olan bi ağrı mı geçmiş olsun...doktora göründün mü hiç?

bende bu ay kendini hamiş sananlardanım ama yumurtlama gününde ilişkimde olmadı çok karışık ve antidepresan kullandığım için sakıncalı bi ay geçiriorum.29 mayısta adet gördüm 6 gün. bittikten 2 gün sonra 4 gün ilişkim oldu geri çekme yöntemiyle.sonrasında yok ama 10 gündür kabızlık çekiorum ki ben kabız olmam hiç. midem bulanıo özellikle akşam yemek yedikten sonra ve başım dönüyo.başım ağrıyo sanki burnum kanıcak nerdeyse ağrıdan. adetime 1 hafta var ama ben 15 gündür sürekli kasık sancısı çekiyorum ve yumurtlamada gelen şu beyaz akıntı bu ay aralıklarla abarttı bende en son sarı yeşilimsi bi renk geldi. gaz sorunu yaşıyorum. meme uçlarım çok belli oluyo normalde olmaz o kadar.böle bisürü şey bunlar yumurtlama ve adet dönemi belirtiside olduğu için düşünmek istemiyorum çünkü daha öncede hamişim sandım kan testi vs çıkmadı üzüldüm. eşimde içime tamamen bırakmasada ilişki esnasında meni geldini belkide biraz boşaldını falan söledi. ordan kafama taktım.çok sıkıntılıyım çok ağlamak gelio bide. belkide ben olsun istiorum die öyle düşünüyorum hayırlısı artık allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah..

bende bu ay cok umıtlıyım allah ınsallah yuzumu guldurur..adet gunume 5 gun var ama goguslerım hıc sısmedı her ay bır hafta kala balon gbı olurlardı..

cok sagol canım inşlh bırazdan hastaneye gıdecegım. hayırlısı . evet kasık agrım cok bazan azalır gıbı oluyor . inşlh her şey çok ıyı olur.

kizlar adet günüm 3 gün geçti 11 aylık evliyim daha önce hiç gecikme olmamıştı sadece eçen ay 1 gün gecikmişti.adet günümde idrar testi yaptım net bi tek çzi vardı hastaneye de gitmeye korkuyorum sizce n eyapayım hamile miyimmm???

canım sen bıraz daha bekle soınra tekrar gebelık testını yap derım

bende kıme danısacagımı bılemedim banada yarcımcı olursunuz umarım...
kısa özet geceyım.. yasmını bırakalı 1ayı gectı.. normalde duzenlıdır benım adetlerım gunu gunune gelir hanı çok nadir sekteye ugrar 1-2gun oda.. düşükten sonra bile gunu gunune geldi oyle soyleyeyım.. neyse yaklasık 10gun once adet olmam gerekıyordu ama olmadım adetıme bi kaç gun kala çok yorgun hıssettım kendımı oturdugum yerde uyumaya falan basladım..adet gunumdede şiddetli bas agrılarımdan yataktan kalkamadım .. ara ara kasıklarımda batmalar sancılı ağrılar oldu (aslında bırer adet oncesı seylr yani) 2gunden berıde belım kopacak sekılde sancılarım var nefes almak bile işkence desem yerirdir.. 3defa test yaptım bişey cıkmadı.. eşimle bu haftasonunu saymazsam 10 hazrnda ilişkimiz oldu.sat ım 26 hazıran olsada sunu belirtmek isterım eşime prez.. taktırıyorum ben ve son olarak hapı sadece 4ay kullandım hapı kullandıgım surece hiç bi yan etkısıyle karsılasmadım hatta benı zayıflattı desem yerıdır.. hapıda eşim işi dolayısıyla eve pek gelemıyor 3haftada filan yaz olunca işler yogunlastı..bende bosuna korunmak istemedim kocam yokki neyden kımden koruncam oyuzden hapı içmeyi bıraktım yani..

dusugumde hamıle kalmamın nedenide prez. kazasıydı acaba yine öyle bişymi olduki diye dusunuyorum ama testler negatif cıkıncada bilemiyorum işte ... evdede testım kalmadı gidip almam lazım eczaneden....

birde b12 ek vitamın kullanılyordum yakında önemli bi sınavım varda acaba o hapın yan etkısımıki yaa.. adetımı o hapmı gecıktırdıki.. eger hamıle değilsemde sınav gunu adet olmak istemıyorum acıkcası... :18:

canım eğer hamileysende bazen testler doğru sonuç vermiyo bence sen kan ver kesin sonuç olmuş olur tatlım

arkadaşlar merhaba az önce kan sonucumu ögrendım 662 hamileyım . yarın özele doktora gideceğim. inşlh her şey iyi olur . ılk hamılelıgım düşükle sonuçlanmıştı o yüzden korkuyorum. rabbım hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın. dua ile

birde b12 ek vitamın kullanılyordum yakında önemli bi sınavım varda acaba o hapın yan etkısımıki yaa.. adetımı o hapmı gecıktırdıki.. eger hamıle değilsemde sınav gunu adet olmak istemıyorum acıkcası... :18:[/QUOTE]
dayanamıyp bu gün test yaptım neafit neyse artık ya korunduysan bişey olmaz ki hem p.vatif kazası olsa anlardınız çıkarırken benim de hiç gecikmeyen adetim 3 gn ecikti ben de antibiyotik kullanmıştım.mevsim gecçişleri sıcaklar ne bilim işte...:)

kızlar 3 aydır hergün bu sayfayı okuyorum 2 aydrda krunmuyoduk.kafaya çok taktım hep bunları okuyorum hamile kalamam diyodum ama dün hamile oldugumu öğrendim.darısı tüm isteyenlere

ayy oncelıkle satımı yanlıs yazmısım onu duzeltıyımm.. 26 mayıs olcaktı satım..

canım eğer hamileysende bazen testler doğru sonuç vermiyo bence sen kan ver kesin sonuç olmuş olur tatlım
ayy ben saglık ocagındakılerle kavga etmıstım :) oyuzden pek gidesim yok neyse bıraz daha bekleyım olmaz devlet hastanesıne gider yaptırım napıyım.. yarın bi test yapıcam artık kısmet olsun.. ara ara mide bulantılarım var et yıyemıyorum et kokusuna asırı hassasım filan amann sacmalıyorum sanırım iice kaptırdım ben bu gebelık psikolojısıne kesın.. ilkiyle kıyaslarsak çok rahattım et yemeklerıni bayıla bayıla yerdım hiçde rahatsız olmadım kokusundan filan ne bılım yaww..

canım benım ılkındede nası hamıle kaldım anlayamadım bilemedim yani yine ozamnda bi sınav telasım vardı sınıt strese baglamıstım biz ilk doktora gıttıgımızde kalp atıslarını duyuyorduk oyle dıyım sana..
tabıkı olacak diye bısey yok zaten olmasında gebelık adına bı ön hazırlıgım olmadı benım bide ilki dusuk olunca insan daha bı pimpiriklenıyor daha bı korkuyor haliye acık konusayım bugunden ıtıbaren gebelık oncesı saglıklı beslenmekle ilgili makaleler okuyorum netten..umarım değilimdr eger bıdahakıne acabalarım oldgunda hiç değilse içim rahat olur en azından gereklı onlemlerı almıstım derım kendıme..

dediğin gibi mevsim gecıslerı sıcaklar falan filan olabilerr :) bence sen 2gun daha bekle sonra tekrar yap eger adet olmadıysan kan testı yaptırırsın

*** Allah isteyen herkese uzun omurlu ,saglıklı evlatlar nasip etsın ınsallah... benım gibi dusuk yapan varsada tekrarını yasatmasın Rabbim..

Son düzenleme:

ben sana söylemiştim hayırlısı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına :)sağlıklı sıhatli doğar inşallah

KIzlar iyi aksamlar. Nolur banada bir fikir verin: adetim dün yada bugün gelmesi gerekiyordu. Bugün kasiklarim, karnimda kasilmalar, bas agrisi dönmesi, mide bulantisi ve yattigim yerden kalkamadim. Kolumu kaldiracak gücüm yoktu. Adette olmadim ama sancilar var. Normalde adetime yakin akinti rengi degisir ya oda olmadi. Esime test aldirdim öglen hemen yaptim. Ama sonradan okudum internetde sabah yapmak gerek diye yada idrari 4 saat tutmak lazim diye. Yaptim negatif cikti. Fikirleriniz neler kizlar nolur yardim edin. Hic böyle olmamistim adetimden önce sancim olurdu ama böyle olmazdi

merhaba kızlar bilen bilgisi olan varmı sizlerden acaba 2-3 gündür benden yogun bi şekilde sarı akıntı geliyor kokusu filan yok kaşıntım da yok bi keresinde iltihap olmuştum o zaman yeşilimsi bi renkti ve acaip kaşınıyordu ve kokuyordu bu ne olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…