kendini bu ay hamile sananlar buraya

olabılırsın canım ıns hamilesindir yap test sıkma kendini soncunu bklyrm

tamam canım mbir gün daha bekleyimde yaparım sanırım mutlaka haber vericem. bide bunalrın yanısıra 3-4 gündür aferdersin beyaz süt kesigi gibi akıntı oluyor ya o da belirtiden sayırlır mı?

hamile olabilirsin lekelenme de yerleşme lekelenmesidir.ikisinde silik çizgi demişsin son ikisinde mi?büyük ihtimal hamilesin hayırlısı olsun..

yorum için teşekkür ederim,evet son testlerin ikisindeydi silik çizgiler. yarım saat önce kan verdim, 1,5 saat içinde öğreniriz bir şey var mı yok mu :)

mrb arkadaslar ben amerıkada yasıyorum.hemen kan tahlılı yaptırma ımkanım yok. benım adet gunum 4 gun gectı(son adet gunum 14 hazırandı).adetımden 10 gun once başlayan belli şikayetlerım oldu.göğüslerim şişti ve 2 gün çok acıdı.şuan da şişlik devam edıyor.bel ağrısı.karın ağrısı ve sırt agrım var.kendımı cok yorgun ve uykusuz hıssedıyorum.ayrıca göğüsümdekı damarlar ve göğüs üzerindekı damarlar,kollarımdakı damarlar çok belirginleşti.ıdrarımda koyu ve kokuyor.göz bebeklerımde buyuk bununda belırtı oldugunu soyledıler ne kadar dogru bılmıyorum.test yaptım negatıf cıktı.bilgilendırırsenız sevınırım.tesekkur ederım

rabiacım

senin gibi benimde gögüslerimdeki ve bacaklarımdaki damarlar cok belirlginleşti yaa cok enteresan.
ama benim adetim daha gecmedi:)) keşke gecmiş olsa da hamile olsam yaaaa ne güzel olurdu..

bu akşam eve gidince valla dayanamıyıp gene test yapıcam sanırım ve
tek cizgiyi görüp hüzünlenmeye devam edicem:)))

senin umudun daha fazla ne güzel bence hamilesin sen...

tamam canım mbir gün daha bekleyimde yaparım sanırım mutlaka haber vericem. bide bunalrın yanısıra 3-4 gündür aferdersin beyaz süt kesigi gibi akıntı oluyor ya o da belirtiden sayırlır mı?

evet ama o belirti için regl belirtisi de diyorlar
bende de var...
umarım hamişliktendir...

rabiacım

senin gibi benimde gögüslerimdeki ve bacaklarımdaki damarlar cok belirlginleşti yaa cok enteresan.
ama benim adetim daha gecmedi:)) keşke gecmiş olsa da hamile olsam yaaaa ne güzel olurdu..

bu akşam eve gidince valla dayanamıyıp gene test yapıcam sanırım ve
tek cizgiyi görüp hüzünlenmeye devam edicem:)))

senin umudun daha fazla ne güzel bence hamilesin sen...

ayyyy ıns canım ya:)))) ıns hamıleyızdır bakalım hayırlısı...tek çizgiler hep bizimle ((

bende tarihi hesaplamayı unuttum. ne zaman olacam regl bilmiyom. çalışan bayanım dolayısıyla yorgunum. evimde yatıya kalan misafir eksik olmuyo. ama geçen ay nezaman oldum bilmiyorum. Bugünler de acayip uyuyorum,halsizlik,baş dönmesi,hafif mide bulantım,karnım da kasılmalar,akıntım çok ve göğüslerde ağrılı ve şiş ama sıcaktan diyorum bence. 1 aylık gebeyken de bunlar olmuştu bende ama bebişim hemen öldü

Hemen bi test alıp yapsana, tarih bilmiyoruz ama bu kadar çok belirti varken çıkar sanırım:) biz de merak ederiz şimdi, yaz buraya mutlaka.eğer istiyorsan umarım bebiştir ve tutunur:)

ben de bu ay çok dikkat ettim uğraştım ve karnımda hafif bi ağırlık var... bi de altta kaşıntı... adet sancııs gibi bir ağrı bir de 31 temmuz adet günüm ve hamile olduğumu düşünüyorum...

kızlarrrr merhabalar!!!!
yeni katıldım aranıza.... evlendiğim günden beri buraları takip eder oldum. hamilemiyim diye şüphe ederken rastladım size...
mide bulantısı, baş dönmesi, kasıklarda ağrı ve şişkinlik bende olan belirtiler bunların hepsini burdan öğrendim gerçi geçen gün test yaptım negatif çıktı yarın doktora gidicem kızlar bana şans dileyin umarım güzel haberlerle mesajlar atarım size....
bu arada sormak istediğim bişey var hamile olduğunuzu düşündüğünüzde böyle garip bi his geliyormuydu size sanki çok heyecanlanmışımda böyle içim akıyomuş gibi ama kelebekler uçuşuyomuş gibi meraklardayım yarın anlıcaz bakalım inş. hamişimdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…