- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.401
olabılırsın canım ıns hamilesindir yap test sıkma kendini soncunu bklyrm
hamile olabilirsin lekelenme de yerleşme lekelenmesidir.ikisinde silik çizgi demişsin son ikisinde mi?büyük ihtimal hamilesin hayırlısı olsun..
yorum için teşekkür ederim,evet son testlerin ikisindeydi silik çizgiler. yarım saat önce kan verdim, 1,5 saat içinde öğreniriz bir şey var mı yok mu :)
sizin paylaşım süreleriniz geçmiş sonuçlar bellidir:)ama bende de hiç bir belirti olmamasına rağmen aynı durumda hissedenlerdenim
tamam canım mbir gün daha bekleyimde yaparım sanırım mutlaka haber vericem. bide bunalrın yanısıra 3-4 gündür aferdersin beyaz süt kesigi gibi akıntı oluyor ya o da belirtiden sayırlır mı?
noldu sonuçlar merak ettim:)[/QUOTE
kusura bakma goldenpink baya uzun zamandır yazamadım, 2 haftadır sürekli şehir dışına çıkıp dönüyorum bir türlü fırsat olmadı. tabii ki bişey çıkmadı negatifti test sonucum. zaten geçen çarşamba günü regl oldum, gördük kırmızıları yani:)gerçi pek bir beklentim,tam olarak şüphelendiğim bir durumum olmamıştı ama bu adet düzensizlikleri beni bezdirdi.doktor herşey normal diyor, her ay düzensizlik var.stresten midir nedir anlamadım gitti.güvenebileceğim iyi bir doktor istiyoruum:))
noldu sonuçlar merak ettim:)[/QUOTE
kusura bakma goldenpink baya uzun zamandır yazamadım, 2 haftadır sürekli şehir dışına çıkıp dönüyorum bir türlü fırsat olmadı. tabii ki bişey çıkmadı negatifti test sonucum. zaten geçen çarşamba günü regl oldum, gördük kırmızıları yani:)gerçi pek bir beklentim,tam olarak şüphelendiğim bir durumum olmamıştı ama bu adet düzensizlikleri beni bezdirdi.doktor herşey normal diyor, her ay düzensizlik var.stresten midir nedir anlamadım gitti.güvenebileceğim iyi bir doktor istiyoruum:))
Arkadaşım merhaba,
Doktor önerebilirim izmirde. benim gittiğim doktor çok iyi çok şeker bir insan. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama şirinyer tansaşın yanında tahir özgüder diye bir dr. var şiddetle tavsiye ederim. istersen özelden numaralarını yazabilirim.
Arkadaşım merhaba,
Doktor önerebilirim izmirde. benim gittiğim doktor çok iyi çok şeker bir insan. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama şirinyer tansaşın yanında tahir özgüder diye bir dr. var şiddetle tavsiye ederim. istersen özelden numaralarını yazabilirim.
Merhabalar:)
Ben karşıyaka da oturuyorum ama sorun değil, sağlık için her yere gidilir:) numaralarını yazarsan sevinirim,yardımın için şimdiden teşekkür ediyorum:))
Merhabalar:)
Ben karşıyaka da oturuyorum ama sorun değil, sağlık için her yere gidilir:) numaralarını yazarsan sevinirim,yardımın için şimdiden teşekkür ediyorum:))
özelden mesaj yazamıyorum :) sen tahir özgüder yaz googlea çıkar no.su :) karşıyakadan ulaşım kolay izban durağı çok yakın. mutlaka git bu doktora pişman olmazsın :)
özelden mesaj yazamıyorum :) sen tahir özgüder yaz googlea çıkar no.su :) karşıyakadan ulaşım kolay izban durağı çok yakın. mutlaka git bu doktora pişman olmazsın :)
ben de yeni üye olduğum için ben de yazamıyorum sanırım, teşekkür ederim bulurum numarasını ben:)çok sağol:)
bende tarihi hesaplamayı unuttum. ne zaman olacam regl bilmiyom. çalışan bayanım dolayısıyla yorgunum. evimde yatıya kalan misafir eksik olmuyo. ama geçen ay nezaman oldum bilmiyorum. Bugünler de acayip uyuyorum,halsizlik,baş dönmesi,hafif mide bulantım,karnım da kasılmalar,akıntım çok ve göğüslerde ağrılı ve şiş ama sıcaktan diyorum bence. 1 aylık gebeyken de bunlar olmuştu bende ama bebişim hemen öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?