- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.521
kızlar testimin bir kısmını sonuçlanmış
prolactin 21 çıkmış yüksekmi bu...
Gittim kadin bakti ve dedi ki burda yumruk büyüklügünde kist yok,gösterdi dedi bakin iki tane ufak kist var dedi 1,3 cm falan
dedim peki o doktor ne gördü dedi bilmem belki varmis baska bi kist ve o gitmistir,
simdi 2 ay sonraya randevu verdi dedi siz rahat olup denemeye devam edin.
bakalim hayirlisi olsun
Ayyyy ya ama o doktordada görmüstüm böyle koyu büyük siey,
aboooooo yoksa o benim idrar torbami mi gördü
cünkü simdi aklima geldi de o zamanda idrar torbami bosaltmamistim,cünkü sonradan idrar testi yapildi,
bu doktor ise dedi idrar torbaniz dolu olabilir mi,dedim evet,dedi o zaman gidip idrarinizi yapin ve gelin,iste o zaman gördü bu iki kisti acikca :26::26::26::26:
normal hemde çok normal....benim 75 en düşüğü 65....beynimde tümör çıktı hatta buna bağlı olarak...ben 10 aydır uğraşıyorum bu prolaktinle...
aynen yaaa hadi gelsin artık şu adet günü ve göğüslerim benim çok miniktir yaaa ama beş gün var adetime ve göğüslerim bence hiç olmadığı kadar şişti ama anlattığım bazı kişilerde adet olucan ondandır diyo ama ben böle hiç yaşamadımm yada psikolojikmiyim yaaa of of
aynenn yaaa fazla modada giremiyorum emin olmdan içimde kıpır kıpır bi yandaaa
bencede tövbeeee yaaa ötekisi kesin idrar torbanı gördü o zaman ay beyazlım yaaaa çok ama çok sevindimmmmmm canım benimmmmm harika haber buu herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim hep böle yolunda gider inşallah herşey aminnnn
inşallahh tatlımmm hamilesindir ve bişe dicem şu an bende de felaket var bel ağrısı sormak için girdim nete ve bendede adetten sadece bi kaç gün önce bel mide bulantısı olur şimdi ise belim çok kötü sağ tarafı
mesala şimdi ağrım yok. sabah adetimin ilk günüymüş gibi belim kasıklarım kopuyordu ne oluyor içimdeee artık bilmek istiyorum :)))
kızlar an diyeceğime hızlı yazarken n harfi m ye dönüşmüş kusura bakmayın
aynenn yaaa fazla modada giremiyorum emin olmdan içimde kıpır kıpır bi yandaaa
aynı durumdayız bebeğimmm yaaaa anam anam yaaaa bi gelse şu gün ben çarşamba elki kan testi yaptırırım
aynı durumdayız bebeğimmm yaaaa anam anam yaaaa bi gelse şu gün ben çarşamba elki kan testi yaptırırım
ben yaptırdım kan testimi çarşamba alacağım inşllh muhteşem haberlerle allah'ım gönlümüze göre sağlıklı hayırlısını ve hayırlı zamanda nasip etsin.
Canim benimmmm
sagol bitanem, ama umarim bu diger iki kistte alaksizdir bebekle,
cünkü dedi bosverin hamile kalirsaniz ne ala kalmazsanizda bakariz yolun
ayyy ya ben baktim ekranda ve idrar torbasi yanilmiyorsam o doktorun dedigi kist kadardi nerdeyse,amaaaaaaaaaaaaaan
yani bu adam var ya sahiden idrar torbami gördüyse var ya Allah ondan sorsun beni üzdügü icin o kadar..
ben yaptırdım kan testimi çarşamba alacağım inşllh muhteşem haberlerle allah'ım gönlümüze göre sağlıklı hayırlısını ve hayırlı zamanda nasip etsin.
aminnnn tatlımmmmm
canımmm yaaa vallahi öle sinir doktor aynenn Rabbim sorsun ondan ve bence kalırsınn en canlı örnek benim ablam bebeğimm :) bu arada bende habire ateşime bakıyom hahahaha yaaa benim ateş çoğunlukla 35.7 falandır hatta gripken eşim ateşlenmişti ben onu banyoya sokmuştum ve bana demişti gör sen sende grip ol ateşin çıksın seni sokucam banyoya hahah ama benim ateş en fazla 36.5 olmuştu hehe şimdi 37 neredeyse
Canim olacak ya stres yapmamaliyiz aslinda baksana stres prolaktini yükseltiyorsa biz b.k hamile kaliriz
ablanda nasil olmustu canim?
anlatmismiydin,kusuruma bakma kafam cok dumanli
ay kiz sadece 3 saat yattim uykum gelmedi bir türlü
b.k (bakınız ) hehehcanımsınn ya
anlatmıştım ama senin için bidaha anlatırım bebeğimmm ablamdada kist vardı doktor hamile kalırsan giderler demişti hamile kaldı ve kistlerde doğuma uçtu gittti :)
peki biliyor kac ayda hamile kalabilmisti??
sanırım bi kaç ay sonra doktor tavsiyesi ile hamile kaldı tatlım
waaaoooww beyazlım bak hersey yoluna gırmeye baslamıs bıle..ben dıyorum gelıyor bı kız bebek gelıyor
yoncamel sende gelmıssın ooooh ne guzel..ben bı yarım saatte gelırım,bizim köpek balkondakı bavullara işemiş onları yıkamakla mesgulummola verıp buraya geldım ve aynen gıdıyorumm,anca giderim
waaaoooww beyazlım bak hersey yoluna gırmeye baslamıs bıle..ben dıyorum gelıyor bı kız bebek gelıyor
yoncamel sende gelmıssın ooooh ne guzel..ben bı yarım saatte gelırım,bizim köpek balkondakı bavullara işemiş onları yıkamakla mesgulummola verıp buraya geldım ve aynen gıdıyorumm,anca giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?