kendini bu ay hamile sananlar buraya

bencede tövbeeee yaaa ötekisi kesin idrar torbanı gördü o zaman ay beyazlım yaaaa çok ama çok sevindimmmmmm canım benimmmmm harika haber buu herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim hep böle yolunda gider inşallah herşey aminnnn

Canim benimmmm

sagol bitanem, ama umarim bu diger iki kistte alaksizdir bebekle,

cünkü dedi bosverin hamile kalirsaniz ne ala kalmazsanizda bakariz yolun

ayyy ya ben baktim ekranda ve idrar torbasi yanilmiyorsam o doktorun dedigi kist kadardi nerdeyse,amaaaaaaaaaaaaaan

yani bu adam var ya sahiden idrar torbami gördüyse var ya Allah ondan sorsun beni üzdügü icin o kadar..

canımmm yaaa vallahi öle sinir doktor aynenn Rabbim sorsun ondan ve bence kalırsınn en canlı örnek benim ablam bebeğimm :) bu arada bende habire ateşime bakıyom hahahaha yaaa benim ateş çoğunlukla 35.7 falandır hatta gripken eşim ateşlenmişti ben onu banyoya sokmuştum ve bana demişti gör sen sende grip ol ateşin çıksın seni sokucam banyoya hahah ama benim ateş en fazla 36.5 olmuştu hehe şimdi 37 neredeyse

Canim olacak ya stres yapmamaliyiz aslinda baksana stres prolaktini yükseltiyorsa biz b.k hamile kaliriz

ablanda nasil olmustu canim?

anlatmismiydin,kusuruma bakma kafam cok dumanli

ay kiz sadece 3 saat yattim uykum gelmedi bir türlü

b.k (bakınız ) heheh canımsınn ya
anlatmıştım ama senin için bidaha anlatırım bebeğimmm ablamdada kist vardı doktor hamile kalırsan giderler demişti hamile kaldı ve kistlerde doğuma uçtu gittti :)

waaaoooww beyazlım bak hersey yoluna gırmeye baslamıs bıle..ben dıyorum gelıyor bı kız bebek gelıyor

yoncamel sende gelmıssın ooooh ne guzel..ben bı yarım saatte gelırım,bizim köpek balkondakı bavullara işemiş onları yıkamakla mesgulum mola verıp buraya geldım ve aynen gıdıyorumm,anca giderim

Canimmmmm

agzindan Bal damliyor kiz,sagolasin bebegim,

cok istiyorum hem kendim hemde sizler icin

tanimasamda etmesemde sizleri hislerinizi az cok biliyorum

hehehe canım benimm aynen bendede öle oluyo bırakamıyorum kızlar sizleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…