kendini bu ay hamile sananlar buraya

bence bu kadının gördüğü bence doğrudur tatlım bilemesin belki soğan kürüde işe yaramıştır ama şuda var sen doğru bi çıkarım yapmışın kadın idrarını yap gel demiş bence gözükmüyo diye dedi onu

hem soğan suyu gripe karşıda çok iyimiş yani zararı yoktur faydası vardır bence

kızlar benim ev işlerim var biraz sonra gelirim gene çok öptüm hepinizi tek tek güzel anneler ve anne adayları :)by

kızlar benim evle ilgili işlere bakmam lazım sonra gene görüşürüz çok öpüyorum hepinizi güzel anneler ve anne adayları muck :)

kızlar benim evle ilgili işlere bakmam lazım sonra gene görüşürüz çok öpüyorum hepinizi güzel anneler ve anne adayları muck :)

kızım hem senınkı kucukmuste sogan kürü kesin fayda eder bak bence iç,ben 1 haftadır ıcıyorum basta cok ıgrendım ama sımdı cok alıstım hep ıcesım gelıyor..sapıttım herhalde

hem bılıyomusun ben sogankuru dıye bıse bılmezken ruyamda kaynanamın annesı bana okunmus su getırıyor,kızım bunu ıc bebegın olcak dıyor..bende guya ınanmam ya oyle seylere mırın kırın edıp ıcıyorum,pesındende esımle bebek kıyafetlerı almaya gıdıyoruz..sonra ben uyanıyorum aynı gunun ıcınde bu sıteye gırıp sogan kuru dıye bıseyın varlıgını ögrenıyorum ve ogunden berıde 1 haftadır içiyorum..tadı ve goruntusu aynı ruyamda ıctıgım su..bak bu buyuk bı buluş sende faydalan bundan

Kiz anam sen adetin bitiminden 7 gün sonra mi basladin yoksa öylesine mi basladin ve hergün iciyorsun

Kiz anam sen adetin bitiminden 7 gün sonra mi basladin yoksa öylesine mi basladin ve hergün iciyorsun

sansa adetım bıttıkten 8 gun sonrasına rastgeldı sogankurunu ögrenme tarıhım..ama ışın kötusu ben 1 hafta önden adet göruyorum yanı 26 gunde 1..inşallah vaktınde olmaya kalkarsam 15 gunu tamamlamıs olurum

Ay kiz bu bir isarettir Insallah

Çok tatlı bi başlık olmuş bu :)) tam beni tasvir ediyor, geçen ayı kendimi hamile sanarak geçirdim, şu beş gün sanma durumuna ara verdim reglim sebebi ile, ama bi on gün sonra kendimi hamile sanmaya kaldığım yerden devam edicem :))

aynen bızde her ay senın gıbı takılıyoruz..adet olunca bozulup,bı 10 gun sonra yıne umutları yesertmeye baslıyoruz ne edeeek

Selam canimmmmm

benimde ruhum hala hamile

bugün ultrasona girmeme ragmen

o degılde ben adet oluyorum..bu sefer üstüne gördugume ınanmak ıstıyorum..ne olsa yılmıyorum..her daım hamıleyım

Son düzenleme:
Kızlar hamile olduğunu öğrenenler bundan sonra nelere dikkat ediceksiniz?

suan zaten aramızda francesca (idolüm) dısında hamıle kalmayı becerebılmıs bırı yok sanırım..umutlu bı bekleyıs ıcındeyız,10 gun ıcınde kım ak kım kara bellı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…