- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.541
hehehe canım benimm aynen bendede öle oluyo bırakamıyorum kızlar sizleri :)
aynen bebeğimmm
kolay gelsin milancım sana
kiz yoncam ya düsünsene o adam ne gördü daha bir ay önce bu kadin ne gördü simdi gercekten cok saskinim ya inan ki
kaynanam bana diyor ki ic her aksam bir soganin suyunu:26:
yani saracoglunu dedigi gibi degilde o diyor her aksam ic
bence bu kadının gördüğü bence doğrudur tatlım bilemesin belki soğan kürüde işe yaramıştır ama şuda var sen doğru bi çıkarım yapmışın kadın idrarını yap gel demiş bence gözükmüyo diye dedi onu
kiz yoncam ya düsünsene o adam ne gördü daha bir ay önce bu kadin ne gördü simdi gercekten cok saskinim ya inan ki
kaynanam bana diyor ki ic her aksam bir soganin suyunu:26:
yani saracoglunu dedigi gibi degilde o diyor her aksam ic
kızım hem senınkı kucukmuste sogan kürü kesin fayda eder bak bence iç,ben 1 haftadır ıcıyorum basta cok ıgrendım ama sımdı cok alıstım hep ıcesım gelıyor..sapıttım herhalde
hem bılıyomusun ben sogankuru dıye bıse bılmezken ruyamda kaynanamın annesı bana okunmus su getırıyor,kızım bunu ıc bebegın olcak dıyor..bende guya ınanmam ya oyle seylere mırın kırın edıp ıcıyorum,pesındende esımle bebek kıyafetlerı almaya gıdıyoruz..sonra ben uyanıyorum aynı gunun ıcınde bu sıteye gırıp sogan kuru dıye bıseyın varlıgını ögrenıyorum ve ogunden berıde 1 haftadır içiyorum..tadı ve goruntusu aynı ruyamda ıctıgım su..bak bu buyuk bı buluş sende faydalan bundan
Kiz anam sen adetin bitiminden 7 gün sonra mi basladin yoksa öylesine mi basladin ve hergün iciyorsun
kızım hem senınkı kucukmuste sogan kürü kesin fayda eder bak bence iç,ben 1 haftadır ıcıyorum basta cok ıgrendım ama sımdı cok alıstım hep ıcesım gelıyor..sapıttım herhalde
hem bılıyomusun ben sogankuru dıye bıse bılmezken ruyamda kaynanamın annesı bana okunmus su getırıyor,kızım bunu ıc bebegın olcak dıyor..bende guya ınanmam ya oyle seylere mırın kırın edıp ıcıyorum,pesındende esımle bebek kıyafetlerı almaya gıdıyoruz..sonra ben uyanıyorum aynı gunun ıcınde bu sıteye gırıp sogan kuru dıye bıseyın varlıgını ögrenıyorum ve ogunden berıde 1 haftadır içiyorum..tadı ve goruntusu aynı ruyamda ıctıgım su..bak bu buyuk bı buluş sende faydalan bundan
slmmm herkese,,,
nabersınız ben ıyım,,ruhum hala hamıle :))))
slmmm herkese,,,
nabersınız ben ıyım,,ruhum hala hamıle :))))
Çok tatlı bi başlık olmuş bu :)) tam beni tasvir ediyor, geçen ayı kendimi hamile sanarak geçirdim, şu beş gün sanma durumuna ara verdim reglim sebebi ile, ama bi on gün sonra kendimi hamile sanmaya kaldığım yerden devam edicem :))
Selam canimmmmm
benimde ruhum hala hamile
bugün ultrasona girmeme ragmen
Kızlar hamile olduğunu öğrenenler bundan sonra nelere dikkat ediceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?