kendini bu ay hamile sananlar buraya

mesaj at tatlımmm francesca ya :)

kız ben burda yenıyım yaa,sıte kullanımı ıle ılgılı henuz hıcbıseyı cözemedım..bu sayfadan bıle uzaklasamıyorum kı kaybolmıyım
azcık bı kapıdan dısarı cıkıp gerı geliyorum hemen
du bakalım francesca benım bu sevgımı ne zaman farketcek

kikikiki canım bende sen gibi hani yazılan mesajlarımıza hangi cevaplar geldiğini anca uzun yoldan sayfalar atek tek bakıp anlıyommm ama şunu çözdüm özel mesaj at yeri var ya kullanıcı kontrol paneli yada yanındaki profilimde gizli hayranlığına karrşılık gelir yakında

burasıda dipsiz kuyu gibi maşallah,bı gıdersem daha yolu bulamam
halbukı benım yazdıgımdan sonrakı gelen her yazı bana iletı olarak dönse daha kullanıslı olur site..

evet yaa bende öyle misal en son ben 2 gun once gırmıstım sıteye..acınca sayfayı gıttım en son ıkı gun önce nereye ne yazdım onu buldum..tek tek sayfaları gecıp sona erıstım..bence francesca da oyuzden benı farkedemıyor..kım bılır hangı sayfada kaldı

yazarken altta gulucuk ıkonları varya üstüne tıklayınca yazdıgın yere kodu yapısıyor zaten..körler sagırlar bırbırını agırlar,bıgun bende cozecem burayı ınsallah..

Canim ben buradayim :)

evet yaa benı farket,ben her yazdıgım gun mutlaka senı andım ama sen hıc okumadın bellıkı..ben senın ıcın uye oldum halbukı
bı ımzalı foto ıstıyorum

evet yaa benı farket,ben her yazdıgım gun mutlaka senı andım ama sen hıc okumadın bellıkı..ben senın ıcın uye oldum halbukı
bı ımzalı foto ıstıyorum

Ay ay kiyamam sana canim benim :)

Geri donup okuyayim dedim ama sen burdaysan kacirmayayim dedim. Okurum tek tek bu arada.

Sevindirdin beni simdi :)

inşallahhh bebeğimmmm :)))

bu sayfa acıldıgı andan berı yazılanları hep okudum ne zamankı sen hamıle kaldın ben o sevıncle uye oldum..ama uyelıgım acılana kadar beklerken sen yok oldun..nasılsın? nasıl gecıyor hamılelıgın? senı kendıme cok benzetıyorum..bılıyorum zeynepilke veya angel87 nın yerını tutamam ama benıde sev

sonunda kavuştunuz şekerlerrr :))) bende mutlu oldum şimdi

okadar istedimki,sonunda geri gelip yazdı bana
hayranıyım hayranıııııı

bebeğim benim yaaaaAllah kalbine göre verdi bak :)) kızlar benim çıkmam lazımmm çok öptüm sizleri :) muck muck muck ( hala şu ikon işini çözemedim milanım yaaa nese geri geldiğimde senin dediğin gibi deneyeyimm ) öptümmm tekrar şekerler

Canim bak gordum
Karamsarlik konusunda doktoram var cok haklisin :)
Hala da ulttasonda gormeden inanmam diyorum ama kendini cok belli ediyor.
Bu arada belirtiler bende 2 haftalikken olmus ama ben anlamamisim. Bu kadar erken olmasi da ayri bir acayiplik tabi.
6 aylik evliyken gittim adi doktor olan birine. Adetlerin duzenli, ultrasonda sorun gorunmuyor, 1 sene bekle vucut anca adapte oluyor dedi. Yoksa git tup bebek yaptir, yasindan dolayi zor zaten dedi ve ben oldum aglamaktan.
Sonra bahceciye gittim ve direkt kamerayi soktu. Uzuntuden oldum test istedi. 3 ay sure verdi yasimdan dolayi. 2 ay kendim erteledim, 3.ay da boyle oldu valla hala saskinim inanmiyorum ki. 2 kez kan testi yaptirdim. Hala inanmiyorum. Carsamba doktora gidicem. Bakalim sonuc ne olacak.
Canim valla tuhafim ya.
Bu topigin ugurlu gelecegini hissetmistim ama :)

bende senı cok öptum,dönunce cözerız o ıkonları merak etme..simdilik böyle gül sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…