kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ah canimmm :)) seni de kucakliyorum kocaman.

Valla canim azicik is yapsam ki evi ... Goturuyor, hemen kasiklarima sanci giriyor. Mide bulantim gecti cok enteresan. İlk 2 hafta cok kotuydum. Babamlar yan binada, onlarda yiyip iciyorum kimse bana is yaptirmiyor valla zaten yaparsam sinyal veriyor asagidaki :) goguslerim buyuyor hizla ama ben hala inanmiyorum.

bende bu topıgın uguruna ınanıp geldım..bıde senın sevınıcın eklenınce kendım hamıle kalmıs gıbı oldum..bende hamıle olsam suan aynen senın gıbı ınanmazdım..%100 hamılesın deseler bende kesın dıs gebelıktır veya düşük olur dıye dusunurum..okadar umutsuz hıssedıyorum kendımı..benım yasım 30 a geldıgınden bu kadar umutsuzum çunku hem cevrem hemde ben artık bu saatten sonra cocuk olmaz gıbı dusunuyoruz alttan alttan..gercı henuz 6 aydır deneme yapıyoruz 1 bucuk yıllık evlıyım..ve ölsem ınanmam hamıle kalabılecegıme..yınede o doktora gıtmek hıc ıstemıyorum,gıtmıcemde..senın gıbı gıtmeden becerecem bu ısı

boşver evı yaa,9 ay da çöp eve dönse bıle umursama..adet gunun gecmeden once neler oldu peki..?

Nasıl yani testte gördünmü çift cizgiyi yoksa??
inanamıyorum derken?

Yokben adet oldum 4. Gunum yarin doktora gidicem insallah... Bu ay baya gecikmisti fosturik oldu :)

hımss bende aranıza katılabilirim 7 gün sonra

doktora gittim bebek olması için sözde adam zorla ilac verdi daha ne olsun.

bidaha gidersem ona iştee hıhh

doktorlar neden bu kadar umursamaz ve anlayışsız acaba:44:

ben maaalesef hala adet olmadım 33 yaşındayım ikici kez bu kadar gecikiyo bi kızıma hamileyken bide şimdi

aaaa belkideeee 2. yoldadır kuzuummmm

boşver evı yaa,9 ay da çöp eve dönse bıle umursama..adet gunun gecmeden once neler oldu peki..?

Canim bak bende soyle oldu. Yumurtlama gunumden sonra gogus acim hic ama hic gecmedi. Asiri derecede mide bulantim oldu ama gece gunduz. Oturdugum yerde uyumaya basladim ki ben yatagimdan baska yerde uyuyamam. Adetime birkac gun kala da kasikta batma ve gerginlik oldu. Bu kadar yani. Mide bulantim hic kalmadi su an ama digerleri aynen devam.

benimde göğüslerim acıyor söyle bir yere yanlışklıka hafifçe çarpmaya bile gelmiyor. dün çok yürüdüm başım döndü ma amidem bulanmadı adetime 1 hafta var ve kasık ağrılarım bel ağrılarım erken başladı. geçen gün doktoruma gittiğimde temiz yumurta görünüyor demişti. ama kesin bir şey söylemedi umarım hamileyimdir.

Cok alemsin :)) ayni benim gibi dusunuyorsun. Dis gebelik veya kimyasal gebelik diyecek doktor sanki. Herkes cok kiziyor bana ama oyle dusunuyorum ne bileyim. Senin yasin daha genc yavrucum ya hic kasma. 6 ay da cok erken emin ol olur senin de.
Allahim insallah doktora gitmeden sana da bir bebis verir :)

Ya bu belirtiler herkeste ayni olmuyor, kiyaslayip caninizi sikmayin. A benim belim de agrimisti ki normal adette agrimaz. İnsallah hamilesindir :)

Ya bu belirtiler herkeste ayni olmuyor, kiyaslayip caninizi sikmayin. A benim belim de agrimisti ki normal adette agrimaz. İnsallah hamilesindir :)

inşallh ağzından bal damlıyor. aynen benm adet dönemim böle ağrılı başlamaz ki 1 hafta öncesinde bu kadar belirtisi olmaz en erken adet olmadan yarım gün önce başlar hemen olurum. inşlllh hamileyimdir :)

Ayyyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaaaa maaşallah sizeee.. Ben kaç gün oldu bilmiyorum girmedim kk ye.. ayyy çok sevindim.. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.. Darısı başıma inşalaaaaah.. Benim günlerim gelmedi daha bekliyorum bir umut

inşallahh tatlımmm hamilesindir ve bişe dicem şu an bende de felaket var bel ağrısı sormak için girdim nete ve bendede adetten sadece bi kaç gün önce bel mide bulantısı olur şimdi ise belim çok kötü sağ tarafı

bende senı cok öptum,dönunce cözerız o ıkonları merak etme..simdilik böyle gül sen:))

canımsın yaaa :))) milanım benimm :))

Son düzenleme:

Vay bee ne çok çocuk isteyen vaar resmen tutku haline gelmiş bazıları her gün ağlıyor bunun içinEvlenince ben de mi böle olacağım(Hayatımı tamamen çocuk bekleyerek geçirmek istemiyorum ama uğraştırmadan olursa fena olmaz:))

Gittim kadin bakti ve dedi ki burda yumruk büyüklügünde kist yok,gösterdi dedi bakin iki tane ufak kist var dedi 1,3 cm falan

dedim peki o doktor ne gördü dedi bilmem belki varmis baska bi kist ve o gitmistir,

simdi 2 ay sonraya randevu verdi dedi siz rahat olup denemeye devam edin.

bakalim hayirlisi olsun

Ayyyy ya ama o doktordada görmüstüm böyle koyu büyük siey,

aboooooo yoksa o benim idrar torbami mi gördü

cünkü simdi aklima geldi de o zamanda idrar torbami bosaltmamistim,cünkü sonradan idrar testi yapildi,

bu doktor ise dedi idrar torbaniz dolu olabilir mi,dedim evet,dedi o zaman gidip idrarinizi yapin ve gelin,iste o zaman gördü bu iki kisti acikca :26::26::26::26:

Geçen hafta adetim geciktiği için idrar testi yaptım evde silik çıktı 2.çizgi. Adet oldum gibiydi ama lekelenme şeklindeydi. Onun dışında başka hiçbir belirti yoktu. Cumartesi doktora gittim, kan testi yaptırdım bu sabah netten baktım deminde doktora gittim.
hcg değeri 158,6 idi. Pozitif ama değerin düşük henüz dedi. Bunun günden güne artması 2 katına çıkması lazım dedi. Cuma günü tekrar gel, keseyi görmemiz gerekiyor dedi.
Yani ben hala kararsızlardayım, nezamanki keseyi görücem, belirtilerim başlicak ozaman hamileyim ben diecem.:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…