- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.501
bu sayfa acıldıgı andan berı yazılanları hep okudum ne zamankı sen hamıle kaldın ben o sevıncle uye oldum..ama uyelıgım acılana kadar beklerken sen yok oldun..nasılsın? nasıl gecıyor hamılelıgın? senı kendıme cok benzetıyorum..bılıyorum zeynepilke veya angel87 nın yerını tutamam ama benıde sev
francesca milan senin hayranın beni ne zaman farkeder diyodu :) sen onun idolusun :)
Canim bak gordum
Karamsarlik konusunda doktoram var cok haklisin :)
Hala da ulttasonda gormeden inanmam diyorum ama kendini cok belli ediyor.
Bu arada belirtiler bende 2 haftalikken olmus ama ben anlamamisim. Bu kadar erken olmasi da ayri bir acayiplik tabi.
6 aylik evliyken gittim adi doktor olan birine. Adetlerin duzenli, ultrasonda sorun gorunmuyor, 1 sene bekle vucut anca adapte oluyor dedi. Yoksa git tup bebek yaptir, yasindan dolayi zor zaten dedi ve ben oldum aglamaktan.
Sonra bahceciye gittim ve direkt kamerayi soktu. Uzuntuden oldum test istedi. 3 ay sure verdi yasimdan dolayi. 2 ay kendim erteledim, 3.ay da boyle oldu valla hala saskinim inanmiyorum ki. 2 kez kan testi yaptirdim. Hala inanmiyorum. Carsamba doktora gidicem. Bakalim sonuc ne olacak.
Canim valla tuhafim ya.
Bu topigin ugurlu gelecegini hissetmistim ama :)
Ah canimmm :)) seni de kucakliyorum kocaman.
Valla canim azicik is yapsam ki evi ... Goturuyor, hemen kasiklarima sanci giriyor. Mide bulantim gecti cok enteresan. İlk 2 hafta cok kotuydum. Babamlar yan binada, onlarda yiyip iciyorum kimse bana is yaptirmiyor valla zaten yaparsam sinyal veriyor asagidaki :) goguslerim buyuyor hizla ama ben hala inanmiyorum.
Bende hiçbir belirti yoktu. Sadece adetim gecikti, olunca da çok az geldi, 2 gündür bişi gelmiyor. Onun dışında ne göğüs ağrısı, ne kasık, bel, mide bulantısı hiçbişi yok. O yüzden hala inanamıyorum. Öğleden sonra doktora gidicem o diince inanmaya başlicam
Yokben adet oldum 4. Gunum yarin doktora gidicem insallah... Bu ay baya gecikmisti fosturik oldu :)
ben maaalesef hala adet olmadım 33 yaşındayım ikici kez bu kadar gecikiyo bi kızıma hamileyken bide şimdi
boşver evı yaa,9 ay da çöp eve dönse bıle umursama..adet gunun gecmeden once neler oldu peki..?
Canim bak bende soyle oldu. Yumurtlama gunumden sonra gogus acim hic ama hic gecmedi. Asiri derecede mide bulantim oldu ama gece gunduz. Oturdugum yerde uyumaya basladim ki ben yatagimdan baska yerde uyuyamam. Adetime birkac gun kala da kasikta batma ve gerginlik oldu. Bu kadar yani. Mide bulantim hic kalmadi su an ama digerleri aynen devam.
bende bu topıgın uguruna ınanıp geldım..bıde senın sevınıcın eklenınce kendım hamıle kalmıs gıbı oldum..bende hamıle olsam suan aynen senın gıbı ınanmazdım..%100 hamılesın deseler bende kesın dıs gebelıktır veya düşük olur dıye dusunurum..okadar umutsuz hıssedıyorum kendımı..benım yasım 30 a geldıgınden bu kadar umutsuzum çunku hem cevrem hemde ben artık bu saatten sonra cocuk olmaz gıbı dusunuyoruz alttan alttan..gercı henuz 6 aydır deneme yapıyoruz 1 bucuk yıllık evlıyım..ve ölsem ınanmam hamıle kalabılecegıme..yınede o doktora gıtmek hıc ıstemıyorum,gıtmıcemde..senın gıbı gıtmeden becerecem bu ısı
benimde göğüslerim acıyor söyle bir yere yanlışklıka hafifçe çarpmaya bile gelmiyor. dün çok yürüdüm başım döndü ma amidem bulanmadı adetime 1 hafta var ve kasık ağrılarım bel ağrılarım erken başladı. geçen gün doktoruma gittiğimde temiz yumurta görünüyor demişti. ama kesin bir şey söylemedi umarım hamileyimdir.
Ya bu belirtiler herkeste ayni olmuyor, kiyaslayip caninizi sikmayin. A benim belim de agrimisti ki normal adette agrimaz. İnsallah hamilesindir :)
Yavrukus, ben cikiyorum. Tekrar girerim aksama
Optum cok :)
Canim bak gordum
Karamsarlik konusunda doktoram var cok haklisin :)
Hala da ulttasonda gormeden inanmam diyorum ama kendini cok belli ediyor.
Bu arada belirtiler bende 2 haftalikken olmus ama ben anlamamisim. Bu kadar erken olmasi da ayri bir acayiplik tabi.
6 aylik evliyken gittim adi doktor olan birine. Adetlerin duzenli, ultrasonda sorun gorunmuyor, 1 sene bekle vucut anca adapte oluyor dedi. Yoksa git tup bebek yaptir, yasindan dolayi zor zaten dedi ve ben oldum aglamaktan.
Sonra bahceciye gittim ve direkt kamerayi soktu. Uzuntuden oldum test istedi. 3 ay sure verdi yasimdan dolayi. 2 ay kendim erteledim, 3.ay da boyle oldu valla hala saskinim inanmiyorum ki. 2 kez kan testi yaptirdim. Hala inanmiyorum. Carsamba doktora gidicem. Bakalim sonuc ne olacak.
Canim valla tuhafim ya.
Bu topigin ugurlu gelecegini hissetmistim ama :)
inşallh ağzından bal damlıyor. aynen benm adet dönemim böle ağrılı başlamaz ki 1 hafta öncesinde bu kadar belirtisi olmaz en erken adet olmadan yarım gün önce başlar hemen olurum. inşlllh hamileyimdir :)
bende senı cok öptum,dönunce cözerız o ıkonları merak etme..simdilik böyle gül sen:))
inşallahh tatlımmm hamilesindir ve bişe dicem şu am bende de felaket var bel ağrısı sormak için girdim nete ve bendede adetten sadece bi kaç gün önce bel mide bulantısı olur şimdi ise belim çok kötü sağ tarafı
mesala şimdi ağrım yok. sabah adetimin ilk günüymüş gibi belim kasıklarım kopuyordu ne oluyor içimdeee artık bilmek istiyorum :)))
inşallahh tatlımmm hamilesindir ve bişe dicem şu am bende de felaket var bel ağrısı sormak için girdim nete ve bendede adetten sadece bi kaç gün önce bel mide bulantısı olur şimdi ise belim çok kötü sağ tarafı
mesala şimdi ağrım yok. sabah adetimin ilk günüymüş gibi belim kasıklarım kopuyordu ne oluyor içimdeee artık bilmek istiyorum :)))
aynen yaaa hadi gelsin artık şu adet günü ve göğüslerim benim çok miniktir yaaa ama beş gün var adetime ve göğüslerim bence hiç olmadığı kadar şişti ama anlattığım bazı kişilerde adet olucan ondandır diyo ama ben böle hiç yaşamadımm yada psikolojikmiyim yaaa of of
Nasıl yani testte gördünmü çift cizgiyi yoksa??
inanamıyorum derken?
hımss bende aranıza katılabilirim 7 gün sonra
doktora gittim bebek olması için sözde adam zorla ilac verdi daha ne olsun.
bidaha gidersem ona iştee hıhh
doktorlar neden bu kadar umursamaz ve anlayışsız acaba:44:
aaaa belkideeee 2. yoldadır kuzuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?