kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaa bana bişiler sölesenize

şu ruhundan bize de üfle bakiyim belkim bizede geçeeerrr

doguma giderken çıkyooooo diye yazarmışınnnnn

ben doguma gıderken hepınız dönuyor olursunuz inşallah..yaaw yınede okadar beklemıyım..ben dönerken sız gıdıyor olun

şike var..bız burda tek ruhla savasırken,kımı ruhlara ekstra ınanc yüklenmiş..bızde ısteriiiiiikkkk

oyyy bebegim benim aglama yaaa

bitanem baksana ya doktorlar bile fasa fiso cikabiliyorlarsa biz ne üzülüyoruz ki

Allahin büyüklügü bize en güzel armagan bu hayatta

canim baksana bana ya bir ay koca kistim var sandim ama meger yokmus

gün dogmadan neleeeeer neler dogar bitanem üzülme lütfen

anaaa işe bak
doktorlara da güvenemiyoz anam
ben doktorlardan daha doktor oldum vala muahahaaaa

beni hastaneye alsalar kadın dogum bölümünde profesör uzman doktor olarak çalışabilirim

canim he ya aynen öyle kiz gel banada sevabina bi el at birde sen bak ve deki yok anam sende kist mist hahahahaha

bunu da kaybettım,kızım dogum yaparken buraya yazı mı yazacan ,,,,gıt cek sancını ıkın dogur cocugu ,,tam dogum sırasında dermısın artık bı sanıye doktor cocugu beklet ıcerde daha cevap yazmayı bıteremedım dıe

ahahahahahah zaten sustugum an anlayınki doguruyorum..şimdiden söylımde benı merak etmeyın o an

yaa benim cok kasıklarım ve belim agrıyoo
hayır olsun neden acabaaaa hiç de tahmin edemiyorummmmm :44::44:

canim he ya aynen öyle kiz gel banada sevabina bi el at birde sen bak ve deki yok anam sende kist mist hahahahaha

kistte kimmiş yaaaa

bizim gibi hatunlarda kist mi olurr
gel sana bi klomen bi catlatma ignesi yapayım bu ay olmadı bi daha ki ay bebek gelir aha bak buraya yazıyom ahahah

kizlarrrr cikmaliyim fistiklarrr sonra gelirim

ay ya ne mutlu oldum yaaa sonucta o büyüklükte kistim yokmus

o iki kücükte Insallah gider sogan kürüyle

cooook Sükür yaa cok sevindim

artık senden o muthiş sozlerı duyarız o an " DOGURUYORUM GALIBA " :))))))))

dogumdan canlı baglantı yaparım..suan cataldayım..3 bardak suyum geldi 8 cm acılmışım,ıkınırken talıhsız seyler olmaz umarım ahahahhahah

ben doguma gıderken hepınız dönuyor olursunuz inşallah..yaaw yınede okadar beklemıyım..ben dönerken sız gıdıyor olun

rüyalaaaarr rüyalaaaaaer
rüyaaalar gerçeeeek olsaaaaaaa

Ne güzel düşündürdün kız beni şimdi Agzın Bal Yesinnnn

ozgeye bısey dıyelım " ozge bişeyyyyy """ :)))
oncelıkle hosgeldın ruhu hamıle hatun :)
bu tarz bı durum benımde basıma geldıydı ,doktorda soyle bı yorum yaptı " cok yenı bı gebelık bız buna flu derız dedı ,kesın hamılesın dıyebılmemız ıcın ( Bende adetım 3 gun gectıydı ve deger 44 cıkdıydı ) ıkı gun sonra bır kan testı daha yaptır eger en az ıkı katı deger cıkarsa hamılesın dıyebılırız dedı ama yınede kese gormek en guzelı ama bunun ıcınde daha erken dedıydı ,,,,,
o yuzden 2 veya 3 gun bekle sonra tekrar kan testı yaptır eger deger yuksek cıkarsa umutlarını yeşertmeye basla derım :)))

hergun yenı bı haberle gelıon..bak yarında kesın hamıleyım dıcen haydin öptüüüm..

ooo sogan kürü yapabiliyosan bebek bile gelir kızımmm

ben halen incir yemege devammm :125:

ya ıyıde bu sogan kurunu ben yaptım,5 cm dı kıstım 1 ay sonra hatta 1.5 ay sonra kıstım 7 cm oldu ,,walla korkuyom tekrar ıcmeye,,,bana yaramadı mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…