- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.581
Ay canim yaaa millan da diyor tez zamanda hamile olacakmisim icine dogmus kizim olacakmis
canim ne bileyim ya manyak adam 5 saniye bakti hemen dedi bu kist yumruk büyklügünde
ve kan tahlili istedi ve mrt yaptiracakti,ama Allahim ne yüce ki iki randevum vardi mrt icin ilkinde erke doktor ve asistani erkekti diye yaptirmadim ve ikincidede uykuda kaldim sabah...kiz bak buda kesin yüce Rabbimin istegiydi ve engel koydu o mrt resimleri cekilmesin diye...KURBAN OLDUGUM YARADANsen ne büyüksün senden iyi kim bilir bizi
desene göz göre göre ıdrar torban gıdecekdı nerdeyse o doktor senı amelıyat bıle ederdı ,,,tövbe yaaaa
walla ınsan sasırıo artık kıme ınancak guvencek
senın kıstın ne yumurtalık mı pekı cıkolata mı
Ay canim yaaa millan da diyor tez zamanda hamile olacakmisim icine dogmus kizim olacakmis
canim ne bileyim ya manyak adam 5 saniye bakti hemen dedi bu kist yumruk büyklügünde
ve kan tahlili istedi ve mrt yaptiracakti,ama Allahim ne yüce ki iki randevum vardi mrt icin ilkinde erke doktor ve asistani erkekti diye yaptirmadim ve ikincidede uykuda kaldim sabah...kiz bak buda kesin yüce Rabbimin istegiydi ve engel koydu o mrt resimleri cekilmesin diye...KURBAN OLDUGUM YARADANsen ne büyüksün senden iyi kim bilir bizi
demem o ki bugünkü doktor kadidi ve herhalde iki dakika falan bakti ve banada gösterdi ultrasonda,
cünkü bak ilk baktiginda oda gördü yumruk büyüklügünde ki idrar torbami,baktim bende gördüm
ve o diger deli hic sormadi idrar torban bosmu diye,sadece 5 saniyede dedi iste kist büyük
ve bunla cocugun olmaz olsada düser
şu ruhundan bize de üfle bakiyim belkim bizede geçeeerrr
doguma giderken çıkyooooo diye yazarmışınnnnn
şike var..bız burda tek ruhla savasırken,kımı ruhlara ekstra ınanc yüklenmiş..bızde ısteriiiiiikkkk
anaaa işe bak
doktorlara da güvenemiyoz anam
ben doktorlardan daha doktor oldum vala muahahaaaa
beni hastaneye alsalar kadın dogum bölümünde profesör uzman doktor olarak çalışabilirim
mayıs sonu gelınce bızı burdan kovarlarmı:26::26::26::26: ama ben bu sayfaya yazarken dogurmak istiyorum
bi daha sızlerı nerde bulurum:2::2::2::2:
bu duygusallıgım acaba bı hamılelık belırtısı olabılır mı
nede olsa ruhum hamıle
yaa bana bişiler sölesenize
desene göz göre göre ıdrar torban gıdecekdı nerdeyse o doktor senı amelıyat bıle ederdı ,,,tövbe yaaaa
walla ınsan sasırıo artık kıme ınancak guvencek
senın kıstın ne yumurtalık mı pekı cıkolata mı
kadin dedi bakacagiz iki ay sonra gidisatina
ama dedi simdilik bence önemli biseye benzemiyor,
dedi o doktordan da kan tahlilerini temin edecegim ve ben bakarim ne olup bittigine
bunu da kaybettım,kızım dogum yaparken buraya yazı mı yazacan ,,,,gıt cek sancını ıkın dogur cocugu ,,tam dogum sırasında dermısın artık bı sanıye doktor cocugu beklet ıcerde daha cevap yazmayı bıteremedım dıe
ahahahahahahzaten sustugum an anlayınki doguruyorum..şimdiden söylımde benı merak etmeyın o an
canim he ya aynen öyle kiz gel banada sevabina bi el at birde sen bak ve deki yok anam sende kist mist hahahahaha
artık senden o muthiş sozlerı duyarız o an " DOGURUYORUM GALIBA " :))))))))
ben doguma gıderken hepınız dönuyor olursunuz inşallah..yaaw yınede okadar beklemıyım..ben dönerken sız gıdıyor olun
merhaba kızlar bugun kanda gebelik baktırdım 7.19 çıktı adetimi 2 gün gecti ama 9 veya 10 gün önce hamile kalmışımdır eger varsa sizce 10 bu kadar kısa süre için bu değer normal mi daha önemlisi hamile miyim ondan da emin diilim
kizlarrrr cikmaliyim fistiklarrr sonra gelirim
ay ya ne mutlu oldum yaaa sonucta o büyüklükte kistim yokmus
o iki kücükte Insallah gider sogan kürüyle
cooook Sükür yaa cok sevindim
kizlarrrr cikmaliyim fistiklarrr sonra gelirim
ay ya ne mutlu oldum yaaa sonucta o büyüklükte kistim yokmus
o iki kücükte Insallah gider sogan kürüyle
cooook Sükür yaa cok sevindim
ooo sogan kürü yapabiliyosan bebek bile gelir kızımmm
ben halen incir yemege devammm :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?