kendini bu ay hamile sananlar buraya

galibaa yumurtlama gunun datlimmmm ksik sikayeleri ondan gun asiri calisma tavsiye ederim:) diyo doktorlar

linki tikladim sogan gordum canim cekti yahuu:) dedim ya duygusal bir bag var soganla aramda. gorunce askim depresiyooo ,,,,,,,abooo kocam duymasin

arkadaşlar benim bata 2 gün var test yaptım az önce.. 10 dk sonra çok silik çizgi çıktı 20 dk sonra dahada belirginleşti sizce bu nedemek.

arkadaşlar benim bata 2 gün var test yaptım az önce.. 10 dk sonra çok silik çizgi çıktı 20 dk sonra dahada belirginleşti sizce bu nedemek.

wwuuuuuuu burdan edındıgım bılgıye göre böyle olunca hamılesın dıyorlar.. hadı gözun aydıııınnn

ayyyy hamişsindir inşallah bi test daha alıp baksana hemen yine silik 2.çizgi çıkarsa doğru hastaneye kan testine haydi durma koşşşş koşşşşş

benım 4..ama gelmekte ınat ederse dıye sorana 1 hafta dıyorum

benim 5 dün kasıklarım öle bi ağrıyoduki adet oluyorum ahanda dedim ama bugün tık yok ayyy hamişmiyim neyim yahuu utanıyorum artık hamile moduna girmeye her ay herkese bu ay hamileyim gelemem bu ay hamileyim ağır kaldıramam bu ay hamileyim içemem yiyemem demekten rezil rüsfa oldum çıktım bu ay kimseye çaktırmıyorum

arkadasın kutusundakı yazıyı oku ıstersen sılık cızgıde bende hamılelık var dıe bılıorum ama 10 yada 15 dk sonra gecerlılıgını yıtırır gıbısınden bıseyler yazıodu kutusunda oku orayı ıstersen cunku 20 dk beklenmıo testte

muzmuttttttt bişe sorcammmmmmmm
ne calısılcak anlamadım ben

diyo ya hamileyim mi acebb diye aslinda calismasi gereken gunlerde onu diyom yumurtlarken kasik agrisi oliii genelde kocam beni bu zaafimi bilerek aldi sogansiz olacama seni almam dedim kabllendi gariban

benım bat normalde yarın yanı 15 mayıs ama 10 mayısda lekendım 2 gundur de adet oluyom anlamadım ben bu ay hıc bıse benım bat mat sat dat hepsı karıstı gıttı :)))

oooff ben ıcımde ne savas verıyorum bıl bılsen..hıcbı ılacı ıcmıyorum,zaten sıgara ıckıyle alakam yok ama solumamaya calısıyorum..her ay göbegımı tutarak iş yapıyorum..bide içi dolu olaydı ıyıydı..

benım bat normalde yarın yanı 15 mayıs ama 10 mayısda lekendım 2 gundur de adet oluyom anlamadım ben bu ay hıc bıse benım bat mat sat dat hepsı karıstı gıttı :)))

bence hepsini çöpe at..adet gunun gecınce yan gel yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…