kendini bu ay hamile sananlar buraya

kocam gelmeden şu kaymış tipimi de bi düzeltim,yoksa cocuk ıcın temel atma töreni 1 dakıka surebılır

ya ıyıde bu sogan kurunu ben yaptım,5 cm dı kıstım 1 ay sonra hatta 1.5 ay sonra kıstım 7 cm oldu ,,walla korkuyom tekrar ıcmeye,,,bana yaramadı mı ne

senin doktorda mı ıdrar kesenı gördu ne
yada sogan kuru fazlasıyla yaramıs,bayag besili bi kıstın olmus annesi
sen yapma en ıyısı bosver,incir ye

kocam gelmeden şu kaymış tipimi de bi düzeltim,yoksa cocuk ıcın temel atma töreni 1 dakıka surebılır

ufff ya nedense bu cocuk yapma güdülü bırlıkte olmak pek bana zevk vermıyo yaaa,hanı bı anda uslu oluyom,,utanıyom sankı ayıp bıse yapıom gıbı ,,bı anda soguyom cınsellıkden

pekı benım durumum nolcak? sogan kürü manyagı oldum,hep içmek ıstıyorum

hangi sogani yapiyosun birde baslamak icin belli bi zaman varmi adetten once sonra onunla berabergibi mesela.bende hamile hissediyom gibi kendimi rhum 7 aydir hamile hemde tum belirtilerle ama bedenim daha beceremedi;-p 9 gun kadi bata

senin doktorda mı ıdrar kesenı gördu ne
yada sogan kuru fazlasıyla yaramıs,bayag besili bi kıstın olmus annesi
sen yapma en ıyısı bosver,incir ye

yanı doktorum profesor eger o da ıdrarı kıst gorduyse yuh derım,,
ama o bana gosterdıydı hatta ben bakmıyım dedıydım o da hayır bak dedı,,
gosterdıydı bu ıdrar kesen dıe hatta ben doktorun yanına gırmeden lavaboya gıttıydım o da ıdrar kesen bos lavaboya mı gıttın dedı bı dahakı sefere gıtme dedıydı dolu olsun dedıydı ,,,
yapmıyım ya bende ters teper sımdık yıne sogan ,,,
ıncır de yemıom kı :)))

ufff ya nedense bu cocuk yapma güdülü bırlıkte olmak pek bana zevk vermıyo yaaa,hanı bı anda uslu oluyom,,utanıyom sankı ayıp bıse yapıom gıbı ,,bı anda soguyom cınsellıkden

aynen katiliyom yaaa bende cocuk yapma isini basit bisey zannededim bilet nede o zaman haril haril korunma aile planlamasi yaptiriyo anlamiyorum kirk takla atiyoz tik yok niyeki acebb

aynen katiliyom yaaa bende cocuk yapma isini basit bisey zannededim bilet nede o zaman haril haril korunma aile planlamasi yaptiriyo anlamiyorum kirk takla atiyoz tik yok niyeki acebb

cok takılıyoruz cunku,,,daha bırlıkde olurken bıle acaba hamıle kalcam mı dıe dusunuyoruz,,halıyle ıstemsız olarak beyıın sınyal yolluyo korun dıe rahıme ehh bızde kendımızı bızı seven adamın kollarına bırakıp rahatlamak varken olasılık peşinde kosturuyoruz beynımızı ,,,
:44:

haklisin baci ama kendi rahmimi rahimlikten red ediyorummmmmmmmmmmm.ne densiz rahmim varmis benim sozumu dinlemiyo hep zit hareketler kendi kafasina gore davranmalarr tuuuuu kendimi en kisazamanda uysal soz dinleyen bir rahim nakli yaptircam :-D ha birde bende kist yook pooooooooolikistiklerrr var :-(

polikistikler neydı ya ?sımdık aratma google da bana,deyıver ıkı satırla :))) ( usengeclık tuttu )
ya zaten o rahmı hız karıstırma ısın ıcıne,tum bır ay boyunce uyku uyudum,ıstahım acıldı ,adetıme 1 hafta kala pembe olarak lekelendım 4 gun boyunca ya pembe yada kahverengı lekenme oldu,ve dun ne oldu ne oldu kırmızıları gordum hemde deretepe duz mısalı şakır şakır :)) ben ne dıyım bu rahme tabıkı hıc bıse bırakdım kendı halıne ne ederse etsın

yaw yumurtlama bozukluguymus yumurtalikta kuck kucuk elismeyen yumrtlar diziliymis hamileligi engelliyomus ama bende bu belanin tek bir belirtisi yok yumurtluyom adetim duzenli tuy kil yok gencimde fazla kiloda yok eee benim rahmim dayagi hak etti
bakalim sogan kuru iyi gelyomus bu merete onu denicem zira soganlada aramda duygusal bir bag var zaten ozetlen bolee

ahanda sogan kürünün linki..tam senlik yap mutlaka

İBRAHİM SARAÇOĞLU SOĞAN SUYU KÜRÜ - Sağlık - İbrahim Saraçoğlu - www.XprodoksiT.com

gerçekten beklemek çok zor Allah herkese bu mutluluğu göstersin.bende 2. çocuğu düşünüyorum bu ay korunmadık acaba hamilemiyim diyorum karnımda şişkinlik var,kasıklarım ağrıyor gibi oluyor ama daha adet görmeme çok var 27 si adet günüm şimdiden merak ediyorum inşallah hepimiz hamile kalırız...

amen war ıste her kesın bı derdı ,,walla o konuda haklısın bende her adetımı cok duzenlı olurum şakır şakır,gun sasmaz ama ne ara kıst orda yuva yapdı anlamadım gıttı:))
sogan suyu ıcılıo ya kokmuyo ama taze taze yapıp ıccen dıe bılıom ben ,bıde oyle kafam kadar sogan degıl normal bı sogan olcak bıde ıbrahım hocanın demesıne gore "organık " olmalıymıs ,,yakında sogan uretımınede baslıcam balkıonda :))))

kız yok organık falan demıyor,bıldıgın yemeklık sogan işte..zaten sogan bu dört mevsım var olan bıse,herturlu organık zaten aç karna gunde ıkı kez taze olarak tuketılcek..5 dakkıka kaynat,suz,ic..ama ıcebılecegın ılıklıga gelınce ıccen,soguk olmıcak..ben dılım yana yana ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…