- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.601
ya ıyıde bu sogan kurunu ben yaptım,5 cm dı kıstım 1 ay sonra hatta 1.5 ay sonra kıstım 7 cm oldu ,,walla korkuyom tekrar ıcmeye,,,bana yaramadı mı ne
kocam gelmeden şu kaymış tipimi de bi düzeltim,yoksa cocuk ıcın temel atma töreni 1 dakıka surebılır
pekı benım durumum nolcak? sogan kürü manyagı oldum,hep içmek ıstıyorum
senin doktorda mı ıdrar kesenı gördu ne
yada sogan kuru fazlasıyla yaramıs,bayag besili bi kıstın olmus annesi
sen yapma en ıyısı bosver,incir ye
ufff ya nedense bu cocuk yapma güdülü bırlıkte olmak pek bana zevk vermıyo yaaa,hanı bı anda uslu oluyom,,utanıyom sankı ayıp bıse yapıom gıbı ,,bı anda soguyom cınsellıkden
aynen katiliyom yaaa bende cocuk yapma isini basit bisey zannededim bilet nede o zaman haril haril korunma aile planlamasi yaptiriyo anlamiyorum kirk takla atiyoz tik yok niyeki acebb
cok takılıyoruz cunku,,,daha bırlıkde olurken bıle acaba hamıle kalcam mı dıe dusunuyoruz,,halıyle ıstemsız olarak beyıın sınyal yolluyo korun dıe rahıme ehh bızde kendımızı bızı seven adamın kollarına bırakıp rahatlamak varken olasılık peşinde kosturuyoruz beynımızı ,,,
:44:
haklisin baci ama kendi rahmimi rahimlikten red ediyorummmmmmmmmmmm.ne densiz rahmim varmis benim sozumu dinlemiyo hep zit hareketler kendi kafasina gore davranmalarr tuuuuu kendimi en kisazamanda uysal soz dinleyen bir rahim nakli yaptircam :-D ha birde bende kist yook pooooooooolikistiklerrr var :-(
polikistikler neydı ya ?sımdık aratma google da bana,deyıver ıkı satırla :))) ( usengeclık tuttu )
ya zaten o rahmı hız karıstırma ısın ıcıne,tum bır ay boyunce uyku uyudum,ıstahım acıldı ,adetıme 1 hafta kala pembe olarak lekelendım 4 gun boyunca ya pembe yada kahverengı lekenme oldu,ve dun ne oldu ne oldu kırmızıları gordum hemde deretepe duz mısalı şakır şakır :)) ben ne dıyım bu rahme tabıkı hıc bıse bırakdım kendı halıne ne ederse etsın
yaw yumurtlama bozukluguymus yumurtalikta kuck kucuk elismeyen yumrtlar diziliymis hamileligi engelliyomus ama bende bu belanin tek bir belirtisi yok yumurtluyom adetim duzenli tuy kil yok gencimde fazla kiloda yok eee benim rahmim dayagi hak etti
bakalim sogan kuru iyi gelyomus bu merete onu denicem zira soganlada aramda duygusal bir bag var zaten ozetlen bolee
Napionuz cilgin yawrilerim benim:) otobuste bile yaziyorum size kiymetimi bilin :)))
Beyazlim cok sevindim :))) allahtan doktor bagirsagini falan gormemis ... Bunyende yilan var derdi.. Al ugras sonra :))
sevindirik oldums :))) napalım oyle havadan,sudan ,,konusuyos kı ,,sen eve mı gıdıon ?
yaw yumurtlama bozukluguymus yumurtalikta kuck kucuk elismeyen yumrtlar diziliymis hamileligi engelliyomus ama bende bu belanin tek bir belirtisi yok yumurtluyom adetim duzenli tuy kil yok gencimde fazla kiloda yok eee benim rahmim dayagi hak etti
bakalim sogan kuru iyi gelyomus bu merete onu denicem zira soganlada aramda duygusal bir bag var zaten ozetlen bolee
Eve gidiyorum kusum..yollarin fatihi oldum... Heheeweyyttt :))
amen war ıste her kesın bı derdı ,,walla o konuda haklısın bende her adetımı cok duzenlı olurum şakır şakır,gun sasmaz ama ne ara kıst orda yuva yapdı anlamadım gıttı:))
sogan suyu ıcılıo ya kokmuyo ama taze taze yapıp ıccen dıe bılıom ben ,bıde oyle kafam kadar sogan degıl normal bı sogan olcak bıde ıbrahım hocanın demesıne gore "organık " olmalıymıs ,,yakında sogan uretımınede baslıcam balkıonda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?