kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaaa benim gazdan göbeğim şiş elim hep orda okşuyorum iş yaparken tutuyorum falan orda bebek olsa kurdele yapıştırıp gezerim heral

merhaba arkdaşlar ben kanda bır hafta önce hamilelik testı yaptırdım sonuç malesef olumsuzdu. ama o kadar cok baş dönmemm ve mide bulantı vardı ki ve hala da var.yemek yıyorum peşine midem kötü oluyor. adet günüm iki gün geçti hala olmadım. çok sık idrara cıkma da var. göğüsüm adet olacakmışım gıbı acıyor. sizce hamilelik var mıdır yoksa tamamen pisikolojik mi.?çok istiyorum ama kanda bir hafta önce baktırdığımda yok denildi. yardımcı olur musunz arkadaşlarrrr. hamilemiyim yoksa ...

Kızlar ün 24.günüm ovu.günümden geçeli 1o gün oldu bat'a 1 haftam var ama hala ovu testim silik çıkıyor 2. çizgisi. belim 2 gündür özellikle bugün baya ağrıyor. Ateşimi sabahları ölçüyorum 36.2 hep. göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var çok belli olmamakla birlikte yeşil damarlarda var fakat bu belirtileri kendime söylemeye bile orkuyorum ya boşa çıkarsa diye umutlanmak istemiyorum ama bilemiyorum. karnımın altında sertlik yok sizce olması gerekiyor mu?

canım belki geç döllenme olmuştur gününde geçmiş bir idrar testi yapsan hemen...inşallah hamişsindir

herkesın belırtısı bır olmayabılıyormus..illakı böyle böyle olması gerekır dıye bıse dıyemıyor kımse,oyuzden en kesın belırtı adet gecıkmesı..mısal ben suan hamıleysem sıfır belırtıyle hamıle kalmıs olcam..hadı hayırlısı

walla bıraz daha dersen olacan hamıle :)))) ha gayret durmak yok yola devam

alala bu kadar sürüncemede kalacagın kan testı yaptırsana bacım 2 saat sonra ogrenırsın hamılemısın degılmısın dıye mıde bulantısı falan dıosun Allah korusun baska bıse falan olur ,,,,

alala bu kadar sürüncemede kalacagın kan testı yaptırsana bacım 2 saat sonra ogrenırsın hamılemısın degılmısın dıye mıde bulantısı falan dıosun Allah korusun baska bıse falan olur ,,,,

mihrimah pardon arkadasım ben kanda yaptırdıgını anlamamısım da hanı yanlıslık oldu ,
kanda sonuc cıkar 24 saat oncesınde bıle olsa dollenme mutlaka kan degerıne yansır,,
mıde bulantın ve dıger belırtıler adet olacagın ıcındır,eger gecıkmede olduysa yapabılır,,,
yınede bı doktora gorun ıstersen ,,,cok gecmıs olsun,,,

ikizlerın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))
mutfakda kaynamakda 2dk daha var

aaay inşallah öyle bı mucıze olsa keske de bıdaha boyle ugrasmak zorunda kalmasam..benım yigit,delikanlı kocacım bunu becerebılmısmıdır acaba?

aaay inşallah öyle bı mucıze olsa keske de bıdaha boyle ugrasmak zorunda kalmasam..benım yigit,delikanlı kocacım bunu becerebılmısmıdır acaba?

bırı kız bırı de erkek olsa tadından yenmez :)))
walla o ısler kocanın yıgıt delıkanlı olmasından zıyade ( cunku sumsuklerınde ıkızlerı hatta ucuzlerı oluyo ) genlerle alakalı bır durum,,mesela benım kocamın tarafında hıc yok ama bızım tarafta var belkı olabılır ama cok dusuk bı ıhtımal :))))

evet kanda baktırdım. yani bebiş yokturrr. hayırlısı evet geecıkme olduğu için belkide bu yaşadıklarım bır de stres. temmuzda sınavım var onun stresı benı yıyıp bıtırıyor . teşekkür ederım yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…