- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.641
oooff ben ıcımde ne savas verıyorum bıl bılsen..hıcbı ılacı ıcmıyorum,zaten sıgara ıckıyle alakam yok ama solumamaya calısıyorum..her ay göbegımı tutarak iş yapıyorum..bide içi dolu olaydı ıyıydı..
kullanıcı kontrol paneline gir.
solda profilimi düzenleye gir
muhtemel doğum haftasını gir
değişiklikleri kaydet
bende biraz önce yaptım
yaaa benim gazdan göbeğim şiş elim hep orda okşuyorum iş yaparken tutuyorum falanorda bebek olsa kurdele yapıştırıp gezerim heral
merhaba arkdaşlar ben kanda bır hafta önce hamilelik testı yaptırdım sonuç malesef olumsuzdu. ama o kadar cok baş dönmemm ve mide bulantı vardı ki ve hala da var.yemek yıyorum peşine midem kötü oluyor. adet günüm iki gün geçti hala olmadım. çok sık idrara cıkma da var. göğüsüm adet olacakmışım gıbı acıyor. sizce hamilelik var mıdır yoksa tamamen pisikolojik mi.?çok istiyorum ama kanda bir hafta önce baktırdığımda yok denildi. yardımcı olur musunz arkadaşlarrrr. hamilemiyim yoksa ...
ahahahahahahaaaay cocugumu dusurcem gulmekteeeeenn
Kızlar ün 24.günüm ovu.günümden geçeli 1o gün oldu bat'a 1 haftam var ama hala ovu testim silik çıkıyor 2. çizgisi. belim 2 gündür özellikle bugün baya ağrıyor. Ateşimi sabahları ölçüyorum 36.2 hep. göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var çok belli olmamakla birlikte yeşil damarlarda var fakat bu belirtileri kendime söylemeye bile orkuyorum ya boşa çıkarsa diyeumutlanmak istemiyorum ama bilemiyorum. karnımın altında sertlik yok sizce olması gerekiyor mu?
herkesın belırtısı bır olmayabılıyormus..illakı böyle böyle olması gerekır dıye bıse dıyemıyor kımse,oyuzden en kesın belırtı adet gecıkmesı..mısal ben suan hamıleysem sıfır belırtıyle hamıle kalmıs olcam..hadı hayırlısı
canım hayırlı olsun kaç aylıksınız bakem ?
walla bıraz daha dersen olacan hamıle :)))) ha gayret durmak yok yola devam
merhaba arkdaşlar ben kanda bır hafta önce hamilelik testı yaptırdım sonuç malesef olumsuzdu. ama o kadar cok baş dönmemm ve mide bulantı vardı ki ve hala da var.yemek yıyorum peşine midem kötü oluyor. adet günüm iki gün geçti hala olmadım. çok sık idrara cıkma da var. göğüsüm adet olacakmışım gıbı acıyor. sizce hamilelik var mıdır yoksa tamamen pisikolojik mi.?çok istiyorum ama kanda bir hafta önce baktırdığımda yok denildi. yardımcı olur musunz arkadaşlarrrr. hamilemiyim yoksa ...
bende hamıle kalımde görün siz..nasıl hamıle kalınır gösterecem hepınıze
baksensavasta hersey mubahtır demısler,,bebek ıcınde hersey mübahtır beklemedeyız bacımmm tez vakıtte hamıle kalasın ınsallahhhhhhh:))))
alala bu kadar sürüncemede kalacagın kan testı yaptırsana bacım 2 saat sonra ogrenırsın hamılemısın degılmısın dıye mıde bulantısı falan dıosun Allah korusun baska bıse falan olur ,,,,
çatır çatır doguracam görün..nerde benim sogan suyum:126:
ikizlerın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))
mutfakda kaynamakda 2dk daha var
1 haftalık ablası..yenı hıssetmeye basladım..1 hafta sonrada gıder kesın..her ay 2 hafta gelır bana böyle sagolsun unutmaz anasını
aaay inşallah öyle bı mucıze olsa keske de bıdaha boyle ugrasmak zorunda kalmasam..benım yigit,delikanlı kocacım bunu becerebılmısmıdır acaba?
mihrimah pardon arkadasım ben kanda yaptırdıgını anlamamısım da hanı yanlıslık oldu ,
kanda sonuc cıkar 24 saat oncesınde bıle olsa dollenme mutlaka kan degerıne yansır,,
mıde bulantın ve dıger belırtıler adet olacagın ıcındır,eger gecıkmede olduysa yapabılır,,,
yınede bı doktora gorun ıstersen ,,,cok gecmıs olsun,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?