Kendini çok akıllı zannedenler

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
33
Yaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım

3 saate bu saydıklarınız asla ve asla yapılamaz. Baştan savma yapmaya kalsanız yine yetişmez. İşvereninizin beklentisi çok fazla ama 2 sene olmuş yanındasınız aranızda bir samimiyet oluşmuş olmalıydı diye düşünüyorum. Bence açık açık kendisiyle konuşunca 3 saate yapılabilecek işleri sıralayın. İşine gelirseeee

Bende zaten yetiştiremiyorum ama kadının hali tavrı değişti bide takıntılı yok cam sildikten sonra perde bile eskisi gibi çekildi durcakmış üç kuruş verecek onuda burnundan getirirler işte

Oda biliyor yetişimiceni amacı ne anlamadım

Arkadaş uyanık gillerden olduğu için kullanmaya çalışıyor aklı sıra düşünüyor galiba ben fazla çalışıp işi bitirme derdine düşim

Bende zaten yetiştiremiyorum ama kadının hali tavrı değişti bide takıntılı yok cam sildikten sonra perde bile eskisi gibi çekildi durcakmış üç kuruş verecek onuda burnundan getirirler işte
Kimseye eyvallahın olmasın bunu söylemek çok kolay belki ama ezdirmeyin böyle insanlara ya kendinizi, çok sinir oldum iş vereninize. Benim annemde 25 sene ev temizliğine gitmiş bir kadın. Emin olun yaptığınız iş hiçte kolay bir iş değil

Çok haklısınız bende böyle düşünüyorum ama kendi harçlığımı çıkardığım için çalışmam iyi oluyor okul harçlarımı ödüyorum o parayla eşime yük olmuyorum die düşünüyorum ama napalm Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar

Kolay olurmu tabi zor üç saatte kadının bi odasında sadece 5 cam var konuşucam zaten böyle olmaz kimsenin suratını çekemem Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…