33 bile değilmiş 31mişBilsem eserekli biri işte Allahın sınavı bana bu tür insanlar
Benim şu an o kadar ihtiyacım var ki sizin gibi birine haftada 5 saat yeter ama ha deyince bulunmuyor inşallah merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsinizAsla kendimi ezdirmem 2 senenin hukuku diye Altan aldım biraz kimseyi tepeme çıkaramam onun gönlünü eylicem diye kendimi yıpratamam
Çok manidar değişik bi tarzı var kadının kesin hesap makinasıyla hesapladı saat ücretiniBenim okuduğum mektebin ben
Benim kiramı da ev sahibi öyle hesapladığı için şaşırmıyorum. 88 TL var sonunda kiranın. 50 değil 100 değil 88 TLÇok manidar değişik bi tarzı var kadının kesin hesap makinasıyla hesapladı saat ücretini
İnanki evinin anahtarı bendedir ama insanlar kadir kıymet bilmiyor da kıldıgı namaz tuttugu oruç ne bilim ya insana yakışmayacak davranış işte Allah razı olsun sizde inşaalhBenim şu an o kadar ihtiyacım var ki sizin gibi birine haftada 5 saat yeter ama ha deyince bulunmuyor inşallah merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsiniz
Cok az degilmi ya caniniza yazik.93 TL canım 3 saati
Sizi resmen kullanıyor yapmayın konu sajibi Ankara da şu dediginiz işleri93 TL canım 3 saati
Bu beni enayimi gördü bilmem ama beni kaçırınca kendi kalcak ortada kocasıyla birbirini yesin obssesifsadece camlarımı silmeye ki balkon camlarım yok yere kadar camlarım yok 200 istediler yarım gün.9 dan 12.30 a kadar.kapı falan yok içinde balkon kapıları hariç
Ben idare edeyim eve yakın saati uygun dedikçe olmuyor yani galiba yolun sonu göründüsadece camlarımı silmeye ki balkon camlarım yok yere kadar camlarım yok 200 istediler yarım gün.9 dan 12.30 a kadar.kapı falan yok içinde balkon kapıları hariç
başka teklifler olduğunu söyleyin blöf yapın tüm gün 300 350 tl artık.siz de 3 saat çalıştığınıza göre ki yemek molası da var o 8 saat içinde.size 130 falan vermeli 3 saateBu beni enayimi gördü bilmem ama beni kaçırınca kendi kalcak ortada kocasıyla birbirini yesin obssesif
Patron cildirdi ahahhhahhhaBenim kiramı da ev sahibi öyle hesapladığı için şaşırmıyorum. 88 TL var sonunda kiranın. 50 değil 100 değil 88 TL
İzmirdeyim canım bornovaSizin için bir sakıncası yoksa sormak istiyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?