Kendini çok akıllı zannedenler

Asla kendimi ezdirmem 2 senenin hukuku diye Altan aldım biraz kimseyi tepeme çıkaramam onun gönlünü eylicem diye kendimi yıpratamam
Benim şu an o kadar ihtiyacım var ki sizin gibi birine haftada 5 saat yeter ama ha deyince bulunmuyor inşallah merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsiniz

El insaf yahu 3 saate bu kadar iş ancak yalap şap olur . Sizde yalan şap yapin gitsin . Robot değil insansınız netice de.
Kimi yardımcı çok para ister iş yapmaz, kimi az para verir her işi olsun ister. Ne çeşit insanlar var yahu.

Çok manidar değişik bi tarzı var kadının kesin hesap makinasıyla hesapladı saat ücretini
Benim kiramı da ev sahibi öyle hesapladığı için şaşırmıyorum. 88 TL var sonunda kiranın. 50 değil 100 değil 88 TL

Siz bunları üç saatte yapın parasını ben vereyim yazarım millet kendine köle arıyor ya Allah yardımcınız olsun büyük fabrikalara falan basvursaniz mesela benim eski çalıştığım iş yerinde abla yemek gelir dağıtır günlük yer silerdi üç saatte işi biterdi belki daha rahat edersiniz

Benim şu an o kadar ihtiyacım var ki sizin gibi birine haftada 5 saat yeter ama ha deyince bulunmuyor inşallah merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsiniz
İnanki evinin anahtarı bendedir ama insanlar kadir kıymet bilmiyor da kıldıgı namaz tuttugu oruç ne bilim ya insana yakışmayacak davranış işte Allah razı olsun sizde inşaalh

sadece camlarımı silmeye ki balkon camlarım yok yere kadar camlarım yok 200 istediler yarım gün.9 dan 12.30 a kadar.kapı falan yok içinde balkon kapıları hariç
Bu beni enayimi gördü bilmem ama beni kaçırınca kendi kalcak ortada kocasıyla birbirini yesin obssesif

Sizin için bir sakıncası yoksa sormak istiyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Bu beni enayimi gördü bilmem ama beni kaçırınca kendi kalcak ortada kocasıyla birbirini yesin obssesif
başka teklifler olduğunu söyleyin blöf yapın tüm gün 300 350 tl artık.siz de 3 saat çalıştığınıza göre ki yemek molası da var o 8 saat içinde.size 130 falan vermeli 3 saate

Pandemi öncesi haftada bir yarım gün bir abla geliyordu bana. Kafasına göre takılıyordu valla, çok önemli bişey olmasa şunu yap bunu yap demiyordum. O hafta camlar kirliyse camları siliyordu, banyo kirliyse banyoyu temizliyordu sil süpür toz al işlerine ek olarak. 75 liraydı tee o zaman. Yaz sonu tekrar başlarız muhtemelen kim bilir ne kadar ister

Siz de kafanıza göre takılın bence. Niye yapmadın derse 3 saatte bu kadar Oldu dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…