Ya doktora gitmek te ayri dert.mesafeler uzak..evdekilere soylesem zorlasam gotururler ama adimi da deliye cikarirlar.kendim gitsem her dakika ariyolar nerdesin nerdesin diye.bu yssa geldim cocuklugumdan beri psikolojim bozuk ve bir turlu kendimi tedavi ettiremedimBu tamamen psikolojik şunu yapın bunu yapın deniyor ama mesela siz çalışıyormuşsunuz yıllardır..ben sosyalleşmeden çok zorlamadan antidepresan içtiğim zamanlar daha iyi hissediyorum daha güven geliyor..beyin ameliyatı olsa değiştiricem bu beyni o derece...
Siz kaç yasindasiniz? Valla ben yıldım artık zaman zaman işyerimdekiler acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar diye merak ediyorum çünkü konuşurken çok saçmalıyorum gereksiz yere heyecan yapıyorum. Bi yerde rahat oturamıyorum aklım hep başka yerdeYa doktora gitmek te ayri dert.mesafeler uzak..evdekilere soylesem zorlasam gotururler ama adimi da deliye cikarirlar.kendim gitsem her dakika ariyolar nerdesin nerdesin diye.bu yssa geldim cocuklugumdan beri psikolojim bozuk ve bir turlu kendimi tedavi ettiremedim
Yasiniz gencse ihmale gelmezSiz kaç yasindasiniz? Valla ben yıldım artık zaman zaman işyerimdekiler acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar diye merak ediyorum çünkü konuşurken çok saçmalıyorum gereksiz yere heyecan yapıyorum. Bi yerde rahat oturamıyorum aklım hep başka yerde
Eşimle problemlerimiz, ilk bebeğimi düşükle kaybetmem, bu süreçte bana destek olacak kimsenin olmaması v.s bir çok sebebten depresyona girdim. 6 ay, abartmıyorum 6 ay her gün ağladım, içimdeki o sıkıntıyı, acıyı,çaresizliği tarif edemem, etmekte istemem. kimseyle paylaşmadığım içinde depresyonda olduğumun farkına ben vardım ama çok geç vardım. Psikiyatristte gittiğimde ağır depresyon teşhisi koydu. İlaçları 1 yıldan fazla kullandım ve iyleştim. O 6 ayın sonunda psikiyatre gitmeseydim, şimdi biliyorum ki çok farklı bir durumda olurdum.2.5 yıl belkide terapiye gitmeseydin iyileşebilirdin, yinede... Bipolar, şizofreni, okb gbi hastalıklar dışında psikayatriye inanmıyorum.
Eşimle problemlerimiz, ilk bebeğimi düşükle kaybetmem, bu süreçte bana destek olacak kimsenin olmaması v.s bir çok sebebten depresyona girdim. 6 ay, abartmıyorum 6 ay her gün ağladım, içimdeki o sıkıntıyı, acıyı,çaresizliği tarif edemem, etmekte istemem. kimseyle paylaşmadığım içinde depresyonda olduğumun farkına ben vardım ama çok geç vardım. Psikiyatristte gittiğimde ağır depresyon teşhisi koydu. İlaçları 1 yıldan fazla kullandım ve iyleştim. O 6 ayın sonunda psikiyatre gitmeseydim, şimdi biliyorum ki çok farklı bir durumda olurdum.
Gördüğünüz tedaviden sizin sonuç alamamış olmanız, psikiyatrik tedavinin verimsiz olduğu anlamına gelmez. Dr., Hasta iletişimi ve ilişkisi çok önemli.
Siz kac tane doktora gittiniz .izmor gibi bir yerde hic mi ip ucu yakalayamadinizNe zaman nasıl normale dönerim bilmiyorum. Ben bunu özellikle son 5 yıldır yaşıyorum öncesinde de cekingen bi yapım vardi zaten ama bu kadar takmıyodum. psikolojik bi rahatsızlık belli ama beni çok üzüyor aşırı yıprandım. Huzursuz bi yapım var hiçbir yerde hiçbir kişiye odaklanamıyorum hep diken üstündeyim. Siz bunla alakali doktora gitmissiniz ve sonuç alamamissiniz galiba. Bence bunu biraz kendimizi zorlayarak aşarız gibi geliyo
Siz toplam kac doktora gittiniz.hic care olamadilarmi.benim gittigim ilk berbat doktor bile derme catma emdr ogretti.evde kendim uygulaya uygulaya biraz kirilma yasadim.yarinda evde yine kendi kendime denicem.baris muslu kitabi var okudum.birde bir adamin vidyosu var cok detayli anlatiyor nasil yapildigini.simdi is edindim yarin denicem ve her gun setup cumlelerini soylucem.sana emdr yapmadilarmi.ise yariyor.yani hemcinslerimle anbemle bile konusamazken artik onlarla ve bircok insanla yendim ve biraktim.tam gecmedi.bu sicakta doktor gezmektende yildim artik .illet gibi yapisti ustume bu durum.setup cumlelerini kk den birinden buldum bu sitede.onlar ile uygulama yapcam ciddi ciddi.Psikoloji bölümü demeyin orada kimse görmüyor çok az kişiye ulaşıyor lütfen taşımayın hemenBasit gündelik bir konuyu bile anlatma sıkıntısı çekiyorum..özellikle eşime...bana bakarken özellikle daha da kasılıyorum beynim duruyor ne anlatıcağımı unutuyorum falan...çok sinirleniyorum ağlıyorum hıncımdan...bu aralar annemle konuşurken bile oluyor...bunu yaşayan yada yakınında birinde yaşayanlar var mı bana ne önerirsiniz? Çocuk düşünüyorm antidepresan içerken daha iyiydim ama bırakmak zorunda kaldım...hayatımı çok etkiliyor bu durum
Benimlede paylaşırmısınız? Özelden..setup cümleleri neler? Ben emdr a gittim izmirde seans ı çok pahalıydı 4 kere gidebildim bi değişiklik olmayınca bıraktım...Siz toplam kac doktora gittiniz.hic care olamadilarmi.benim gittigim ilk berbat doktor bile derme catma emdr ogretti.evde kendim uygulaya uygulaya biraz kirilma yasadim.yarinda evde yine kendi kendime denicem.baris muslu kitabi var okudum.birde bir adamin vidyosu var cok detayli anlatiyor nasil yapildigini.simdi is edindim yarin denicem ve her gun setup cumlelerini soylucem.sana emdr yapmadilarmi.ise yariyor.yani hemcinslerimle anbemle bile konusamazken artik onlarla ve bircok insanla yendim ve biraktim.tam gecmedi.bu sicakta doktor gezmektende yildim artik .illet gibi yapisti ustume bu durum.setup cumlelerini kk den birinden buldum bu sitede.onlar ile uygulama yapcam ciddi ciddi.
Arama motoruna eft setup cumleleri yaz.o zaman kk de ki birinin yazdigi cumleler cikiyor.ben o cumlelerle bir calisma yapmayi planliyorum.hergun tekrar edicemBenimlede paylaşırmısınız? Özelden..setup cümleleri neler? Ben emdr a gittim izmirde seans ı çok pahalıydı 4 kere gidebildim bi değişiklik olmayınca bıraktım...
Birde youtub ta abdullah canitez diye birisi var.neuformat teknigi nasil uygulanir diye bir videosu var.o video cok ama cok detayli.yani onun teknigi ile calisacagim.ben birkac kez izledim ayni videoyu ancak sindirdim.sonra da not aldim deftere adim adim.cok faydali.Benimlede paylaşırmısınız? Özelden..setup cümleleri neler? Ben emdr a gittim izmirde seans ı çok pahalıydı 4 kere gidebildim bi değişiklik olmayınca bıraktım...
Ben izmirde yazamıyorum doktora da gitmedim ama aşırı cekingenlik var bende bundan kaynaklaniyo sanırım. 31 yasindayim 9 yıldır çalışıyorum hala yırtılmadım birazda aileden gelen bişey galiba ailemde böyle yetişme tarzı büyük rol oynuyo benceSiz kac tane doktora gittiniz .izmor gibi bir yerde hic mi ip ucu yakalayamadiniz
Psikoloji bölümü demeyin orada kimse görmüyor çok az kişiye ulaşıyor lütfen taşımayın hemenBasit gündelik bir konuyu bile anlatma sıkıntısı çekiyorum..özellikle eşime...bana bakarken özellikle daha da kasılıyorum beynim duruyor ne anlatıcağımı unutuyorum falan...çok sinirleniyorum ağlıyorum hıncımdan...bu aralar annemle konuşurken bile oluyor...bunu yaşayan yada yakınında birinde yaşayanlar var mı bana ne önerirsiniz? Çocuk düşünüyorm antidepresan içerken daha iyiydim ama bırakmak zorunda kaldım...hayatımı çok etkiliyor bu durum
Kıyamam..ben de öyleyim işte..haklılığımı bile anlatamıyorum bazen..o derece..Ben de asla derdimi anlatamam kendi kendimi yerim. Oturup gizli gizli ağlarım ama biri gelse hemen neşeliymişim gibi yaparım. Derdimi çözecek kişiye bile o derdimi anlatamam... çok zor bi durum...
Neden acaba anlaşmış değilim... canım tatlı istese diyemem eşime bana tatlı alsana diye...oysa çevremde de güçlü sağlam biri olrak bilinirim. 2 üniversite bitirmiş. biri de psikoloji düşünün yani...ama gel gör ki aşamadım şu derdimi..Kıyamam..ben de öyleyim işte..haklılığımı bile anlatamıyorum bazen..o derece..
Calosirken boyle sorunlarim yoktu.cekingen biri degilim sonradan boyle bir durum cikti bendeBen izmirde yazamıyorum doktora da gitmedim ama aşırı cekingenlik var bende bundan kaynaklaniyo sanırım. 31 yasindayim 9 yıldır çalışıyorum hala yırtılmadım birazda aileden gelen bişey galiba ailemde böyle yetişme tarzı büyük rol oynuyo bence
Siz psikolojimi okudunuz oda ilginc bir durumNeden acaba anlaşmış değilim... canım tatlı istese diyemem eşime bana tatlı alsana diye...oysa çevremde de güçlü sağlam biri olrak bilinirim. 2 üniversite bitirmiş. biri de psikoloji düşünün yani...ama gel gör ki aşamadım şu derdimi..
Hiç konuşamıyor değilim... belli başlı ortamlarda çok sessiz yada banka gibi birebir konuşmak zorunda olduğum (özellikle yanımda eşim varken) çok kasılıyorum..aşırı kaygılı olduğum zamanlarda zaetn hiçbirşey düşünemiyorum..ama bi tarafımda çok güçlüdür özellikle çocuk söz konusu oldu mu yapamayacağım şey yoktur...öyle hissediyorum..kendimde o gücü hissediyorum..
Eşiniz baskın bir tip mi? Bankacıyım ben de bazen dikkat ediyorum karı koca geliyorlar adam çok baskın kadın konuşamıyor bile geriliyor o kadar belli oluyor ki uzaktan. Adam hemen müdahale ediyor hiç konuşturmuyor vs bazen o kadar sinirleniyorum ki kadının hesapları hakkında adamın konuşmasına, o da bir birey sen onun ebeveyni değilsin diyesim geliyor; kadınlara da kendine gel bacım diyesim geliyorAma susuyorum tabi mecbur.
Siz psikolojimi okudunuz oda ilginc bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?