"Bir kadın erkekler için değil, kadınlar için hazırlanır" diye bir söz var..
Evet tam anlamıyla bu cümlenizle içimde olup biten bu kompleks karmaşasına tercüman olmuşsunuz.. Benim niyetim kendimi karşı cinse güzel göstermek değil asla. Nişanlımı çok ama çok seviyorum artık aile olma yolunda ilerliyoruz. Benim tek sorunum nişanlıma ne kadar güvensem de gözü başka bi kadına kayar korkusu... Bu yüzden kendimi bu kadar ispatlamaya, ben burdayım diye bağıra bağıra göstermeye çalışıyorum sanırım.. Söyledikleriniz içimi çok rahatlattı... Umarım aşabilirim bu durumu...
Evet tam anlamıyla bu cümlenizle içimde olup biten bu kompleks karmaşasına tercüman olmuşsunuz.. Benim niyetim kendimi karşı cinse güzel göstermek değil asla. Nişanlımı çok ama çok seviyorum artık aile olma yolunda ilerliyoruz. Benim tek sorunum nişanlıma ne kadar güvensem de gözü başka bi kadına kayar korkusu... Bu yüzden kendimi bu kadar ispatlamaya, ben burdayım diye bağıra bağıra göstermeye çalışıyorum sanırım.. Bişeyin olacağı varsa olur, ben koca bi ömür bu adam başkasına bakmasın diye kendimi bu şekilde yıpratırsam erken yaşta aklımı yitiririm. Söyledikleriniz içimi çok rahatlattı... Umarım aşabilirim bu durumu...
Evet tam anlamıyla bu cümlenizle içimde olup biten bu kompleks karmaşasına tercüman olmuşsunuz.. Benim niyetim kendimi karşı cinse güzel göstermek değil asla. Nişanlımı çok ama çok seviyorum artık aile olma yolunda ilerliyoruz. Benim tek sorunum nişanlıma ne kadar güvensem de gözü başka bi kadına kayar korkusu... Bu yüzden kendimi bu kadar ispatlamaya, ben burdayım diye bağıra bağıra göstermeye çalışıyorum sanırım.. Bişeyin olacağı varsa olur, ben koca bi ömür bu adam başkasına bakmasın diye kendimi bu şekilde yıpratırsam erken yaşta aklımı yitiririm. Söyledikleriniz içimi çok rahatlattı... Umarım aşabilirim bu durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?