canım kaynanaya iyi davran diyosun evet haklısın kızı ile konuşmuyorum diye kendisiyle konuşmamak saçma olur ama oda dönüp dolaşıp kızını kayırıyor bu durum da benim canımı sıkıyor yinede cevabın için teşekkür ederim
Bu kaynanalarıda anlamak Ne Zor. Gelin Alınca Bunlara Bir Haller Oluyor. Kaf Dağına Çıkıyorlar. Narsist Kişilikler Ne Olcak. Sanki Çocukları Bulunmaz Hinç Kumaşı. Sen Oğlunu Almasan Evde Kalırdı Koca kafa Oğlu
inşallah evlenince de kıymetli olmaz böyle ailesişimdiden böyleyseler evlenince daha beter olabilirler.ailenle şlgili söylediklerini çok banal bukdum açıkcası.maddiyata önem veren insanlar anlaşılan.ne münasebet sizi beslemek.bu zamana kadar onlar mı besliyorlardı ki sizi?kusura bakma ama dayanadım çok sinir bozucu bi durum.kayınvalidenin de çocuk gibi küsmesi hiç hoş olmamış.nişanlının seni savunması güzel ama yine de iyi düşün derim.evlenince daha bi kıymetli oluyor aileleri tecrübeyle sabittir.
ne demek onları mı besleyeceğiz duyanda şatoda yaşıyorlar sanacak
alt tarafı ev ve arabası var
araya olabildiğince mesafa koy yoksa çok üzerler seni
kısaca derdimi açıklayayım sizlere ben sevdiğim insanla sözlendim ve ailesi ben sözlümle sevgiliyken falan beni ve ailemi istemiyordu nedeni ise onların evi arabası varmış biz ise kiradaymışız ve evimiz arabamız yokmuş bizi mi besleyecekmiş komşularımıza hepp böyle dermiş neyse biz bu laflara kulak asmadık çünkü seviyorduk ve sözlendik bir gün bir tartışmamız oldu ve ablası benim yüzüme dedi evet öyle diyoduk onlar fakir biz onları mı besleyeceğiz diyoduk falan dedi bende tabi çok sinirlendim ve tepki gösterdim ve daha sonrasında küstük kızıyla küstüğüm için kaynanada bana hiç bir sorunum olmadığı halde küstü ki zaten beni normalde hiç arayıp sormazlar hep ben arardım büyüklerdir diye özel günlerde falan daha sonra sözlümün babası ameliyat oldu ve ben kaynanada benimle hiçbişe yokken kızı küstü diye küstüğü için evlerine falan gitmedim ama babasını telefonda arayıp geçmiş olsun dileklerimi söyledim. benim annem ameliyat oldu 3 hafta önce ve onlar ne beni ne de annemi arayıp sormadılar daha sonra sözlüm bunlara kızmış siz nasıl insansınız niye arayıp sormuyorsunuz falan diye annesi de o babana geldi mi eve ziyarete demiş sözlümde niye gelsin ki kızcağız gelsinde sizin suratsızlığınızı mı görsün sonra morali bozulsun demiş ablasını falan kastetmiş sonra annesi ablanı boşversin gelseydi demiş (boş versin diyor ama kızı küsünce kendi de küsüyor) napmaya çalışıyor anlamıyorum yüzüme çok iyi ama arkamdan bir sürü şeyler söylüyorlar ben sizce nasıl davranmalıyım bunlara
valla canım düşündüm ama bi anlam çıkaramadım ne demek arkandan daha iyiler hangi anlamda söledin açıklarsan sevinirimYüzeme çok iyiler derken ????Aklını bulandırmak istemem ama arkandan daha iyiler canım..
arkadaşım;
sen şimdiden 1-0 öndesin!
çünkü sözlün şimdiden seni savunuyor ve doğruları görüp dile getirmekten çekinmeyen bir insan anladığım kadarıyla maşallah..bence sen insanlığını hiç bozma. sna geçmiş olsun mu demediler?demesinler boşver sen yine saygında kusur etme..sırf sözlün için ..bak o seni ne güzel savunmuş sırf böyle bir adamın hatrı için sen de saygını eksiltme..yine eskisi gibi ara sor fazla yüz gös olmadan muhabbetlere girmeden..onlar ne derse desin dengini bozma ve sözlüne "onu savunmakla sevmekle en iyisini yapmışım ne kadar iyi bir kız hiç edebini saygınlığını bozmadı" dedirt ve sevgisini garantile..inan erkekler efenbdi ağır başlı ai,ilesine saygısını yitirmeyen kızları daha çok sever..ki kaldı ki senin sözlün de seni savunan biriyken..hani temsilde hata olmasın bi söz var "köpeğin hatrı yoksa sahibinin de mi hatrı yok?" sözlünün hatrı var herşleyden önce
yolun daha çooook başındasın..öyle ol kendini saygınlını öyle koru ki "adını bir iyiye çıkardın mı ne yaparsan yap artık adın hep iyi anılır" bunu unutma.öyle ol ki "vay be biz yanlış yapmışız dedirt karşı tarafa..daha herley yeni nasıl davranırsan öyle gider sna yakışan da saygıda kusur etmemek.öylşe ol ki "ailesi güzel terbiye vermiş" dedirt onlara...
kısaca derdimi açıklayayım sizlere ben sevdiğim insanla sözlendim ve ailesi ben sözlümle sevgiliyken falan beni ve ailemi istemiyordu nedeni ise onların evi arabası varmış biz ise kiradaymışız ve evimiz arabamız yokmuş bizi mi besleyecekmiş komşularımıza hepp böyle dermiş neyse biz bu laflara kulak asmadık çünkü seviyorduk ve sözlendik bir gün bir tartışmamız oldu ve ablası benim yüzüme dedi evet öyle diyoduk onlar fakir biz onları mı besleyeceğiz diyoduk falan dedi bende tabi çok sinirlendim ve tepki gösterdim ve daha sonrasında küstük kızıyla küstüğüm için kaynanada bana hiç bir sorunum olmadığı halde küstü ki zaten beni normalde hiç arayıp sormazlar hep ben arardım büyüklerdir diye özel günlerde falan daha sonra sözlümün babası ameliyat oldu ve ben kaynanada benimle hiçbişe yokken kızı küstü diye küstüğü için evlerine falan gitmedim ama babasını telefonda arayıp geçmiş olsun dileklerimi söyledim. benim annem ameliyat oldu 3 hafta önce ve onlar ne beni ne de annemi arayıp sormadılar daha sonra sözlüm bunlara kızmış siz nasıl insansınız niye arayıp sormuyorsunuz falan diye annesi de o babana geldi mi eve ziyarete demiş sözlümde niye gelsin ki kızcağız gelsinde sizin suratsızlığınızı mı görsün sonra morali bozulsun demiş ablasını falan kastetmiş sonra annesi ablanı boşversin gelseydi demiş (boş versin diyor ama kızı küsünce kendi de küsüyor) napmaya çalışıyor anlamıyorum yüzüme çok iyi ama arkamdan bir sürü şeyler söylüyorlar ben sizce nasıl davranmalıyım bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?