Kendini koruma??

Neden ayrilip tekrar bir oldunuz ? aylar geçmis aradan, ortak bir karar miydi ? Kim tekrar iletisime gecti ?

Yolunda gitmeyen bi şey olduğunu düşünyorsan zaten işler yolunda değildir. BU sana normal gelmiyosa, ki değil, hiç gerek yok kes konuşmayı bitir

Bitanecim neden ısrarla terapi almıyorsun bak sende görüyorsun durumu farkındasın eğer yeterli bütçem yok diyorsan belediyelere ait aile sağlık merkezleri var başvur sıraya gir .

başkalarıyla konuşmaktan sıra sana gelmiyordur ya da seni çok önemsemiyordur yoksa erkekler size davrandıkları şekilde umursamaz mı davranıyor adam senı umursamıyor siz bi süre bence kendinizle kalın cidden bak

Öyle bir moddasın ki yeryüzünde erkek yok bulunduğun şehirde hiç erkek yokmuş gibi olmayacak adamın etrafında dönüp duruyorsun…

Kız senin bu konularındaki erkekler kimdi hangisi hangisiydi kafam karışıyor valla. En son müge anlı gibi tahtaya çizip anlatsan bize olay örgülerini kişilerini daha tatlı olcak
Ya yok mu gizemli kadınları sevmeyen erkek he ondan bahsediyor

Bitanecim neden ısrarla terapi almıyorsun bak sende görüyorsun durumu farkındasın eğer yeterli bütçem yok diyorsan belediyelere ait aile sağlık merkezleri var başvur sıraya gir .
Yani bilmiyorum ki. Bu kişi kötü biri değil hayatında biri de yok ona eminim. Neden olmuyor hiçbir şey anlamıyorum.

Eğer samimiyse sözlerinde bana mantıklı geldi ben de soğuk dururum çünkü sevdiğim kişi tarafından incitilmekten korkarım. O sebeple beni herkes soğuk ve resmi zanneder oysaki sadece belli eşiği geçmeden temkinli adım atarım

Ben de böyleyim o yüzden hemen silip atma taraftarı olamıyorum işte.

Böyle bir ilişkiye ne gerek var. Zaman kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…