Kendini yalnız hisseden var mı?

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
yalnız değilsin canım,bazen bende kendimi yalnız hissediyorum..
Allah'a şükürler olsun ailem var ama insan kendini yalnız hissedebiliyor

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Yalniz degilsinizz. insan bazen cok yalniz hissediyor gercekten. bu da bizim sinavimiz belki

Dedim: Çok yalnızım.

Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. (Bakara suresi, 186)

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.

Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah-akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. (A'raf suresi, 205)

Tam da şu an yaşadığım durum

Esin ve çocukların varmis canım onlara sıkı sıkı sarıl

Herkesin yeri başka oluyo ve boşluğu hissediliyor değil mi Allah sabır versin kardeşim Allahtan kızın var esin var

Çok güzel bi cevapti

Bende bazen cogu zaman yalniz hissediyorum kendimi allaha sukur ailem var ama hic arkadasim yok evlide degilim öyle iste

Bende hissediyorum. Ailemin yanında memlekette iyiyiyim icim sicacik öyle ama suan gurbette arkadaşlar var ama güvenmiyorum kardes dediklerim güvendiğim dağlara karlar yağdı. İnsan çok ama yüzeysel içimi paylaşamiyorum.İyiki kk var.

Yalnız değilsin canım bak bizde senin yanında yalnızız yani hepimiz bazen kendimizi yalnız hissediyoruz

Ben varım canım. Ailem zaten dünyada değil. Evliyim, doğup büyüdüğüm şehirden başka bir yerdeyim. Burada yaşıyorum ama hiç ama hiç sevmiyorum. Kpss çalışıyorum, tek duam atanmak... Eşimin tüm sülalesi burada, gerçekten sadece bir tarafın ailesi ile iç içe olmak çok zor bir durum. İşin kötüsü yaşananlar insanın içinde günden güne birikiyor... Zor valla Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…