- 6 Ocak 2016
- 293
- 167
- 18
yalnız değilsin canım,bazen bende kendimi yalnız hissediyorum..Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Yalniz degilsinizz. insan bazen cok yalniz hissediyor gercekten. bu da bizim sinavimiz belkiBazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
insanlar yanlarında başka arkadaşları varsa sonradan arkadaş olduğu birini hiç umursamıyor hani kalbini kırmış umrunda değil onu kaybetmiş olmak,, nasılsa başka arkadaşları var ya onun.. işte fedakarlık yok kibir var hep, özürdilese ne olcak sanki
Esin ve çocukların varmis canım onlara sıkı sıkı sarılKizlar siz yalnız hissediyorsunuz oysa ben gerçekten yalnızım.eşim var iki kızım.var Allah yokluklarını göstermesin ama yetmiyo.Annem vefat ettim.ablam yada kız kardeşim yok iki abim var birisiyle konuşmuyorum.gerçekten çok yalnızım üstelik gurbetteyim hoş memleketim de olsam da ne farkedecek ki
İzmir olsaydın görüşürDuk canım nasip komşular in yok muBnde esenyurt a tasındım kimseyi tanımıyorum bi kizimla bn
Herkesin yeri başka oluyo ve boşluğu hissediliyor değil mi Allah sabır versin kardeşim Allahtan kızın var esin varBen de varım.annem 15 sene önce öldü.babam da evlendi ve su an kendi hayatı var.aramaz bile beni. Ölsem cenazemi en Son haber alır yani o derece.tabiki arkadaşlarım var. Erkek ve kız kardeşim var ama küçükler. Eşimle kavga edince kahroluyorum. Bir kızım kalıyor bana.boyle işte. ..
Özelden yazabilirsin dertlesiriz insaallahevlenmeden once yalniz hiss ediyordum.evlendim yine yalnizdim,bosandim yine yalnizim.yalnizlik kaderim qaliba.ama artik takmiyorum
Çok güzel bi cevaptiDedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. (Bakara suresi, 186)
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah-akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. (A'raf suresi, 205)
arkadasa da ihtiyacımız var aile hersey amaBende bazen cogu zaman yalniz hissediyorum kendimi allaha sukur ailem var ama hic arkadasim yok evlide degilim öyle iste
arkadasa da ihtiyacımız var aile hersey ama
Daha yeni tasındık 15 gün olduİzmir olsaydın görüşürDuk canım nasip komşular in yok mu
Edinirsin inşallah daha yeni gitmissinDaha yeni tasındık 15 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?