Kendini yalnız hisseden var mı?

Sanal da bi yere kadar demi insan gerçek hayat istiyo
yokki ama napacan. guvendiklerim sirtimdan vurmaktan baska bisey yapmiyor en iyi arkadasim vardi herseyimi paylastigim ama napti iftira atti sirtimdan vurdu. sevdigim desen ayni sekilde o da guvendirdi birakti

Çok güzel bi yazı ve cok doğru söylüyorsun eski günler gitti artık samimiyet azaldı bizim zamanımız böyle bi yirmi yıl sonra ne halde oluruz Allah Kerim Allah razı olsun paylaşımın için
Insanlarin arasinda sosyal paylasimdan ziyade paylasim kalmadi. Birbirimizi gorunce yuzumuzu diger tarafa cevirir olduk icimize kapandik. Oysa dertler paylasinca azalir sevincler paylastikca cogalir.
Bakiyorumda simdi 4-5 yasindaki cocuklarin bile ellerinde tabletler var. Ic dunyasina cekildi, huzursuz, mutsuz, yalniz herkes. Allah sonumuzu hayir etsin.

A
Amin canım inşaallah çok doğru teknoloji geldi mertlik bozuldu diyorlar ya)

yokki ama napacan. guvendiklerim sirtimdan vurmaktan baska bisey yapmiyor en iyi arkadasim vardi herseyimi paylastigim ama napti iftira atti sirtimdan vurdu. sevdigim desen ayni sekilde o da guvendirdi birakti
Yaa iyi bilirim yanında olduğunu sandığın insanların sana Kazık atmasını sırtından vurmasıni huzur veren insanları arıyorum sadecw

Yaa iyi bilirim yanında olduğunu sandığın insanların sana Kazık atmasını sırtından vurmasıni huzur veren insanları arıyorum sadecw

herkesin isi bitene kadar sana huzur veriyor. o da huzur degil goz boyamak. kimseye guvenemiyosunki. hani derlerya gozunden gozune fayda yok diye. aynen oyle iste

insanlar yanlarında başka arkadaşları varsa sonradan arkadaş olduğu birini hiç umursamıyor hani kalbini kırmış umrunda değil onu kaybetmiş olmak,, nasılsa başka arkadaşları var ya onun.. işte fedakarlık yok kibir var hep, özürdilese ne olcak sanki

Kizlar siz yalnız hissediyorsunuz oysa ben gerçekten yalnızım.eşim var iki kızım.var Allah yokluklarını göstermesin ama yetmiyo.Annem vefat ettim.ablam yada kız kardeşim yok iki abim var birisiyle konuşmuyorum.gerçekten çok yalnızım üstelik gurbetteyim hoş memleketim de olsam da ne farkedecek ki
Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?

Evet canım var oda BENIM...şu aralar kendimi yapayalnız hissediyorum sanki kimsem yok....

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
ben de öyle hissediyorum,en çok da tanıdığım sandığım insanları aslında hiç tanımamış olduğumu farkettiğim zamanlarda.psikolojik bi sorun değil bence,günümüzün sorunu.Yalnızlık ömür boyu biz ve bizim gibi hissedenlere gelsin o zaman.
Sıkmayın canınızı.Geçer..

evlenmeden once yalniz hiss ediyordum.evlendim yine yalnizdim,bosandim yine yalnizim.yalnizlik kaderim qaliba.ama artik takmiyorum

Ben de varım.annem 15 sene önce öldü.babam da evlendi ve su an kendi hayatı var.aramaz bile beni. Ölsem cenazemi en Son haber alır yani o derece.tabiki arkadaşlarım var. Erkek ve kız kardeşim var ama küçükler. Eşimle kavga edince kahroluyorum. Bir kızım kalıyor bana.boyle işte. ..

Yalnizlik hucrelerime islemis durumda. O derece yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…