Sanal da bi yere kadar demi insan gerçek hayat istiyobu sitede olmasa cok yalnizim bende ayni senin gibiyim
yokki ama napacan. guvendiklerim sirtimdan vurmaktan baska bisey yapmiyor en iyi arkadasim vardi herseyimi paylastigim ama napti iftira atti sirtimdan vurdu. sevdigim desen ayni sekilde o da guvendirdi biraktiSanal da bi yere kadar demi insan gerçek hayat istiyo
Insanlarin arasinda sosyal paylasimdan ziyade paylasim kalmadi. Birbirimizi gorunce yuzumuzu diger tarafa cevirir olduk icimize kapandik. Oysa dertler paylasinca azalir sevincler paylastikca cogalir.Çok güzel bi yazı ve cok doğru söylüyorsun eski günler gitti artık samimiyet azaldı bizim zamanımız böyle bi yirmi yıl sonra ne halde oluruz Allah Kerim Allah razı olsun paylaşımın için
Amin canım inşaallah çok doğru teknoloji geldi mertlik bozuldu diyorlar yaInsanlarin arasinda sosyal paylasimdan ziyade paylasim kalmadi. Birbirimizi gorunce yuzumuzu diger tarafa cevirir olduk icimize kapandik. Oysa dertler paylasinca azalir sevincler paylastikca cogalir.
Bakiyorumda simdi 4-5 yasindaki cocuklarin bile ellerinde tabletler var. Ic dunyasina cekildi, huzursuz, mutsuz, yalniz herkes. Allah sonumuzu hayir etsin.
Yaa iyi bilirim yanında olduğunu sandığın insanların sana Kazık atmasını sırtından vurmasıni huzur veren insanları arıyorum sadecwyokki ama napacan. guvendiklerim sirtimdan vurmaktan baska bisey yapmiyor en iyi arkadasim vardi herseyimi paylastigim ama napti iftira atti sirtimdan vurdu. sevdigim desen ayni sekilde o da guvendirdi birakti
Yaa iyi bilirim yanında olduğunu sandığın insanların sana Kazık atmasını sırtından vurmasıni huzur veren insanları arıyorum sadecw
Evet öyle bişey daha var ama söylersen banlarlar diye korkuyorum:))herkesin isi bitene kadar sana huzur veriyor. o da huzur degil goz boyamak. kimseye guvenemiyosunki. hani derlerya gozunden gozune fayda yok diye. aynen oyle iste
Evet öyle bişey daha var ama söylersen banlarlar diye korkuyorum:))
Kısaca babana bile guvenmiycen bu devirde:))banlanma aman dur dertlesiyoruz surda
Teşekkür ederim canım inşBulursun inşaallah ya koca üniversitede de yalnız takılma olmaz bende okudum yine vardı o zamn çevre her türlü etkinliğe katil seminerler vs vs
Kim yalnız hıssetmiyor ki oysa ki hep yalnızız.Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Evet canım var oda BENIM...şu aralar kendimi yapayalnız hissediyorum sanki kimsem yok....
ben de öyle hissediyorum,en çok da tanıdığım sandığım insanları aslında hiç tanımamış olduğumu farkettiğim zamanlarda.psikolojik bi sorun değil bence,günümüzün sorunu.Yalnızlık ömür boyu biz ve bizim gibi hissedenlere gelsin o zaman.Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?