- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
forumlarda çatıyor gibi bi imaj çizdin gözümde n kirpiğime takınca esasen bende sevmem o rimel topaklarını hiçte dikkatimi çekmemişti alemsin
zaten öyle yapcam bacımm yoksa gerçekten kalırım saf gibi ortada sağlık çıkışlı değilim malesef ama yinede yazıcam tabi alternatif bişeylerde yazcam yanınaa
sağol bacımm bilgilerini benimle paylaştığın içinn
hangi renk hangi renk
alemsin canım yaa zaten anlaşılıyor öyle deli dolu olduğun
Allah nasip ederse tercih zamanı da burdan haberleşiriz kaba taslak oluştururuz puanlarına göre..
Bende şu an nar çiçeği kırmızısı var, bayıldım bu renge
Hemde deli dolu biriyim
Oje mi sürdün gene
ayyy cnmm çok mutlu olurum bu konuda yardım alabilceğim kimse yok doğru düzgün gerçkten
baylırımm o renge ben çıkardım ojelerimi bordo vardı çok severim
zaten öyle yapcam bacımm yoksa gerçekten kalırım saf gibi ortada sağlık çıkışlı değilim malesef ama yinede yazıcam tabi alternatif bişeylerde yazcam yanınaa
sağol bacımm bilgilerini benimle paylaştığın içinn
Foruma girişinle ben senin avatarından yola çıkarak kirpikler hakkında bir yorumda bulundum.
Bundan nasıl oluyoda birilerine veya sana çattığımı çıkartabiliyorsun,gerçekten anlam veremedim.
Ön yargılı davranmanın ne kadar yanlış bir davranış olduğunu az çok bilirsiniz.
Gelipte bana yok sen böyle imaj çizidn şöyle imaj çizdin diyede damga vurmazsanız çok memnun olurum
Daha bismilla,şurda şakasına bir iki muhabbet açıp konuşuyorum.Hala yani nasıl oluyorda çattığımı çıkartıyorsunuz,anlamışi değilim..
Neyse önemi yok,kimin ne düşündüğünün kimin ne söylediğinin..
Benim tayfam belli,arkadaşlarda az çok bilir zaten.Gerisini boş koyayım gitsin
Ben ederim canım, ösymnin sitesinde geçen sene hangi puanlarda ve sıralamarda yerleşmiş diye inceleriz ona göre oluştururuz.Merak etme
ha bundan sürdum
en iyisi öyle olmak içinde kalcağına
Merhaba Ben K.K'de çok yeniyim Herkese Selamlarr :)
Merhaba Ben K.K'de çok yeniyim Herkese Selamlarr :)
Benim Görümcemin güzellik salonu var İstanbulda. Geçen orda bir oje sürdüm şu renkte bak.
Markası bu değildi. Şuan hatırlamıyorum adını.
Bu renkte bir oje sürdüm çıkarmak istediğimde parmaklarımı kazıdım artık.
Ne çıkmak bilmez ojeymiş ya
Sürdürdüğüme pişman oldum
bendeki bunun bordo rengi kutusuda çok hoş
Hoşgeldin Rapunzel (= Ve aleykumselam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?