Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

boğazıma çok düşkünümdür sevdiğim bir kaç yiyeceği ve içeceği bir arada görmekten keyif duyarım ve afiyetle yerim. yemek yemenin verdiği hazzı bu dünyada bana çok az şey verebilir...

Kendim için yaptigim en iyi sey güçlü degil, mutlu kadin olmak. :)
Sakinleşmek
Kv, gorumceyi vs. hayatimizdan uzak tutmak (bunu tek basima yapmadim elbette)
Sevdigim şeyleri yapmak, zorunlu olmadan.

Hayatimdan memnunum bundan aşagisi olmasin şükür.

Kendim için sanırım şu felsefeyi edinmek çok iyi oldu. "Boş insan kişiyle dolu insan işiyle meşguldür."

Kpss'ye hazırlandım. Bu süreçte genel kültürüm baya arttı ve bu kendime güvenimin de artmasını sağladı.
Çocukluğumdan beri kitap okumayı çok severim. Klasikler başta olmak üzere bana bir şeyler katabilecek aynı zamanda keyif verecek kitaplar.Gün içinde okumaya gayret ederim.

Kendimle vakit geçirmeyi çok severim. Bence en önemli şey bu oldu sanırım bir insan en çok kendisiyle eğlenmeyi bilmeli.

Kk dışında bir sosyal mecrada üyeliğim yok. Yıllardır bu böyle. Hatta hic kullanmadım diyebilirim. O yüzden kim nereye gitmis ne yapmıs tarzı meraklarım hiç olmadı.Bu da bir insanın kendisine yapması gereken bir iyiliktir diye duşünüyorum.

İnsülin var bende 86 yım kilo veremiyorum
Bende de vardı kilo verince hepsi gitti ama insülinle ameliyat etmezler heralds en azından devlet hastanesi etmez ben devlette oldum özeller yapıyor genelde paraya bakıyorlar maalesef çünkü vki kactı

Bende de vardı kilo verince hepsi gitti ama insülinle ameliyat etmezler heralds en azından devlet hastanesi etmez ben devlette oldum özeller yapıyor genelde paraya bakıyorlar maalesef çünkü vki kactı
kaç kg ile oldunuz ameliyati?
insulinim orta seviyede yani başlamak üzere

kaç kg ile oldunuz ameliyati?
insulinim orta seviyede yani başlamak üzere
117 le oldum şu anda benden 12 kilo fazlasınız sadece normalde yapmazlar ameliyatı ama dediğim gibi şeker hastası olanları yapıyorlar şeker iğnesi kullananları benim insülin direnci ciddi yüksekti

ben de vucuduma yaptigim yatirimlari soyleyebilirim;
beslenmeme dikkat ettigim donemler,
duzenli spor + yoga yaptigim donemler.

bir de zamaninda parasizliktan/ imkansizliktan yapamadigimiz seylere, "yasim 30u gecti, benden gecti " demeyip yeni cocuk edasiyla baslamanin hissettirdigi tatmin de ayri guzel.
Nelere basladin dersen,
yuzme kursuna gidiyorum, diploma alana kadar da devam edicem.
ingilizce biliyordum ama advanced seviyeyi hedefliyorum simdi, farkli bir dilde de A2 seviyesini hedefliyorum (gunluk hayatta yetecek kadar)

Kendim icin yaptigim en iyi seylerden biri esime karsi duygusalligimi ve gururumu yenmek oldu. Eskiden asiri duygusal davraniyordum ve cok gurur yapiyordum hem esimi hem kendimi cok yipratiyordum simdi kendimi cok daha iyi hissediyorum.

-Nisanlima evet demek. Benim için 9 yıl bekledi o kadar on yargiliydim ki kesinlikle istemiyordum. Buradaki hayatları okudukça kötü çok kötü bir olay yaşayınca evet dedim. 9 ay da bir kez bile üzülmedim. Ondan sonra kendimi değerli hissediyorum. O kadar değer verdi o kadar hissettirdi ki.
- Kiyafetlerim ile ilgili yaptığım düzenleme. Şu an daha şık aynı zamanda daha uygun giyiniyorum. Kiyafetlerime dikkat ediyorum (tesettürü benimsemek o sınırlar içinde elimden geldiğince güzel giyinmek)
- Üniversiteye gitmek, yüksek lisans yapmak.
- Bir süre özel bir hastanenin palyatif biriminde çalıştım bu bana çok şey kattı. Aslında her şeyden önemli olanın sağlık olduğubu anladım. Sağlıklı olduğum hergun sukrediyorum. Eskiden çok negatiftim ama şimdi asla hiçbir şeyi kafama takmıyorum. Rabbim sağlığımla sınamasın yeter ki diyorum.
- Kardeşimle arami düzeltmek. Ne kadar çekilmez de olsa benim kardeşim diyip laf diyaloguna girmiyorum. Kesinlikle tartismiyorum. Eskiden takmıyorum desemde sürekli kuş olmak didismek enerjimi çok düşürüyordu. Artık beraber çok iyi vakit geçirebiliyor uz.

Herkesin yazdıklarını okuyorum tek tek ama alıntılayamıyorum

Benim kendim için yaptığım en iyi şey küçükken düzenli ders çalışmam, bu sene kilo vermem, çok sevmeme rağmen birkaç sene önce sevgilimden ayrılmam. Sevgilimden ayrılmamın da ders çalışmak kadar hayatıma katkısı oldu diyebilirim çünkü ayrıldıktan sonra anladım ki net olarak hayatımı karartma potansiyeline sahip biriymiş. Ayrıldıktan sonra bile benimle uğraşmaya devam etti.

Bir de yapacaklarım var; biraz daha kilo vermek ve bu sene de çok çalışmak. Bu ikisini yapabilirsem çok güzel günler beni bekliyor

Kendini sevmeye başlayıp diğer insanlarla ilgilenmeyi bırakınca her zaman küllerinden doğacağını bilmek ve hayal ettiğim şeyleri ertelemeden gerçekleştirmek.
Dans kursuna gitmek, kamp yapmak, arkadaşımla fırsat yaratıp datçaya gitmek...
Ufak hayaller olmalı bence her zaman
Dostum dediklerime bile güvenmiyorum zaman zaman İnsanız çıkarcı kıskanç zamanlarımız oluyor bunu kabül ederek yaşıyorum. Hayatıma biraz daha olgun insanları alıyorum. Keyif aldığın şeyler insandan insana değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…