- 19 Haziran 2013
- 1.351
- 1.418
- 333
- Konu Sahibi little bird
-
Benim merkezde karışık yaptı, hamilr kalınca falan arada verdim uzadı süre biraz. Bacaklar tamamen bitti, kollarda aksine artış oldu malesef. Bikini ve kol altıda çok hafif kaldıHangi lazer yaptırdınız acaba :) tamemen kurtuldunuz mu
Eşinizin yalvarmasına rağmen klima almamak niye kendiniz için yaptığınız en iyi şey?Yıllarca eşimin yalvarmalarına rağmen klima almayıp bu sene öncelik kendim ve diğer fertler için klima almak ha bide evet lazer yapıp kurtulmak
Ya yok eşim çok istiyordu ama ondan önce kyk borcu vardı, ufak tefek borclar vardı, bende borcumuz varken böyle bişey almamız hoş olmaz diyordum. Vantilatörle idare edelim diyordum. Bu sene hamileliğim yaza denk geldi alalım mı dedim e bi zahmet artık dedi aldık. Esprisine söyledim canım.Eşinizin yalvarmasına rağmen klima almamak niye kendiniz için yaptığınız en iyi şey?ben mi yanlıs anladım cümleyi
1. AtanmakBu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:
*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*
Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.
Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?
Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
7-8 ay kadar pilates yapmıştım haftada üç gün 1 saat o sanırım...Bu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:
*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*
Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.
Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?
Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
Neden en büyük hatanız evlenmek?1. Atanmak
2. Beynimi kemiren, beni üzen insanlara yol vermek
Yaptığım en büyük hata
1. Evlenmek
2. Evlenmek
3. Evlenmek
Neden bıraktınız?7-8 ay kadar pilates yapmıştım haftada üç gün 1 saat o sanırım...
Eğlenen de çok var aslındaŞimdi kizmasinlar ama bu hesabı açmak. Ay herkes negatif takılıyor burada bende eğlenmesini gösteriyorum enerjimi atıyorum
Doğru ama bir kesim de var ki konu açanı mütemadiyen suçluyor. Haklı haksız fark etmezEğlenen de çok var aslında
Evet malesef. O yüzden konu açarken her şeyin açık ve net yanlıs anlasılmicak şekilde olmasına dikkat etmeye çalısıyorumDoğru ama bir kesim de var ki konu açanı mütemadiyen suçluyor. Haklı haksız fark etmez
Buna nasıl karar verdiniz?Kendim için yaptığım en iyi şey sadeleşmek oldu sanırım. Önce kıyafetler ile başladım. Sonra adım adım evimi sadeleştirdim. Ardından zihinde sadeleşme sürecim başladı. İlişkilerde de sadeleştim. Hayatımda az ve öz insan var.
Evlendim o sıralar o dönemlik bir dersti daha olmadı o sebepten ama bayağı faydasını görmüştüm iyi incelmiştim...Neden bıraktınız?
Evimi ne kadar toplarsam toplayayım çok hızlı bir şekilde dağılıyordu. Yığınla kıyafetim vardı ancak her sabah dolap karşısında giyecek birşeyim olmadığına karar veriyordum. Her sıkıntımda kendimi avm’ye atıp birşeyler satın alıyordum. Sonra Sade adlı bir kitabın yazarları ile yapılan bir röportaja denk geldim. Kitabı alıp okudum ve kendi hayatımda değişimi başlattım. İstediğim seviyeye gelmek yaklaşık 2 yılımı aldı. Şu an çok rahatım. 2 çocuğum var, evim çok hızlı dağılıyor ancak 10 dk içinde toparlayabiliyorum. Sadece sevdiğim kıyafetler var dolabımda, sabahları giyinmem 1 dk bile sürmüyor. Yediğim içtiğim şeyler sağlıklı ve keyif aldığım yiyecekler. Sadece birlikte vakit geçirmekten hoşlandığım insanlar ile görüşüyorum. Sade yaşam benim hayatıma keyif kattı ve epey bir zamanın bana kalmasını sağladı. Bu zamanı da çocuklarımla vakit geçirerek, kitap okuyarak veya ilgimi çeken videoları seyrederek geçiriyorum.Buna nasıl karar verdiniz?
ben de istiyorum 2 yıldır 90la sabitlenmekten çok sıkıldım. 86 yim ama mide ameliyat olmuyor herade.Mide küçültme ameliyatı olmak ve düzenli spor yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?