Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

Hangi lazer yaptırdınız acaba :) tamemen kurtuldunuz mu
Benim merkezde karışık yaptı, hamilr kalınca falan arada verdim uzadı süre biraz. Bacaklar tamamen bitti, kollarda aksine artış oldu malesef. Bikini ve kol altıda çok hafif kaldı

Eşinizin yalvarmasına rağmen klima almamak niye kendiniz için yaptığınız en iyi şey? ben mi yanlıs anladım cümleyi
Ya yok eşim çok istiyordu ama ondan önce kyk borcu vardı, ufak tefek borclar vardı, bende borcumuz varken böyle bişey almamız hoş olmaz diyordum. Vantilatörle idare edelim diyordum. Bu sene hamileliğim yaza denk geldi alalım mı dedim e bi zahmet artık dedi aldık. Esprisine söyledim canım.

1. Atanmak
2. Beynimi kemiren, beni üzen insanlara yol vermek
Yaptığım en büyük hata
1. Evlenmek
2. Evlenmek
3. Evlenmek

7-8 ay kadar pilates yapmıştım haftada üç gün 1 saat o sanırım...

Şimdi kizmasinlar ama bu hesabı açmak. Ay herkes negatif takılıyor burada bende eğlenmesini gösteriyorum enerjimi atıyorum

Kendim için yaptığım en iyi şey sadeleşmek oldu sanırım. Önce kıyafetler ile başladım. Sonra adım adım evimi sadeleştirdim. Ardından zihinde sadeleşme sürecim başladı. İlişkilerde de sadeleştim. Hayatımda az ve öz insan var.

Buna nasıl karar verdiniz?
Evimi ne kadar toplarsam toplayayım çok hızlı bir şekilde dağılıyordu. Yığınla kıyafetim vardı ancak her sabah dolap karşısında giyecek birşeyim olmadığına karar veriyordum. Her sıkıntımda kendimi avm’ye atıp birşeyler satın alıyordum. Sonra Sade adlı bir kitabın yazarları ile yapılan bir röportaja denk geldim. Kitabı alıp okudum ve kendi hayatımda değişimi başlattım. İstediğim seviyeye gelmek yaklaşık 2 yılımı aldı. Şu an çok rahatım. 2 çocuğum var, evim çok hızlı dağılıyor ancak 10 dk içinde toparlayabiliyorum. Sadece sevdiğim kıyafetler var dolabımda, sabahları giyinmem 1 dk bile sürmüyor. Yediğim içtiğim şeyler sağlıklı ve keyif aldığım yiyecekler. Sadece birlikte vakit geçirmekten hoşlandığım insanlar ile görüşüyorum. Sade yaşam benim hayatıma keyif kattı ve epey bir zamanın bana kalmasını sağladı. Bu zamanı da çocuklarımla vakit geçirerek, kitap okuyarak veya ilgimi çeken videoları seyrederek geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…