Kendinizde Bir şeyi değiştirmek İsteseydiniz bu ne Olurdu ?

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Benim kesinlikle başbelası unutkanlığım olurdu :) Peki ya siz ? Elinizde böyle bir imkan olsa siz neyi değiştirmek isterdiniz hayatınızda veya kendinizde ??

kendimde değiştirmek istediğim hiçbir şey yok Şükürler olsun Rabbime beni Sağlıklı, akl-ı selim olarak yaratmış . onun yaptığına hiç şikayet eder miyim :)

ben sanırım kıskançlığımı değiştirmek isterdim...

"Suratımın düşmesi"

Birine kızdığım ya da alındığım zaman, hemen yüzüm düşüyor..
Nefret edilesi bir durum..

Okuduğum her satırda hah işte aynı ben aynı dedim :) Benimde hemen yüzüm düşüyor ve bu durumdan hemen kurtulamıyorum ... Bazen bütün bir günüme mal oluyor

Aynen öyle arkadaşım..
Ve güçsüz görünüyoruz, yeri geliyor tek kelimeye alınıyoruz..
Annem hep der: Bak kızım ileride evlenip barklanacaksın, ne laflar işiteceksin elden, yüzünü düzeltmeyi öğren..
Ne kadar çabalasam da beceremedim ben..

sulugözlülüğüm karamsarlığım

Kocam şu an yazdığınızı okuyor olsaydı senden karamsar kimse olamaz derdi ... Karamsarlığı abartıyorum bazen ... Ama öyle zamanlar oluyor ki her şey üstüste geliyor ve istesemde hayata olumlu bakamıyorum Geçen ayım o kadar olumsuz geçti ki hala tam anlamıyla mutlu olamıyorum...

Ben eskiden çok fazla alıngandım şimdi o kadar değilim ama annenin dediği doğru el oğlu lafını esirgemiyor yeri geldiğinde ...

Ben eskiden çok fazla alıngandım şimdi o kadar değilim ama annenin dediği doğru el oğlu lafını esirgemiyor yeri geldiğinde ...

Ben de yenmeye çalışıyorum.. :)
Elden laf gelesiye kadar yakın akrabalar hallediyor be canım insanı..
Bir an evvel çözüm bulmalı bu duruma.. :)

kararsizligim, karamsarligim ve supheciligim.
bazen en mutlu anlarin icine ediyor bu 3'lu ittifak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…