Kendinizde Bir şeyi değiştirmek İsteseydiniz bu ne Olurdu ?

hep ' ben' demeyi sevmiyorum cünkü bencil olduğumu söyleyen cok oldu yapmak istemiyorum ama hep istemsiz olarak bencillik ediyorm keske değişebilsem .s.s

tatlı,pasta tutkumun olmamasını. hatta tatlı sevmemeyi isterdim.
bunu yazarken 2ci dilim orman meyveli cheesecake mi götürmekteyim. ama zayıflama hapınıda yemeden önce aldım. garantiye aldım işi.
pehhhhh

kahrolası duygusallıgımı, kırılganlıgımı, suratımın hemen asılmasını...

fazla açıksözlüyüm bazen fevride olabiliyorum daha sakin olmak ve bazı şeyleri görmezden gelmek isterdim

tatlı,pasta tutkumun olmamasını. hatta tatlı sevmemeyi isterdim.
bunu yazarken 2ci dilim orman meyveli cheesecake mi götürmekteyim. ama zayıflama hapınıda yemeden önce aldım. garantiye aldım işi.
pehhhhh

O cheescake'in kokusu buraya kadar geldi :)) Ah ah bende dayanamıyorum pastaya hiç, hele çikolataya asla dayanamıyorum :) bu dayanılmazlığın karşılığı olarak bel çevreme yeni cm'ler ekliyorum tabi ...

içim dışım bir olması,yüzümün asıklıgı,kararsız oluşum.tabıkıde iyi niyetli oluşum
en önemliide 6.hislerimin herzaman kuvvetli oluşu

karamsarlıgım benımde..ve ınsanlara cok cabuk güvenıp ınanmam..sonra hayal kırıklıgı yasıyorum ve altından kalkamıyorum

otoriterlere karşı çıkma konusunda cesaretsiz oluşumu değiştrmek isterdim çok. onların karşısında güçlü olmak isterdim

aptal gibi iyi niyetli oluşumu öncelikle
sonra da olayları çok büyütmemi. offf. pire için yorgan yakıyorum resmen. hemen büyütüyorum herşeyi.

otoriterlere karşı çıkma konusunda cesaretsiz oluşumu değiştrmek isterdim çok. onların karşısında güçlü olmak isterdim

eskilerde ailemle arkadaşlarımla ya da vs kişilerle tartışırken ben haklı olsam bile hakkımı savunamaz konuşurken gözyaşlarına boğulurdum. Şimdilerde bundan eser kalmadı kendine güven seni üzüyorlarsa ve haklıysan acıma kimseye

aptal gibi iyi niyetli oluşumu öncelikle
sonra da olayları çok büyütmemi. offf. pire için yorgan yakıyorum resmen. hemen büyütüyorum herşeyi.

İyi niyetli olmak karşındaki insanlar hakkettiği zaman güzel şey de ezilmene sebep oluyorsa kötü ... Olayları büyütmek ve pire için yorgan yakmak biz kadınların genetiğinde var bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…