Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

5 yıl sonra 26 yaşında New York' ta eğitim bilimleri doktorası yapan,tüm konserlere festivallere sanat etkinliklerine giden,bolca seyahat eden, kemanda profosyonelleşmiş,masraflarını karşılamak için çalışan,bakımlı,özgür,enerjik,çılgın,hayatını yaşayan bir genç kız görüyorum.

Oxford üniversitesindeki masterini bitirmis, doktorasina baslamis,
kendi ............merkezini acmis,
ikinci kitabini cikarmis ,bir cocuk annesi, cok mutlu bir akademisyen olarak görüyorum

Evimi almış, borcumu büyük oranda hafifletmiş..
Camlarımdaki tüllerim açık, içerisi aydınlık, çocuğumun gülücükler atarkenki haliyle hayal ediyorum..

Arkadaşlar ben çalışıyorum 5 yıldır fakat para demek katılıyorum bir derece daha rahat yaşam demek fakat ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum..

sevgilimle 2 yıl sonra evlenmeyi planlıyoruz, evlendikten de 2 sene sonra çocuk yapmayı düşünüyorum. o zaman dünya tatlısı bebişimizi severken hayal ediyorum. herşey düşünüp hayal etiğimiz gibi de olmuyor, ailem sevdiklerim sağ olsun sağlıklı olsun bir şeyler zamanı gelince olur elbet hayırlısıııı

aynen şu an olduğu gibi yine bi ilim irfan yuvasında görüyorum nedendir bilmem ama bir türlü bitmiyor bu eğitim süreci

hala çalışacagımı dusunuyorum 5 yıl sonrada koşa koşa işe koşa koşa eve çocugumla ılgılenıyorum kocama yetısmeye calısıyorum bır yandan evın işleri zayıflamıs çöp bebek gibi bi halde düşünüyorum

hımm güzel konu.

hiç düşünmemiştim 5 yıl sonra nasıl olurum.29 yasında evli mutlu bir tanede bebegımın olabılecegını dusunuyorum o koca adayı nerdeyse bulsaya benı 5 yıl beklemeye hayal kurmaya gerekte kalmıyacak :))

mümkünse şu sıralar bi türlü yoluna girmeyen 2 meseleyi;
iş hayatımı ve yuva kurma meselesini yoluna koymuş olduğum bi yerlerde görmek istiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…