• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

Mutluluğun resmini evime asmış, baktıkça bu günlere gülümseyeceğim günler göreceğim. Çok değil 5 sene sonra, o resim odamızda duvarımızda olacak. Ve ben her baktığımda, o günlere gelebilmek için şuanda neler yaşadığımı hatırlayacağım..

(Allahın izni ile) 4 yaşında hayırlı ve sağlıklı bir evlada eşim ile sahip, huzurlu ve mutlu yuvamızda,
sevdiklerimizin de iyi olduğunu bilerek ömür geçiriyor olduğumu görmek istiyorum.

5 yıl sonra mııı:44: Ay bilemedim vallaa nolcak acaba 5 yıl sonra?
Çalışmaktan beyni akmış sıyırmış bir iş kadını olacağım kesin ama
evlenmiş olur muyum olmaz mıyım o konularda fikrim yok valla:1::1:

Rehberlik formlarında hep sorulan soru:1:
Benim de her yıl farklı cevaplar verdiğim soru:1:
Evet,bu yıl da değişti sanırım cevabım
5 yıl sonra kısmetse inşallah çiçeği burnunda bir İngilizce Öğretmeni olucam
Bir de şu sağ elimde bir alyans fena olmazdı hani:78::1:

Son düzenleme:
boğaziçi üniversitesi turizm ve otel işletmeciliğini bitirmiş :69:.
çok iyi bir otelde iyi bir konumda ve yüksek bir maaşla çalışıyor olarak görüyorum.(inşallah)

5 yıl sonra 25 yaşında olacağım.muhtemelen evlenmiş ve hatta belki ilk çocuğumda kucağımda olur :1:
iyi bi kurumda müfettiş,uzman yardımcısı veya denetçi olarak çalışıyor olurum(kpss canavarını yenebilirsem tabi :27: )
rutin ama güzel bi hayat...
huzurlu...
eşiyle,çocuklarıyla uğraşan,onlarla ilgilenmeye çlışan,tatilleri dört gözle bekleyen,çocuğum bugün anne diyecek heyecanıyla tutuşan,diş çıkardığında diş pilavı verip herkesi davet eden,arasırada yumurcağımızı eşimin başına atıp alışveriş cılgınlığına tutulan,haftasonları eşim ve çocuğumla yatak keyfi yapan,birbirini gıdıklayıp,mıncıklayan,sonra etrafı batıra batıra hep beraber kahvaltı hazırlayan ya da yoğun istek üzerine,sabırsız bakışlar eşliğinde bol çikolatalı pasta yapan,yeri gelip eşinin başının etini yiyen cadı bi eş olan ama herşeye rağmen güzel giden bir hayat.....

5 yıl sonra mı:)şuan üniversiteden yeni mezun olmuş işsiz güçsüz bi hatun olarak 5 yıl sonra kndimi nişan düğün telaşıyla uğraşıo olarak görmek istiyoruuuuummm:)
çok güzel 2,5 yıllık bi ilişkim var bian önce evlenmek istiyoruz ancak ev kurmak,nişan düğün,takı için gerekli olan meblayı farkettkçe pehhh 5 yıla anca iş sahibi olurda ewlilik için birirkimimizi yapmış oluruzz...
böle bi birkim için 5 yıl az mı ne:66:

"gelir uzmanı" ünvanıyla çalışıyor olarak görüyorum,bir de sevdiceğimle mutlu yuvamızı kurmuş, ilk çocuğuma hamiş olarak:51:

evlenirim herhalde,bi de çocuk yaparım. tayin istemiş olurum galiba.
bi de bu yaştan sonra belki yüksek yaparım
ohhh deymeyin keyfime

5 yıl sonra kuzucuğumu okula giderken hayal ediyorum 5 yıl sonra başlıcak.açıktan okulu bitirmiş iyi bir iş sahibi olduğumu .tabiki kesinlikle boşanıp hayatıma yeni bir düzen kurduğumu bazende belkide hayatıma beni seven sayan iyi birini girmiş bir şekilde hayal ediyorum

kamuda iyi bi yerde iyi bir pozisyonda calisiyorum, altinda istedigim araba etrafimda genis bi çevtem var... iste 5 sene sonraki halim :21:

Back
X