Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi seven bir aileniz,eşiniz,dostunuz olmasına rağmen 'arada bir' kendinizi kimsesiz,tutunacak dalınız yokmuş gibi hissettiğiniz oluyor mu?yani koskoca dünyada bir siz kalmış gibi..:teselli:
genelde bu psikoloji hiç bir şeyde çözümü bulamadığınız durumlardadır ya..
Yooo yoooo...:1no2:
Günaha girerim böyle düşünürsem..Evet anama, babama,kardeşime ya da en yakın arkadaşlarıma her sıkıntımı anlatmıyor olabilirim. Ama bu yine kendi tercihim,kendi problemim..tatlicadiarzu
Eğer ben kimsesizim dersem isyan etmiş olurum..Yeri ve zamanı vardır herşeyin. Bir gün ya ben açılırım ya da gizli dosyalar ortaya dökülür elbet..sengözlerimebaksanab
Hiç bir zaman böyle düşünmem,Allahım da kimseyi gerçek anlamda yalnız komasın inşallah..:teselli:
ben bunu hayatımda iki kere hissettim..büyük acılarımda oldu bana.
annemin vefatında yaşadım.çevremde herkes vardı ama kimsecikler yoktu.18 yaşında hayatımın taa başında hissettim bu duyguyu..
birde şubat ayında.karnımdaki bebeğimin öldüğünü öğrendikten sonraki gün hastanede yaşadım bu duyguyu.onu doğurdum kalan parçalar için kürtaja alınacaktım.ameliyathanenin hazırlanmasını beklerken girdim odama.bağıra bağıra ağladım.senağlama
hayat iki olayımda da çok boş,çevremdekiler de yokmuş gibi geldi bana..:çok üzgünüm:
ben bunu hayatımda iki kere hissettim..büyük acılarımda oldu bana.
annemin vefatında yaşadım.çevremde herkes vardı ama kimsecikler yoktu.18 yaşında hayatımın taa başında hissettim bu duyguyu..
birde şubat ayında.karnımdaki bebeğimin öldüğünü öğrendikten sonraki gün hastanede yaşadım bu duyguyu.onu doğurdum kalan parçalar için kürtaja alınacaktım.ameliyathanenin hazırlanmasını beklerken girdim odama.bağıra bağıra ağladım.senağlama
hayat iki olayımda da çok boş,çevremdekiler de yokmuş gibi geldi bana..:çok üzgünüm:
Kıyamam ben sana hiç kuzuuuumm.
Ama kendini yalnız hissetmek diye adlandırdığın duygu aslında yalnızlık değil be gülüm..
İçini yırtıp parçalayan acıyı söküp dışarı atamamak..
Atamadıkça, etrafına yabancılaşmak..
Kimsenin derdine derman olamayacağını bilmek..
Kim ne derse desin, nasıl teselli verirse versin acını hafifletmeyeceğini bilmek...
Allahım kimseye kaldıramayacağı büyük acılar yaşatmasın inşallah.. :çok üzgünüm:
Senin yaşadıkların çok farklı birtanem..:1hug:
Bak Yaradan nasıl da kuvvet veriyor insanoğluna.. :teselli:
Devam ediyoruz nefes almaya,yaşam savaşına..
Yarabbim daha büyük dert vermesin,bundan sonra herşey gönlünce olsun inşallah..:1hug:
öyle canım..kesinlike Rabbim kimselere taşıyacağından fazlasını vermesin..
ama kimsesiz derken seni rahatlatacak kimse yok etrafında düşünsene..
o an varlığından mutlu olacağın,birazcık rahatlayabileceğin kimse yok..
içindeki sadece ağlayarak dışarı atıp çareyi birilerinde değil sadece yalnızlık buluyorsun.
ve diyorsun kimseler yok kimsem yok..