kendinizi kimsesiz hissettiğiniz oluyor mu?

Allah ailemi başımdan eksik etmesin.
Çok şükür bütün sevdiklerim hayatta ve hep beraberiz.
Kızım olduktan sonra zaten hiç yanlız hissetmedim kendimi..
ama genç kızlığımda çok hissederdim.bi sevgilim olsun der yanlızlığıma isyan ederdim.
allah kimseyi yanlız bırakmasın...

bazen hissetigim bi duydu
cok sukur ailem yanimda onlar var beni hic yanlz birakmazlar ama
bu baska bi duygu
Allah kimseyi yanliz birakmasin

Bu duyguyu kendimi bildiğimden beri sık sık yaşarım. Hele Anneciğimi ve Babacığımı kaybettikten sonra yavrularımdan uzakta olmanında verdiği psikolojiyle dahada çok yaşıyorum:((((

tüm sevdiklerim yanımda olsada hep bir yalnızlık çektim,çekiyorumda..bazen yalnız ölcekmişim gibi oluyor hatta..mafoldumben

bilmiyorum bu depresif ruh halim ne zmn geçecek hemen hemen hergün hissediyorum
allahım ergenlikte demezdim şimdi diyorum kimse beni anlamıyor herkes çok anlayışsız

Bende zaman zaman kendimi yalniz hissederim....öyle oldugundada cogu zaman kendimi disari atarim, kosmaya, spora giderim, kendim oturur kafeye bi kahve icer kendimi iyi hissetmeye calisirim ki pekde basarili olamam cünkü sonrasinda kendim daha cok kötü hissederim......zaten son zamanda kendimi böyle hissederim yalniz, kötü ve caresiz ne yapsam kurtulamiyorum bu duygudan...arkadaslarimla takiliyorum, tekbasima takiliyorum ama olmuyor pesimi birakmiyor bu caresizlik daha cok kararsizlik.......mafoldumben

Bazen hissederim.
Sorunlara çözüm bulamadığımda köşeye sıkıştığımı hissettiğimde bu duygu daha da yoğunlaşır.

ben şu an o duurmdayım kımse yanımda yok cok yalnızım ve ağlıyorum sevgılıme söylüyorum yanımda ol ıhtıyacım var sana dıe o baska bı havada yok cnm sıkkın sorunlarım var zaten 1 haftadır ılgılenmıyo bıle benımle cok kötüyüm kızlar:((

evet yanımızda sevdiklerimizde olsa en nihayetinde hepimiz yanlızız bence.
bzen en sevdıklerin bile en ybancı geliyor insana..
gece yastığa başını koyduğunda ve ya toprğın altın girdiğimizde hepimiz kimsesiz ve yapayanlızız..

Etrafımda insanlar çok:kahve:
Beni anlayan insan yok :kahve:
o yüzdende yalnızım :delphin:

Back
X