kendinizi kimsesiz hissettiğiniz oluyor mu?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
sizi seven bir aileniz,eşiniz,dostunuz olmasına rağmen 'arada bir' kendinizi kimsesiz,tutunacak dalınız yokmuş gibi hissettiğiniz oluyor mu?yani koskoca dünyada bir siz kalmış gibi..:teselli:
genelde bu psikoloji hiç bir şeyde çözümü bulamadığınız durumlardadır ya..

olmazmı ....
hiçbişeye çözüm bulamadığım anda ve hiçkimsenin bana çözümü sunamadığı zamanlarda hissediyorum...
yada mesela annemi babamı kardeşlerimi üzmemek için onlara anlatamıyorum ,
eşimle paylaşmayı istemiyorum,
arkadaşlarımdan çekiniyorum,
eeeeee kim kaldı geriye sadece ben yine yanlız kaldım...

bi sorunumu kimseyle paylaşamadığım zaman oluyor..öyle de dengem bozuluyor yaa

şu an tamda böyle hissediyorum kardeşimle kavga ettim ve sırf o evde diye memleketime gitmicem bu yaz babam ölmesydi giderdim ama o yok diye belki kimsem yok gibi geliyor ve başka yerde kalmak annemi rencide etmek olacagından yaz boyunca ağlayıp zırlıcam çok mutsuzum

Yooo yoooo...:1no2:
Günaha girerim böyle düşünürsem..Evet anama, babama,kardeşime ya da en yakın arkadaşlarıma her sıkıntımı anlatmıyor olabilirim. Ama bu yine kendi tercihim,kendi problemim..tatlicadiarzu
Eğer ben kimsesizim dersem isyan etmiş olurum..Yeri ve zamanı vardır herşeyin. Bir gün ya ben açılırım ya da gizli dosyalar ortaya dökülür elbet..sengözlerimebaksanab
Hiç bir zaman böyle düşünmem,Allahım da kimseyi gerçek anlamda yalnız komasın inşallah..:teselli:

Son düzenleme:
Kimsesiz ,çaresiz,yalnız hemde öyle bir yalnız hissediyorum ki bir milyon insan olsa,ben yapayalnız kalabiliyorum o kadar insanın içinde.Onun için kendime bir arkadaş oluşturdum,içimde gizli kalmış biri,yalnız kaldığımda beni eğlendirecek 2.bir kişilik onun için artık hiç yalnız kalmıyorum.:))Kafayı yemiş demeyin ha.Bence sizde deneyin.İnsan psikolojisi çok üstün herşeyin üstesinden gelebiliyor...

Çok defalar hissettiğim şey
Sanki Boşuna Yaşıyomuşum Gibi Ama Allahtan Çok kısa Sürüyo Bi İki Zırlayıp naniknanik
Kendime Gelip Atıyorum Üstümden ....

Bende laaleye şiddetle katılıyorum.
Allah gerçek anlamda kimseyi yanlız bırakmasın.
Çok şükür annem var babam var
eşim var şuan yanımda olmasada ama olsun en azında sağlıklı olduğunu ve nefes aldığını biliyorum ya oda yetiyor bana.

ben bunu hayatımda iki kere hissettim..büyük acılarımda oldu bana.
annemin vefatında yaşadım.çevremde herkes vardı ama kimsecikler yoktu.18 yaşında hayatımın taa başında hissettim bu duyguyu..
birde şubat ayında.karnımdaki bebeğimin öldüğünü öğrendikten sonraki gün hastanede yaşadım bu duyguyu.onu doğurdum kalan parçalar için kürtaja alınacaktım.ameliyathanenin hazırlanmasını beklerken girdim odama.bağıra bağıra ağladım.senağlama
hayat iki olayımda da çok boş,çevremdekiler de yokmuş gibi geldi bana..:çok üzgünüm:

Kıyamam ben sana hiç kuzuuuumm.
Ama kendini yalnız hissetmek diye adlandırdığın duygu aslında yalnızlık değil be gülüm..
İçini yırtıp parçalayan acıyı söküp dışarı atamamak..
Atamadıkça, etrafına yabancılaşmak..
Kimsenin derdine derman olamayacağını bilmek..
Kim ne derse desin, nasıl teselli verirse versin acını hafifletmeyeceğini bilmek...
Allahım kimseye kaldıramayacağı büyük acılar yaşatmasın inşallah.. :çok üzgünüm:

Galiba herkese oluyor bu.
Benimde çok şükür annem, babam, abilerim ve eşim var yanımda.
Elimi uzattığım anda tutacaklardır. Ama öyle bir an geliyor ki kimsecikler kalmıyor etrafımda.
Anneme, babama anlatamıyorum yaşlılar zaten birde benim derdimle üzülmesinler diye.
Eşime anlatamıyorum, anlatsamda erkekler bizim gibi detaycı olmadığı için dinleyip geçiyorlar
:dilcikar: Çözüm yok
Gerçekten çıkmazda kalkmak çok kötü senağlama

Senin yaşadıkların çok farklı birtanem..:1hug:
Bak Yaradan nasıl da kuvvet veriyor insanoğluna.. :teselli:
Devam ediyoruz nefes almaya,yaşam savaşına..
Yarabbim daha büyük dert vermesin,bundan sonra herşey gönlünce olsun inşallah..:1hug:

öyle canım..kesinlike Rabbim kimselere taşıyacağından fazlasını vermesin..
ama kimsesiz derken seni rahatlatacak kimse yok etrafında düşünsene..
o an varlığından mutlu olacağın,birazcık rahatlayabileceğin kimse yok..
içindeki sadece ağlayarak dışarı atıp çareyi birilerinde değil sadece yalnızlık buluyorsun.
ve diyorsun kimseler yok kimsem yok..

Aslında hiçbirimiz yanlız değiliz anlatsak belkide
ellerinden geleni yapacaklar ama biz o duygular içinde
bizi anlayamazlar diye düşünüyoruz sadece
Rabbim derdi verirken dermanınıda veriyor
ama zamanla tabi olmuyacak çaresiz dert vermesin Rabbim

yok bitanem ben kendim için sormadım ama..:1hug:
yani bazı olaylar vardırki;bunu yaşarken dersinki kimsem yok benim..niye yaşıyorumki..o olaylar onu hissettirir.
birde herşey rutin devam ediyordur hayatında.tekdüzelikten sıkılırsın ama bakarsın çevrendekileri o tempoyu tutturmuş gidiyorlar.sen dersin ben hayatın neresinde duruyorum diye..çok mu gerideyim?yoksa ileride miyim?:uhm:
sağol lalişim..Rabbim kimselere bu duyguyu yaşatmasın inşallah..

çok nadirde olsa yaşadım o duyguyu...onun için gerçekten yalnız kalmayı hiç sevmem...çok şükür etrafımda sevenim,sevdiğim çok ama bazen öyle bir olayın içinde buluyorum ki kendimi ve çare olacak kimse de yoksa işte o zaman bu duyguyu aşırı hissediyorum...

her zaman herşeyimi herşeyiyle dinlemeye hazır canım annem canım babam ve üç tane kızkardeşim var ama yine de çoğu zaman kendimi yanlız hissettiğim oluyor özellikle eşimin ailesinin yanında onları bir arada gördüğüm zaman diyaloglarına şahit olduğum zaman beni yabancı gibi gördüklerini hissediyorum belki benim kuruntumdur ama işte o zamanlar kendimi kimsesiz hissediyorum

Var canım varlığıyla mutlu olabileceğin düşündükçe huzura kavuşacağın bir yaradanın var..İnan bana onu düşünmek varlığını hissetmek en büyük yalnızlığı bile giderir herşeye ve herkese bedel olur emin ol canım yalnızım deme senin bir rabbin var allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…