kendinizi kimsesiz hissettiğiniz oluyor mu?

belli başlı sorunlar oldukça ve insan bunların üstesinden bi şekilde geldikçe kendini daha güçlü hissediyor. ama ya hiç bi sorun yokken bu duygulara kapılmak. işte benim yaşadıklarım. son altı aydır mutsuzum. neden ne bilmiyorum. herşeye çok şükür sahibim. sağlığım yerinde, ama bu mutsuzluk duygusu beni hiç terketmiyor. her an ağlamaklıyım. çoğu zaman hüngür hüngür neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum. sanki kocaman bi boşluk içindeyim.ne yemek , ne içmek, ne gezmek zevk veriyor bana. intihar etmek günah olmasa diyorum. allahım isyan saymasın bunu . kesinlikle yapmam ama bilemiyorum işte. ne gücüm ne darmanım var yaşamak için.
öyle garip duygular içindeyim işte. :çok üzgünüm:

ben bu duyguyu badem gözlüm askere gittiğinde yaşamıştım
şuan olmuyor ama zaman zaman olur
çok üzülürüm kendime
biz kadınlar üzülmeyi seviyoruz aslında

ben bugün kimsesizim böcüğüm
yanlızım annem babam kardeşim yanımda ama ben boşluktayım
hayatımın 2.dönüm noktasındayım
ne yapıcam bundan sonra hayatımda ne olucak hiç bilmiyorum
bu belirsizlik beni paramparça yapıyor
allahıma dua ediyorum yanımda olduğunu hissetmek istiyorum
allahım ben ona HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Kendi kendime yetmeyi öğrendim küçüklüğümde....
Çalışan bir annenin çocuğuydum
Boşanmış bir ailenin ve ilgisiz bir babanın çocuğuydum.

Kendimi kimsesiz hissetmedim ben, çok çok ailemden kimsenin etrafımda olmadığına (özlemden dolayı) hayıflandım bunaldığım anlarda.

Hissetmiyorum desem yalan olur, ama öle zamanlarda yaradana sıgınıyorum bi bildigi varıdır elbette diyorum

Herkesin hikayesi farklı farklı,
Bir sözümüzle dünyayı tersine çevirecek insanlar olsa da bazen kendimize gücümüz yetmiyor ve o zaman anlamsızlaşıyor herşey...
Bazen merdiveni bir duvara dayarsın, çıkarsın en tepeye tam zirveye ulaşmışken bir bakarsın yanlış duvarın üzerindesin,
Aşağıya inmek zordur, yeniden bir başlamak zordur, öylece kalır beklersin bir süre..
Ne yapacağını bilmez halde..
İşte ben o yanlızlık ve kimsesizlik duygusunu o zaman dibine kadar hissetmiştim..
Kimsesiz olduğumu ise hiç düşünmedim,
Allah başka acılarla imtihan etmesin dedim hep,

Benim ailem yanimda degiller,Türkiye'deler.Esim de cok calisiyor,özel hayatimiz hic yok gibi.Bu yüzden kendimi yalniz hissettigim cok olur.Heleki de özellikle bayramlarda oturup yalniz basima saatlerce aglarim.

güzel bir yorum olmuş...
aynen katılmaktayım....
evliliğimin ilk aylarında bu şehirde yalnızken aileme zaten bişey anlatamıyorken, can dostum kilometrelerce uzaktayken ve lalişimle böyle değilken bunu çok hissettim...
okadar çok dibe vurdum ki...
evet izi kaldı ama geçti...

bu yalnızlıgı 4 kere hissettim.3 tane bebegimi kaybettigimde..birde canımın içi babacıgımı kaybettigimde...etrafımdaydı ailem, beni sevenler.tam destektiler ama o duyguyu ister istemez yaşıyosun...varlıgım dünyada,, ama ruhum yok olmuştu artık....senağlama

Ben nedense o yalnızlıktan, kimsesizlikten hiç kurtulamıyorum şu aralar...
Ailem var ama desteklerini hissetmiyorum daha çok boğuyorlar sanki beni,
sevgilim var ama oda uzakta... Kısacası bazı yalnızlıklar paylaşılmıyor...
Bi etrafında kimsesi yoktur ailesi yoktur yalnızdır, diğeri ise herkes vardır ama yalnızdır yani kalabalığın içinde yalnız kalmaktır...
Hangisi daha kötü bilemem ama ikisinin de iyi olmadığı kesin...
Yalnızlık çok ilginç bi kavram fisfisfis

Yıllardır gurbetteyim o kadar kötü günlerim olduki kimseyle paylaşamadım
Her şeyi kendim çözmeye çalıştım ne kadar başarılı oldum dersem bilemem
Başımı yastığa koyduğum zaman bile yanlızlığımı bir tek ben yaşadım
Yanlızlık bir tek allaha mahsustur ama
Kimsesiz kaldığım zaman oturur düşünür ve hıçkırarak ağlarım
Şu anda bile tek başımayım eşim işinde çalışıyor oda üzülüyor durumuma
Kapımı bile kimse çalmıyor koca istanbul'da

dün çok hissettim
dersanedeki sınıfımda 2grup vardı bi bzim grup bide diğerleri
bizim grupta bütün kızzlar össden sonra buluşmuşlar
ben fotoları gördüm sadece
biraz bosuldum cok kimsesiz hissettim kendimi
ama yinede tek arkadaşlarımın onlar olmadığını farkettim :)

Kolumun kanadımın kırıldığı kimselerin beni anlamadığı yada umursamadığını hissettiğim zamanlar oluyo ama çok nadir..Böyle zamanlarda yine kendimde buluyorum toplanacak gücü..Çok kırılgan bi yapıya sahibim hemen kırılıyorum en ufak bi değer verdiğim birinin beni ihmal etmesine :1no2:

Hissedilmez olur mu?
Kendi ailemden farklı şekilde yaşıyorum.
Eşimle çok ciddi sorunlar yaşadım ve yaşıyorum,fakat kimseye anlatamıyorum.Sadece beliirli ölçülerde kızkardeşime anlatabiliyorum.
Eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz ama varlıkları yok.
Kendi anneme de üzülür diye hiç anlatmam. Eşim aileme karşı çok saygılı,düşünceli zaten anneme anlatsam kadın inanamaz.
Arkadaşlarıma da sadece eşimin ailesi ile ilgili bölümleri anlatırım.
Eşimin ihaneti ile ilgili bölümü kimseciklere anlatamam,hep kendim çözmeye gayret ettim.
Belkide hata ettim .
Beni soğru yönlendirecek kişiye anlatma taraftarıyım,o da bir kaç kişiyi geçmiyor.

Eeeee bu durumda doğal olarak,buhranlı günlerimde çooook yalnız,kimsesiz olduğumu hissettim.Sağolsun eşim ve ailesi de böyle hisstmem içim ellerinden geleni yaptılar...
Allahım kimseyi yapayalnız koymasın.....
-Bu şehir girdap gülüm- diyor ya aynen öyle....:çok üzgünüm:

Ben kimsesiz gibiyim annem, babam yok kardeşlerim memlekette kendimi çok yalnız hissettiğim anlar oluyor... ama kendimi çabuk toparlamaya çalışırım...

Çok şükür acılar yaşamıyorum, hiç de yaşamadım çünkü yaşadığım hiçbir şeyi acı diye nitelendirmedim. Hayatta zorluklar olur onlar da bizi yıkmak için değil, güçlendirmek içindir. Biz nasıl görürsek öyle etkileniriz. Rabbime sonsuz bir inancım ve bağlılığım var. Tevekkül ehliyimdir ve kadere inancım çok güçlü. Elimden geleni yapar sonucu için kafamı yormam. Doğru bildiğimi yapar, sırtımı Allah’a dayar, hiçbir şeyden de korkmam.

Yani ben yalnız değilim yanımda yarim, dostum herşeyimi paylaştığım Rabbim var...

Allah'ım ben beni bıraktığımda sen beni bırakma...

Allah'ım bizlere altından kalkamıcamız sıkıntı, keder, ve yalnızlık verme...

AMİN...

kendimi kötü ve yalnız hissettiğimde dua ederim inanın bu insanı çok rahatlatıyor...

Herkese sağlıklı, mutlu, yalnız hissi olmadan yaşam dilerim...:1rolleyes:

evlendiğimden bu yana çok kez hissettim,özellikle son bir senedir,eşimin ihanetinden bu yana bunu aşırı derecede hissediyorum.
yalnız yapayalnız,kimsesiz,

Son düzenleme:
yalnızlık duygusunu ben de yaşarım zaman zaman...
ama bu tamamen benim seçimimdir, bazı şeyleri herkesle paylaşamam maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…