kendinizi kötü hissettiğinizde..

temmuz86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
242
108
323
39
arkadaslarr hepimizin çok sıkıntılı olduğu dönemLer mutlaka oLmuştur kendinizi çaresiz bitkin hissettiğinizde son durak neresi olur , soluğu nerede alırsınız ?? sizi yeterince tatmin eder mi??:sm_confused:

Takarım mp3 ümü kulağıma bol bol yürürüm.

Buda kesmezse param varsa alış veriş yaparım. Bu kesin çözüm oluyor benim için şakkıdı

bende soluğu hemen kuaförde alırımm değişiklik iyi geliyo böyle durumlarda..

yakın bi arkadaşımla dışarı çıkarım,gezerim oturur konuşuruz biryerde,olmadı alışveriş yaparım ama bunu en sona bırakmak benim için daha hayırlısengözlerimebaksanab

sen yakın 2 arkadaşımdan bir tanesi ile görüşür durumu anlatırım onlarda bana anlat anlat heyecanlı oluyor eee sonra dıye dalga geçmeye başlarlar anlattığım şeyle ve anlatacağım seyı anlatmayı bırakırım bır anda sonra denız kenarında bıryere gıdıp bırseyler yaparız yada bı arkadaşımızın evıne ve kendımızı oyalayacak bırseyler buluruz.

canım ne zaman sıkkın olsa soluğu anında yatağımda alırım.. uyuyup günü bitirmek isterim.. uyandiğimda kendimi yenilenmiş hissederim.. sanki kendime reset atmısım gibi olur.. bi de nargile içerim ben... o ağzımdan çıkan dumanla sanki içimin sıkıntısı da çıkar gider..

hiç konuşmam kimseyle direk odaya çekilirim camın kenarına oturur perdeyi sıyırır bi şarkı açarım sigaram varsa eccik tüttürürm ve hareketsiz 3 saat orada öylece kalabilirim

valla sabahsa havada güzelse giderim parka alırım çekirdeğimi yalnız otururum yalnız kalmak istemiyor isem arkadaşımı ararım kafasını şişiririm akşama rahatlamış olarak eve gelirim zaten aile başka ya abilerim peluş oyuncak gibi oynarlar benimle 25 yaşında olmama rağmen onlar rahatlatır beni

Arkadaşım yok
Dert anlatmaktan herkes sıkılıyor
Halbuki sürekli dert de anlatmam, kendi içimde yaşarım çoğu şeyi ama neyse
Dizi izliyorum ben sıkıntıdan napayım
Bir gün olunca çareşi bulunuyor da sürekli yalnızlığın çaresi yok

Ya dort ayaklimla uzun uzun yururum, ya araba kullanirim ya da cok sevdigim iki arkadasimdan biriyle bulusurum.

beni sevgilim evlenmekten bahsederken yıl olmuş cıkarken, beni bıraktı herhalde gene, kötu giden ilişkimizi aptalca sekilde sonlandırıyor
ben sürekli film izliyorum yoksa deliricem sinirden. biraz stres atıyorum böylece.

çok yakın bi arkadaşımla dışarda kafa dağıtmak bir ihtimal genelde beni hiç bişey rahatlatamaz

Kendimi kötü hissettiğimde moralim bozuk oldugunda acayip uyku bastırır gider uyurum uyandıgımda da tabi o uyku sersemligiyle birazda olsa unutmus olurum moralimi bozan seyin ne oldugunu hep aşkım yüzünden bi msj ıma cvp vermese hemen farklı düşünüyorum ah ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…