- Konu Sahibi eliffffffffff
-
Sevgilinin senden daha düşük bi mevkide olması çok iyi bir şey değil ama aranızdaki sevgi gerçekse aşılabilir bence :)
bence önemli olan sizin bunu ne kadar önemsediğiniz. genel olarak bizim erkeklerimizde bu kompleks var bence, erkekler kadının kendilerinden daha üst mevkide olmasını, daha çok kazanmasını kolay hazmedemiyorlar. tabiki hepsi aynı değildir ama çoğunluğunda var bence.ben evlenip ayrıldım.ayrıldığım insan da benim gibi üniversite mezunuydu fakat o henüz işini tam olarak oturtamamıştı, ben de öğretmenim. bu aramızda çok sorun oldu, eşim bunu hazmedemedi ki ben bunun sıkıntısını yaşamasın diye inanın maaş kartımı ona vermiştim ve kendisinden harçlık alıyordum. yine de kendisi bu hazımsızlığını hep benden çıkardı ve beni ezmeye çalıştı. başka da nedenler de birleşince ayrıldık 3 sene önce. şimdi hayatımda birisi var. ben ünv mezunuyum kendisi liseyi terk etmiş bazı nedenlerle ama kendisini yetiştirmiş, çok da zeki bir insan. kırk tane üniversite mezununa değişmem ve hiç de sorun etmiyorum. kurulu bir iş düzeni de var ve kendine güveni de tam, böyle farklılıkları da o da kendine dert etmiyor. yani arkadaşım biraz uzatmış gibi olabilirim ama bence bu karşındaki kişiyle ve senle ilgili. mutluluklar dilerim.
ben sorun yaratacağını düşünüyorum o kompleks yapıp seni ezmeye çalışacak bölümün ne canım senin?
Alacağınız maaşlar arasında uçurum olacak mı
ticaretle uğraşıyor canım, işi kötü değil çok şükür. ben de çalışıyorum.
bende üniversite mezunuyum sevgilim de lise..
aynı bölümleri okuduk fakat ben şu an işsizim ve sevgilimde benden daha tecrübeli bölümümüz konusunda.
hatta sürekli o beni itekler şöyle yap böyle yap vs diye..
biaz kaba bi tarif olcuak ama okumakla adam olunmaz.
elbette önemli ancak ikiniz arasında sorun teşkil etmiyorsa ben bir problem görmüyorum
Aof ye başvursun sevgiliniz dışarıdan bir bölüm bitirsin.
başvurck cnm.hatta ben istemedim kendi istedi başvurmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?