kendisi üniversite kocası yada sevgilisi lise mezunu olanlar???

Bana göre üniversite var üniversite var
Kadın şimdi Tıp okumuş Doktor olmuş ama eşi lise mezunu olmaz bence
Bir diğer örnek Kadın üniversite okumuştur ama kafa yapısı çok da gelişmemiştir kıytırıktan bir iki yıllık veya dört yıllık bir bölüm okumuştur adam lise mezunu olabilir

Ben iki yıllık kıytırık bir bölüm okudum ama çok güzel bir kurumda çalışıyorum devlet memuruyum
Okurken okuldan biri okulu bitirene kadar peşimi bırakmadı bir iki kere görüştük yani okulu bitirip sıradan bir memurluktan başka bir düşüncesi yoktu ve çok hoş yakışıklı tanısam eminim aşık olabileceğim bir kişiydi ama tanışma fırsatı bile vermedim tabi bu kişiden kişiye değişir sizin kafanıza bu tür düşünceler takılmıyorsa niye olmasın

evt çok haklısın cnm.kısmet şans bunlar.belki ortaokul lise mezunu diye burun kıvrılınan insanlar çok iyi paralarda kazanabilir

kendisi ön lisanstan terk cnm.önceleri beni çok kıskanmasına rağmen üniversiteye gidince kıskançlığı bitti

çok şanslıymışsın baban tarafından cnm.inş. bnm babamda o şekilde düşünür.ne işinde çalışıyor peki eşin

çok mutlu olun inş. cnm :)

eşin de çok iyi insanmış cnm :)

bu konu benide düşündürüyo? merak ediyorum ilerde etki edebiliyo mu evliliğe?

benm anladığım kadarıyla seçtiğin insan çok önemli cnm.kompleksli olmucak.sende hiç bir zaman kibirli olup eşini ezmiceksin.tabi bir de maddi sıkıntı fazla çekmiceksin.bunlar olduğu sürece evliliğe olumsuz etki etmez diye düşünüyorum

önemli olan eğitim değil önemli olan anlaşmak ve uyuşmak sevgi saygı bunlar yoksa isterse hakim hekim olsun anlaşamadıktan sonra hiç öne mi yok eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi sevgi herşeye değer aşabilirsiniz

evet çok doğru

ben üniversite mezunuyum, eşim lise mezunu. ben hep ondan daha çok maaş aldım. ama önemli olan eğitim seviyesi değil insanın kendini nekadar eğittiği. nice üniversite mezunu gördüm insan olamayan, çalışmayan evine değer vermeyen. kocamı kimselere değişmem.
ben daha fazla maaş alıyorum buda önemli değil sonuçta gelen para tek bir yerde toplanıyor ve ortak harcanıyor.
ailen sadece eğitim seviyesi ise sorun bence hiiiç kafaya takacak birşey değil bu.

hatta bu sıtedede okumustum en carpıcı orneklerden bırıydı

adam pılottu ama tam paranoyak karısına hayatı zehır edıyordu...

Aman deyım varsın kocam basıt! !!!Bır ıscı olsun da huzurum yerınde olsun...

Bence çok önemli değil her üniversite okuyan kültürlü ve ya lise mezunu kültürsüz diyemeyiz bence insanına bağlı bence lise mezunu olupta kendini geliştiren çok aranızda büyük farklar yoksa uyumluysanız bence sorun olmaz

sizi çok taktir ettim gerçekten.birde kadın erkekten daha fazla kazanırsa sorunlar çıkar deniliyordu.demek ki hayatta böyle kısıtlamalar yapmamak gerek.kimin nasıl mutlu olup olmuyacağını kimse bilemiyor.

Bir arkadaşım sizinle aynı durumda. Ben sorun olacağı kanaatindeyim. Tabi ki önemli olan şey marka değil, kişilerin birbirini sevip iyi anlaşması. Ama sorun da burda başlıyor zaten. Başta sadece sevgi ile her şey iyi giderken sonra uyum problemleri yaşanıyor. Bu da kültür, çevre, aile gibi farklılıklardan kaynaklanıyor. Direk gruplandırmak istemem ama gördüğüm kadarıyla konuşursam, mesela üniversite mezunu bir insan resim sergilerine konserlere giderken lise mezunu insan bu konulardan hoşlanmıyor. Ya da üniversite mezunu insan bayram tatili için Paris'e gitmek isterken lise mezunu insan bayramda ailesine gitmek istiyor. Bunlar uç kısımlar tabi ki ama üniversite mezunu olunca farklı bir gelenek görenek anlayış benimseniyor, lise mezunu olunca ise tamamen ayrı. Ben lise mezunu arkadaşlarımın konuşma tarzını seviyesini bile değişik buluyorum. Kişiliğimle de alakalı, ben bu konularda katıyım.Sizin böyle konularda anlaşabiliyorsanız, çok ortak noktanız varsa neden olmasın, birlikteliğinizin tadını çıkarın.

valla canım benim eşim ilk okul mezunu ben üniversite mezunuyum ama şunu söyleyebilirim benden daha çok şey biliyor kültürlü kendini geliştirmiş kendi işini kurmuş hayata atılmış benimde annem biraz problem çıkardı fakat tanıyınca anladı.aman nazar değmesin evliliğimizde harika gidior sen seviyorsan kafan uyuyorsa aile zamanla kabulleniyor mutlu son oluyor en büyük sorunun bu olsun allah mutlu etsin

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.eşinizin işi ne peki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…