- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi CilekRecelim
Günaydın canımBuraya kocamannnnn bir günaydın bırakıyorum hatunlar isteyen alabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımBuraya kocamannnnn bir günaydın bırakıyorum hatunlar isteyen alabilir![]()
Gunaydinnnnn :)Buraya kocamannnnn bir günaydın bırakıyorum hatunlar isteyen alabilir![]()
İnsAllah olumlu sonuclanir cnm. Saglik ocagindami yaptiriliyor bu asilama ayrica bunun zamani nedir?? Mesela benim 11 aydir olmuyor gitsem asilama yapin desem yaparlarmi??Gunaydiinnnnn aşılama olmama 2 saat kaldi
Yok cnm ben özel muayenede yaptirmiyorum bir sene gebe kalamayinca tedaviye başlıyor toktor ben geçen ay klomen catlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay aşılama yapıyor ondanİnsAllah olumlu sonuclanir cnm. Saglik ocagindami yaptiriliyor bu asilama ayrica bunun zamani nedir?? Mesela benim 11 aydir olmuyor gitsem asilama yapin desem yaparlarmi??
Hmm anladm cnm . insAllah guzel haberleri alirsinn .Yok cnm ben özel muayenede yaptirmiyorum bir sene gebe kalamayinca tedaviye başlıyor toktor ben geçen ay klomen catlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay aşılama yapıyor ondan
İnş cnmHmm anladm cnm . insAllah guzel haberleri alirsinn .
Inşallah hamile kalırsınız hemen asilamaniz tutar rabbim mübarek cuma günü hatrına yüzünüzü güldürsünYok cnm ben özel muayenede yaptirmiyorum bir sene gebe kalamayinca tedaviye başlıyor toktor ben geçen ay klomen catlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay aşılama yapıyor ondan
Amin cnm inş rabbim isteyen herkeze nasip etsin kucagimizi boş borakmasinInşallah hamile kalırsınız hemen asilamaniz tutar rabbim mübarek cuma günü hatrına yüzünüzü güldürsün
Ay canm anca fırsatım oldu hayırlısı olsun hakkında ☺Gunaydiinnnnn aşılama olmama 2 saat kaldi
bu ayda benim yok bişey yaaa![]()
Ben bu ay ssoğan kürü nü yapar gibi oldum biraz☺düzenli içmedim yani yaptım dakızlar soğan kürünü deneyin hamile kalmanızı kolaylaştırır. incir kürüde yumurta çatlatmaya yardımcı diye biliyorum bi araştırın derim ,
Amin cnm hepimiz icinAy canm anca fırsatım oldu hayırlısı olsun hakkında ☺
Ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş istiyorsunuzAmin cnm hepimiz icin
Kursum vardı bugün ben nöbetçiydim ikram yapmakla geçti sabahım akşama da kv lerdeydik yarım saat oluyor geleli yorulmuşum☺Ben bugün anneme geldim buralıyz heyecanla beklemeye devam
Sizler nasılsınız bakalım
Ne güzel dolu dolu Geçmiş seninde günün canımKursum vardı bugün ben nöbetçiydim ikram yapmakla geçti sabahım akşama da kv lerdeydik yarım saat oluyor geleli yorulmuşum☺
Aynen hatta bat günüm bugün unuttum gittiNe güzel dolu dolu Geçmiş seninde günün canım