Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Zaten tüketmiyorum doktor tavsiyesi olmadan birşey de yapmak istemiyorum adetin 2.yada 3. Günü tekrar gel dedi belki o zaman verir
Normalde bu hormonum 20 küsur gibi rakamlarda olması lazım en fazla en az da 5 gibi bi değer süt korur muhabbeti burdan geliyor bu süt hormonu bizi koruyor işte çocuk istememize rağmen. Dr a güvenmek lazım benimki çok geç fark edildi Dr dikkatsizliğinden o yüzden herkesi uyarmak geliyor içimden

Allahım sana yalvarıyorum ne olur ne olur Rabbim bugün rüyama yolladığın o dünyalar güzeli meleği yanıma gönder kokusunu çekeyim ciğerlerime dokunayım pamuk gibi yüzüne alayım basayım bağrıma nolur Rabbim ver onu bana ...

hiram2015 sende gel ☺az önce çok çok çok az pembemsi lekekenmem oldu hayret ettim sadece 1 gün gecikmeyle adet oluyorum ilginç☺sizce dr a tedavi için tekrar gitmelimiyim bikaç ay daha kendi halimde kalayım mı

Bence dinlenebilirsin Canm bn bu ay dinlendim inan daha huzurluyum nasip olduktan sonra kendiliğinden de olur tedavi ve kontrol olunca insan daha çok beklentiye giriyor ve bi de ilacın etkisi birkaç ay daha devam ediyormuş önümüzdeki aya da etki eder yani

Haklısın canım da beb
haklısın canım da ben şimdi kendim mi alayım ilacı sordum doktora gerek yok dedi

cnmmmmmmmm yerleşme kanaması olabilir miiiii kırmızıları gördün mü

Haklısın canım da beb
haklısın canım da ben şimdi kendim mi alayım ilacı sordum doktora gerek yok dedi
Hayır Canm sakın kendin alma biraz ağır bi ilaç zaten Dr una gidince söylersin verir belki vermezse de bilemiyorum vardır bi bildiği Dr ın dersin

Bende öyle düşündüm canım iki kez ölçüldü ikiside aynı düşmemiş belki bundan sonra verir ama bana zaman kaybı oluyor

Benim oğlum olmuştu böyle evde doğurdum yanımda kv vardı ama ona dokunuşumu alıp kucağma sarılılımı falan hala hissedebiliyorum o kadar gerçek bi rüyaydı ki ağlayasım geliyo sanki gerçekmil te biri oğlumu çekip elimden almış gibi hissediyorum

Ama bu ay kendimi hiç strese sokmadım sadece 1 gün gecikmeyle olfum adeti bile etkiliyo stres ya

Oğlumu istiyorum o kadar güzeldiki rüyamda bile bakmaya doyamadım yüzüne nolurdu biraz daha uzun sürseydi uyanmak zorunda mıydım sanki rüyası bile ne kadar güzeldi babasına benim canımın içine benziyodu aynı pespembe yanakları büklüm büklüm elleri vardı muhteşem bişeydi kelke gitmeseydi

İçime bi sıkıntı çöktü............................................
Canım bende ilk gebeliğimi öğrendiğim Ay yine rüya görmüştüm hemde erkekti çok güzel bir bebekti ve 1ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve düşük yaptığım o bebeğim erkekmiş rabbim hayırlara yazsın ruyalarimizi ne diyeyim inşallah gerçeğiyle mutlu etsin bizi

Canm belki ravbimin sana verdigi isarettir bekle stres yapma belki yakn zamanda hamile olcksn ruyanı hayra yoralm ins iyi haberler alrsın ins

Amin ben bebek çok gördüm rüyamda ama ilk defa bu kadar net gördüm ve etkilendim

Canm belki ravbimin sana verdigi isarettir bekle stres yapma belki yakn zamanda hamile olcksn ruyanı hayra yoralm ins iyi haberler alrsın ins
İnşallah kalkıp tuvalete gittiğimde adet oldum işte tersi çıktı hayırlısı olsun hayra yordum bende hayır olsun diye

İnşallah kalkıp tuvalete gittiğimde adet oldum işte tersi çıktı hayırlısı olsun hayra yordum bende hayır olsun diye
Bende senn gbi bu ay bebek hamilelik testi bile gordum pozitifti ama olmadı cnm belki dger ay hamile kalcz ben ümitimi kesmiyorum sende kesme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…