- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
inşlhhh cnm bnmmm inşlhAmin canm bebişinin hatrına kabul olur inşallah duaların
inşlhhh cnmmm hakkı da hayırlısı neyse o olsunnn allahım sanada tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşlh..2 buçuk senelik evliyim nerdeyse 2 ay önce kimyasal oldu hsg çektirdim sonuç temiz gidiyorum şimdi hastaneye
Canım amin inş rabbim bizlere de o güzel duyguyu kısmet eder inşallah......... bi ay sonracinsiyetini öğrenecen kuzu nasıl güzel bi duygu ya nasııııııılbu gece benden bu kadar canlar uykusuzum iyi gecelerrr dualarım sizinle basta C CilekRecelim veNekadarcilekbirhayat cnm hemşerimmm
Sıra bulamadım malesef dediğim gibi dr çok rağbet görüyo sıra çok çabuk bitmişinşlhhh cnmmm hakkı da hayırlısı neyse o olsunnn allahım sanada tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşlh..
baska bir güne randevu alsaydın yaaaSıra bulamadım malesef dediğim gibi dr çok rağbet görüyo sıra çok çabuk bitmiş
bir dahaki gittiğimde büyük ihtimalle söyliyecek bende arayışlara girdim bile isim arayışııCanım amin inş rabbim bizlere de o güzel duyguyu kısmet eder inşallah......... bi ay sonracinsiyetini öğrenecen kuzu nasıl güzel bi duygu ya nasıııııııl
baska bir güne randevu alsaydın yaaa
Canm her işte vardır hayır bu ay dinlenmiş olursun diğer ay yine gidersin dr a. Ben de adet olcam sökülemedi bi Ağrım var gelen giden yok mart hepimize uğurlu gelir inşallahAma adetliyken yapılıyo ya hormon testi bende öbür aya daha erkenden randevu alayım dedim
İnşallah canm psikolojik olarak da iyi değilim zaten önümüzdeki ay toparlanmış halde giderim dr aCanm her işte vardır hayır bu ay dinlenmiş olursun diğer ay yine gidersin dr a. Ben de adet olcam sökülemedi bi Ağrım var gelen giden yok mart hepimize uğurlu gelir inşallah
GELEMEYESİCE BAT 10 MART!!!!
Bu aydan sonra bi daha 9 ay görüşmeyiz inşallahGELEMEYESİCE BAT 10 MART!!!!
Rabbim dertlerimize deva meleklerimizi kavuştursun bize....Öff ya beklemek ne kadar zor Pazar gününe kadar test yapmadan nasıl durucam benhiçbirşey de hissedemiyorum inşallah hamileyimdir Allahım ne olur duy bu aciz kulunu çünkü artık dayanacak gücü kalmadı
Ay şöyle söyleyeyim bebişlerimiz üzerine açtığmız topiklerde buluşalım inşallahBu aydan sonra bi daha 9 ay görüşmeyiz inşallah
Âmin canım amiiiiinRabbim dertlerimize deva meleklerimizi kavuştursun bize....
Hep birlikte ağlıyoruz, nasip buna da şükür adeti bekleme sıkıntısı da çok zor. Sen de mi hastalandın Canm?
Evet Canm ya aynen göbeğimizi kaç kilo aldığımızı ne isim koyacağımızı konuşalım artık hayali bile güzelAy şöyle söyleyeyim bebişlerimiz üzerine açtığmız topiklerde buluşalım inşallah
mrb bayanlar en başından şöyle atlaya atlaya da olsa okudum ve +1 aynı sorunsallara beni de ekleyin ve aranıza alınBen 2 buçuk senelik evliyim eşimde de bendede bir sorun yok ama hamile kalamıyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım çatlatma iğnesinden sonra geçen ay klomen ve iğneyle hiç bişey olmadı bu ay saldım dedim ama yine olmadı nerde bu bebişler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?