Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Canım amin inş rabbim bizlere de o güzel duyguyu kısmet eder inşallah......... bi ay sonracinsiyetini öğrenecen kuzu nasıl güzel bi duygu ya nasıııııııl :KK200::anneadayı:
bir dahaki gittiğimde büyük ihtimalle söyliyecek bende arayışlara girdim bile isim arayışıı

Canm her işte vardır hayır bu ay dinlenmiş olursun diğer ay yine gidersin dr a. Ben de adet olcam sökülemedi bi Ağrım var gelen giden yok mart hepimize uğurlu gelir inşallah :dua:
İnşallah canm psikolojik olarak da iyi değilim zaten önümüzdeki ay toparlanmış halde giderim dr a

Öff ya beklemek ne kadar zor Pazar gününe kadar test yapmadan nasıl durucam ben :( hiçbirşey de hissedemiyorum:110: inşallah hamileyimdir Allahım ne olur duy bu aciz kulunu :dua:çünkü artık dayanacak gücü kalmadı :KK43::KK42:

Öff ya beklemek ne kadar zor Pazar gününe kadar test yapmadan nasıl durucam ben :KK43: hiçbirşey de hissedemiyorum:110: inşallah hamileyimdir Allahım ne olur duy bu aciz kulunu :dua:çünkü artık dayanacak gücü kalmadı :KK43::KK42:
Rabbim dertlerimize deva meleklerimizi kavuştursun bize....

Ben 2 buçuk senelik evliyim eşimde de bendede bir sorun yok ama hamile kalamıyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım çatlatma iğnesinden sonra geçen ay klomen ve iğneyle hiç bişey olmadı bu ay saldım dedim ama yine olmadı nerde bu bebişler yaaa:KK43::KK43::KK43:
mrb bayanlar en başından şöyle atlaya atlaya da olsa okudum ve +1 aynı sorunsallara beni de ekleyin ve aranıza alın :(

Back
X