- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi CilekRecelim
peki karnın altı rahim bölgende şişlik sertlik var mıydı kuzumiki taraflı canım sağlı sollu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki karnın altı rahim bölgende şişlik sertlik var mıydı kuzumiki taraflı canım sağlı sollu..
kız benim biliyorsun benim bir gün kala silik çıkmıştı.... yap kızzzz19-20 si canım ya hiç umut yok gibi bebeğim ya![]()
Aldım da yapamıyom korkudan adet olacak gibi sancım var sanki kuzumkız benim biliyorsun benim bir gün kala silik çıkmıştı.... yap kızzzz
kız yap heycanlandım şimdi bakkk hadii canım çek bş besmele ya Allahh...Aldım da yapamıyom korkudan adet olacak gibi sancım var sanki kuzum![]()
Sabah idrsrıyla yaptım kuzum barikız yap heycanlandım şimdi bakkk hadii canım çek bş besmele ya Allahh...
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim. Klomen de yumurtlamaya yardımcı oluyor birden fazla yumurtan oluşuyor. Daha sonra çatlama iğnesi veriyorlar ve eşinle beraber değerlendiriyorsunCanım benim sağ yumurtalıkta kist var bir ay yumurta takibi yapmıştı sol tarafta yumurta oluştu normal olarak büyüdü sonra çatladı falan hatta ilişki günleri önerdi ama hamile kalamadım hsg çekildi bu ay şansın yüksek dedi o da temiz çıktı tıkanıklık falan yok yine olmadı adet olursan gel dedi asilamaya başlayalım dedi artık gidince tahlil yapılacak sonraki süreç ne ise onu takip edicez klomen ne için kullanılıyor çok duyuyorum Burda ama bilmiyorum
Bence eğer negatifse şimdiden öğrenmek en iyisi bekledikçe yıpranıyo insan aynı şekilde pozitifsede hepberaber mutlu olalım yap hadi☺korkma Allaha sığınKuzum aldım da yapmaya cesaretim yoksabahtan bu yana adet sancım var gibi ben hiç bişe hissetmiyorum canım yaa
![]()
Merakla bekliyorum inşallah hayırlısıyla hamilesindir kuzum ya☺Sabah idrsrıyla yaptım kuzum bari![]()
Yaptım bebeğim ve negatifi gördüm malesefBence eğer negatifse şimdiden öğrenmek en iyisi bekledikçe yıpranıyo insan aynı şekilde pozitifsede hepberaber mutlu olalım yap hadi☺korkma Allaha sığın
Ama erken öğrenmek daha az hayal kurmana neden oluyo haklısın kuzum iyi ki yapmışım bu ay umutluydum ama olmadıBence eğer negatifse şimdiden öğrenmek en iyisi bekledikçe yıpranıyo insan aynı şekilde pozitifsede hepberaber mutlu olalım yap hadi☺korkma Allaha sığın
Kıyamam sana ben üzme kendini ben hep dua ediyorum bize herkese .çok şükür bu aralar gerçekten kafama takmamayı başarıyo gibiyim öyleki aylardan sonra ilk defa bu sefer doğru düzgün adet oldum. Stresi yenebilirsek gerisinin gelebileceğini umuyorum. Bizde anne olucaz inşallaha dua edelim yakındır o günler canm benmAma erken öğrenmek daha az hayal kurmana neden oluyo haklısın kuzum iyi ki yapmışım bu ay umutluydum ama olmadı![]()
hiçte bileeee bayanlarrrr bugun yarın kırmızı görmezsen bi kan ver pzts benceeeeeeAma erken öğrenmek daha az hayal kurmana neden oluyo haklısın kuzum iyi ki yapmışım bu ay umutluydum ama olmadı![]()
İlk pozitifi gördüğüm testi atmadım. Yatak odamda konsolun üzerinde herzaman görebileceğim bi yerde. Ve her gördüğümde olcak diyorum olcak ve ben o ikinci çizgiyi koyu koyu görcem deyip umutlarıma sıkı sıkı tutunuyorum karamsar olunca işler daha da zorlaşıyo. Kendini güçlü tut elbet o göbüşe gelcek o bebe☺Yaptım bebeğim ve negatifi gördüm malesefzamanı var diyor rabbim ama yine de üzülüyor insan..
Sende olmasan napardık acaba bu ne enerjihiçte bileeee bayanlarrrr bugun yarın kırmızı görmezsen bi kan ver pzts benceeeeee