Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Canım benim sağ yumurtalıkta kist var bir ay yumurta takibi yapmıştı sol tarafta yumurta oluştu normal olarak büyüdü sonra çatladı falan hatta ilişki günleri önerdi ama hamile kalamadım hsg çekildi bu ay şansın yüksek dedi o da temiz çıktı tıkanıklık falan yok yine olmadı adet olursan gel dedi asilamaya başlayalım dedi artık gidince tahlil yapılacak sonraki süreç ne ise onu takip edicez klomen ne için kullanılıyor çok duyuyorum Burda ama bilmiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim. Klomen de yumurtlamaya yardımcı oluyor birden fazla yumurtan oluşuyor. Daha sonra çatlama iğnesi veriyorlar ve eşinle beraber değerlendiriyorsun

Kuzum aldım da yapmaya cesaretim yok :KK43: sabahtan bu yana adet sancım var gibi ben hiç bişe hissetmiyorum canım yaa :kızgın:
Bence eğer negatifse şimdiden öğrenmek en iyisi bekledikçe yıpranıyo insan aynı şekilde pozitifsede hepberaber mutlu olalım yap hadi☺korkma Allaha sığın

Bence eğer negatifse şimdiden öğrenmek en iyisi bekledikçe yıpranıyo insan aynı şekilde pozitifsede hepberaber mutlu olalım yap hadi☺korkma Allaha sığın
Ama erken öğrenmek daha az hayal kurmana neden oluyo haklısın kuzum iyi ki yapmışım bu ay umutluydum ama olmadı:(

Ama erken öğrenmek daha az hayal kurmana neden oluyo haklısın kuzum iyi ki yapmışım bu ay umutluydum ama olmadı:KK43:
Kıyamam sana ben üzme kendini ben hep dua ediyorum bize herkese .çok şükür bu aralar gerçekten kafama takmamayı başarıyo gibiyim öyleki aylardan sonra ilk defa bu sefer doğru düzgün adet oldum. Stresi yenebilirsek gerisinin gelebileceğini umuyorum. Bizde anne olucaz inşallaha dua edelim yakındır o günler canm benm

Yaptım bebeğim ve negatifi gördüm malesef :KK42: zamanı var diyor rabbim ama yine de üzülüyor insan..
İlk pozitifi gördüğüm testi atmadım. Yatak odamda konsolun üzerinde herzaman görebileceğim bi yerde. Ve her gördüğümde olcak diyorum olcak ve ben o ikinci çizgiyi koyu koyu görcem deyip umutlarıma sıkı sıkı tutunuyorum karamsar olunca işler daha da zorlaşıyo. Kendini güçlü tut elbet o göbüşe gelcek o bebe☺

ümitsizliğe kapılıp yanlış şeyler düşünmee hayırlısını dile cnmm bnm

Bence de o testi ordan al gözünün önünde olursa daha çok hatırlatsın. Önce Allahtan hayırlısını isteyelim arkadaşlar. Ayrıca biz ne kadar stres yaparsak o kadar geç
Gelecek

Back
X