- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
3 yıllık evliyim ilk günden beri deniyoruz ama olmuyor Dr lar herşey normal dedi bugüne kadar ama şimdi 2 ayrı Dr çikolata kisti diyor 5.5 cm ama ameliyat olmayacağım. Soğan kürü deniyorum 2 aydır ama düzenli içemiyorum. Esimin sperm sayısı 80 milyon herşeyi normal benimde kist dışında herşey yolunda ama olmuyor işte artık çok üzülüyoruz Rabbim bizede sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
3 yıllık evliyim ilk günden beri deniyoruz ama olmuyor Dr lar herşey normal dedi bugüne kadar ama şimdi 2 ayrı Dr çikolata kisti diyor 5.5 cm ama ameliyat olmayacağım. Soğan kürü deniyorum 2 aydır ama düzenli içemiyorum. Esimin sperm sayısı 80 milyon herşeyi normal benimde kist dışında herşey yolunda ama olmuyor işte artık çok üzülüyoruz Rabbim bizede sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
Hep o acabalar mahvetti zaten biziNormalde adetime 1 hafta 10 gun kala (bazen) goguslerim hassaslasirdi adete bi kaç gün kala azalirdi. Şimdi 3 gün var ve ağrı azalicagina daha da artıyor koltuk altıma doğru aciyor acaba diyorum umudum yok ama acaba
Hep o acabalar mahvetti zaten bizi
Ay hadi inşallah canım ya adetin düzenli midir?Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım goguslerim aciyor sadece
Hoşgeldin canım hayırlı olsun yeni evli sayılırsın Rabbim bekletmesin inşallahMerhabalar ben yeni eviliyim 6 aylık bastan belli korunmuyoruz ama ne gelen var ne gidenbu ay ovulasyon testine basladım ve bu topigi görünce buraya katılıp bu surecte burada olmak istiyorum
canım merhaba bende senin gibi gün sayıyorum regl olmamak için her gün dua ediyorum rabbim bu ay bize yardım eder inşallah bu da bizim sınavımız.Kızlar son 12 gün Allahım sen artık güldür şu yüzümüzüEki Görüntüle 1959214
Amin canm senin bat ne zamancanım merhaba bende senin gibi gün sayıyorum regl olmamak için her gün dua ediyorum rabbim bu ay bize yardım eder inşallah bu da bizim sınavımız.
10 u canmAmin canm senin bat ne zaman
Ay anı günmüşüz hadi hayırlısı bakalım☺10 u canm
Fotograf da boyleKızlar 20 nci gün bugün sizce bugunude degerlendirmelimiyim
Fazla kafaya takmamak lazım bu gün olaylarını ama geç yumurtlama olasılığına karşın değerlendirebilirsin tabi ☺☺Fotograf da boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?