Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Hadi bakalım Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etssin
Hay

Hayırlı akşamlar canım ben bugün hastanedeydim koşturdum durdum çok yorgunum Biz asılamaya başladık bugün ilk ignemide yaptım hayırlısı inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız

Yok aderimin üçüncü günü bi gideyim dedim ama hem eşimin haberi oldu hemde sıra bulamadım öbür ay yada başka aylara artık
Âmin canım inşallah sen naptın beklemede misin gittin mi erkek bi doktordan bahsediyordun eşinden habersiz gidecektin

Güzel taktik bende üç ay beklicem demiştim ikinci aydayım üçüncü aya Allah kerim bilmiyorum naparım☺

Seninki cok kisa :)))) bana doktorum gecen sene haziranda tsh yuksek ilaca basla esinde bidaha tahlil yaptirsin dedi. Sonra bana gel gun verim asilama icin dedi. Bende bi gece dusundum. Allah yazmis sonucta unutturan allah hatirlatan allah.
Bende nisana kadar kendime zaman verdim. Diyorum ya hatirlatan allah diye. Bi hamile haberi aldim aklima geldi aa dedim doktor asilama demisti :) ve o kadar rahatimki anlatamam. O gun aklima dustu tekrar. :) allah bizim gonlumuze gore versin canim. Ve bu bebek olayini kafamdan sildigmden beri esimle aram cok iyi. Ama bebek konusu olunca cok fena kapisiyoruz her seferinde. Hormonallll :)

1 hafta gecikme sonunda dün adet oldum çok şükür ama neden bu kadar gecikti anlamadım çünkü normalde hiç böyle gecikmedi 2.5 senedir

Bazen oluyor canim bayanlarda. Benim ilk oldugumdan beri duzenlidir sadece hamileyken gecikti. Sonrada duzelmedi.
Bazen bayanlarda yumurtlama olmayabiliyor o zaman gecikme oluyor canim. Kafana takma

Kısa evet ama daha uzunu için eşim beklemez biliyorum onuda kırmak istemiyorum biraz kafa dağtmak için yeter die umuyorum inşallah☺

Kısa evet ama daha uzunu için eşim beklemez biliyorum onuda kırmak istemiyorum biraz kafa dağtmak için yeter die umuyorum inşallah☺

Kendine cocugum olduktan sonra yapamayacaklarim diye bir liste hazirla ve hepsini yapmaya basla boyle zaman daha hizli gecer :)

Çocuğum olduktan sonra yapamayacağım hhiçbişey olmaması için elimden ne geliyosa yapabileceğimi düşünüyorum gerekirse bebeğimle beraber yaparım zaten evden dışarı çıktığım yok☺☺☺
Kendine cocugum olduktan sonra yapamayacaklarim diye bir liste hazirla ve hepsini yapmaya basla boyle zaman daha hizli gecer :)

Bom yorum ben yeni evliyim yani 1 sene oldu hemen hemen ama daha önce böyle bizi yaşamadım onu nasıl ogreniyoruz

Marta bata yeni dr a yeni yöntemlere az kalmasının verdiği heyecanla herkese günaydınlarrr hiram2015 Nekadarcilekbirhayat kuzucuklarımmmm eşsiz canlarımmm nasılsınız özledim sizi
Canoşummmm güzel yüreklim benim bugün adet bitti inş güzel bi ay olur 7 mart benim Doğum günüm inşallah rabbim bu ay anne olmayı nasip eder İkimize de senin bat kaçına kuzum

Canoşummmm güzel yüreklim benim bugün adet bitti inş güzel bi ay olur 7 mart benim Doğum günüm inşallah rabbim bu ay anne olmayı nasip eder İkimize de senin bat kaçına kuzum
Ayyy kuzum benim doğum gününde güzel haberler al inşallah☺10 martı bekliyorum bende bu aydam ümitliyim ikimiz adına da☺☺

Ayın 10nundan onu na oluyorum bu aydaoldum fakat bittiği gece malum olay oldu acaba kalmış bilir miyim
Bittiği gün olacağını sanmıyorum ama naaip bu belşi de olmaz bata daha varmış erkenden belirtilerin kendisini göstereceğini de sanmam ben hiç gebelik geçirmedim o yüzden net bi cvp veremicem ama biraz daha devam ederse erkenden sonuç veren gebelik testlerinden yap bi bu arada o günden başka birlikteliğiniz olmadımı tek seferde ve sadecw adet bitiminde olacak ilişkiden gebe kalınabileceğine pwk ihtimal vermiyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…