- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Korfezdeyim benSiz nerde çalışıyorsunuz hangi hastanede..
Ne kadar beklediniz bu sureciKorfezdeyim ben
Gunaydm cnm test yaptm negatif bugn 3. Gun oldu daha olmadm ya@busraangell canm günaydın naptın test yaptın mı???.
Belki geç döllenme falan olmuştur bekle bakalım yada bi kan ver istersenGunaydm cnm test yaptm negatif bugn 3. Gun oldu daha olmadm ya
Canm yarnda olmazsam kan vericm karar versim yumrtlama zamanlrni iyi degrlendrdmcnm konrol ettim ondn dyrm ckmams olablr dyrm ilk dsfa oluyr dua et kuzum ins gec dollenmedr bebegm benimledr yaBelki geç döllenme falan olmuştur bekle bakalım yada bi kan ver istersen
İnşallah bu güzel cuma gününde dualarımız kabul olır canm benim inşallah bebeğin seninledirCanm yarnda olmazsam kan vericm karar versim yumrtlama zamanlrni iyi degrlendrdmcnm konrol ettim ondn dyrm ckmams olablr dyrm ilk dsfa oluyr dua et kuzum ins gec dollenmedr bebegm benimledr ya
Amin kuzum duankabul olur ins sen kac haftalk hamissn :)İnşallah bu güzel cuma gününde dualarımız kabul olır canm benim inşallah bebeğin seninledir
Yarın 4 haftalık olcaz☺Amin kuzum duankabul olur ins sen kac haftalk hamissn :)
Oysss masallah teyzesi onu öpyr cnmYarın 4 haftalık olcaz☺
Maşallahhh ne kadarlık bebişimiz gözünüz aydınBEN hamileyimmmmmm
Allah razı olsun darısı tüüüüüüm isteyenlerin başına inşAllah yarın 7 haftalık olucak bugun kalp atıslarını dinledik Allahm herkse bu duyguyu tattırsın inşAllahMaşallahhh ne kadarlık bebişimiz gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?