- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Amin canim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, keçiboynuzu doktor önermişti evet hergün yiyor yeni başladı. Sigara içmiyoruz neyseki. İşinden dolayı hareketsiz kilosu da var. Kilodan mi diye üzülüyor. Dediklerini deniycez. Galiba hepimiz tek bir nedenden değil ama birçok ufak tefek nedenin bir araya gelmesinden kaybediyoruzBenim eşimde de olmuştu de kesinlikle hazır gıdalardan özellikle süt ve süt ürünlerinin pastörize olanından uzak durmamızı doğal beslenmemizi sebze meyve bolca tüketmemizi söyledi eşime özellikle bol bol kabak çekirdeği yemesini sigaradan uzak durmasını söyledi kendinize vakit ayırıp biraz kaffa dağıtmanız iyi gelir diye de ekledi keçi boynuzu yada onun pekmezinin de faydası var canm Allah yardımcınız olsun
Amin teşekkür ederim neredeyse 1 buçuk senedir istiyoruz biz iki ay önce bi kimyasal geçirdim bu ay dr a ilaca iğneye ara verdim bakalım hayırlısı adeti bekliyorum fikir değiştirmeden farklı bir dr la sıfırdan başlamayı düşünüyorum allah nasip ederseAmin canim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, keçiboynuzu doktor önermişti evet hergün yiyor yeni başladı. Sigara içmiyoruz neyseki. İşinden dolayı hareketsiz kilosu da var. Kilodan mi diye üzülüyor. Dediklerini deniycez. Galiba hepimiz tek bir nedenden değil ama birçok ufak tefek nedenin bir araya gelmesinden kaybediyoruzhsg de cekilsin oturup doktorla adamakilli konusacagiz artik ne gerekiyorsa deniyoruz gerisi Allaha kalmis. Hayirlisiyla tum evlat ozlemi cekenlerin kucagini doldursun insallah.. siz ne zamandır istiyorsunuz? Umarım güzel gelişmeler elde etmişsinizdir Allah sana da kolaylıklar versin canım
Benim adet günlerim kendini altı 24 günü şaşmayan ben 32. Güne kadar ulaştım yani düşünün nasıl n kiKızlar inanın kendimizi dinliyoruz gun sayiyoruz stres yapıyoruz ister istemez onun için olmuyor diye düşünüyorum Geçen Ay bütün belirtileri yaşadım diyebilirim kendi kendime havaya girdim sonra adet oldum 1 gün gecikmeyle bu ay da takmamaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak
Sen kanda baktırdın mi ya adet olmadım diyorsun belki var Nerden biliyosun kiBenim adet günlerim kendini altı 24 günü şaşmayan ben 32. Güne kadar ulaştım yani düşünün nasıl n ki
Bende belimi çektirmiş hatta ters tutulup sallandırılmıştım gerçekçi gelmemişti hiç ama yine de inanıp şifa dileyerek gittim 5-6 Ay sonra hamile oldum oda kimyasal oldu pek inandırıcı gelmiyo bana hala bilmiyorum vardır belki faydasıGobeginizi cektirin arkadaslar.ağır kaldırmaktan kadınların gobekleri kasiklari düşebiliyor .ben de 3 sene hamile kalamadim.her testi yaptırdık esimde bende.hsg de cekindim.yine olmadi 1 yıl .daha sonra kasığımı çektirdim ve 26 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.ama düştü ne yazıkki farkli sebeplerden.ötürü .Allah herkese nasip.etsin.iyi akşamlar
Geçen ay oldu 32 gün saat 12 şu andan itibaren bat günündeyim 5 gün içinde olmam lazım ne kadar gecikir bu sert bilmiyorum çünkü eğer olmazsa ancak o zaman giderim hastaneyeSen kanda baktırdın mi ya adet olmadım diyorsun belki var Nerden biliyosun ki
Ne kadarlık evlisin canm ne zamandır istiyosunuz bebiş hoşgeldin bu arada☺Merhaba hanımlar bende geldim aranıza. Bende aylardır deniyorum bakalım inşallah olur bu ay
Yüzde yüz doğru .bel cektirme falan olmaz göbeğini cekecek kasığını yerine oturtacak.o zaman bak nasil hamile kaliyorsun.doktor bile söylemişti bana düşün .degilse göbeği düşük olanlar asilamayla hamile kalırBende belimi çektirmiş hatta ters tutulup sallandırılmıştım gerçekçi gelmemişti hiç ama yine de inanıp şifa dileyerek gittim 5-6 Ay sonra hamile oldum oda kimyasal oldu pek inandırıcı gelmiyo bana hala bilmiyorum vardır belki faydası
İyi yapmışsın canım çok üstüne gitmek yorucu oluyor, zaman zaman bu düşünceden uzaklaşmak, kafa dağıtmak bence de sağlıklı. Tertemiz bir sayfa açarsın ne güzel. Önemli olan önümüzdeki zorlu süreci sabırlı ve soğukkanlı atlatmak. O zaman kendimizi de yipratmamayi başarırız insallahAmin teşekkür ederim neredeyse 1 buçuk senedir istiyoruz biz iki ay önce bi kimyasal geçirdim bu ay dr a ilaca iğneye ara verdim bakalım hayırlısı adeti bekliyorum fikir değiştirmeden farklı bir dr la sıfırdan başlamayı düşünüyorum allah nasip ederse
Bazen boğulcak gibi oluyorum gerçekten nefes alamadığını hissediyorum herkesten herşeyden kaçıp gidesim geliyoİyi yapmışsın canım çok üstüne gitmek yorucu oluyor, zaman zaman bu düşünceden uzaklaşmak, kafa dağıtmak bence de sağlıklı. Tertemiz bir sayfa açarsın ne güzel. Önemli olan önümüzdeki zorlu süreci sabırlı ve soğukkanlı atlatmak. O zaman kendimizi de yipratmamayi başarırız insallah
Canım kafa dağıtacak şeyler yap arkadaslrinla gez dolaş bi de calismiyorsan daha fena Evde kaldıkça İnsan daha kötü oluyor kendimden biliyorum ben şuan part time iş bakıyorum kafa dağıtmak içinBazen boğulcak gibi oluyorum gerçekten nefes alamadığını hissediyorum herkesten herşeyden kaçıp gidesim geliyo
Çalışmama eşim izin vermiyor maalesefCanım kafa dağıtacak şeyler yap arkadaslrinla gez dolaş bi de calismiyorsan daha fena Evde kaldıkça İnsan daha kötü oluyor kendimden biliyorum ben şuan part time iş bakıyorum kafa dağıtmak için
7 aylık evliyim canım. 6 aydır deniyoruz.Ne kadarlık evlisin canm ne zamandır istiyosunuz bebiş hoşgeldin bu arada☺
Kaçmak care değil, kalıp savaş ki bebisin de seni ornek alip savaşçı olsun, sana sıkı sıkı tutunsun :) benim de hayatta hicbir şeyim hemen olmuyor, kaderim galiba..Bazen boğulcak gibi oluyorum gerçekten nefes alamadığını hissediyorum herkesten herşeyden kaçıp gidesim geliyo
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah dr a falan gittin mi hiç7 aylık evliyim canım. 6 aydır deniyoruz.
Sadece sen değilsin biraz sıkıntılı stresli bi yaşamım var ve bunun beni çok etkilediğine eminimKaçmak care değil, kalıp savaş ki bebisin de seni ornek alip savaşçı olsun, sana sıkı sıkı tutunsun :) benim de hayatta hicbir şeyim hemen olmuyor, kaderim galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?