Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
cnm bende amh degeri dusuk sadece baska bir problemim yok ama doktor bana uzulme olur dedi ne zaman bitecegini biz bilemeyiz dedi bende 15 aydir bebek istyrm olmuyor

Nasıl üzüldüm kıyamam sana okurken gözyaşlarım ekrana damladı Rabbim senin açını yeni bi canla unuttur sun inşallah

Canm okurken tüylerim diken diken oldu ALLAH senn yardmcn olsun canm senn icinde dua okucam arkadsm ins birdaha yasamazsn sende hamile kalrsn

Demekki canm gercekten oluyormus canm birsey sorcam duya okucaz deme?
Canm ben suya okumadım ama okuyup suyun yarısını kendisi içip yarısını da eşine içirenler varmış Allah kabul ettikten sonra her türlü eder herhalde bu arada beni de dualarınızda unutmayın kızlar ismim Kübra

Canm okurken tüylerim diken diken oldu ALLAH senn yardmcn olsun canm senn icinde dua okucam arkadsm ins birdaha yasamazsn sende hamile kalrsn
Âmin canım rabbim kimsenin başına vermesin inşallah hepimiz bebeklerimizi tez zamanda sağlıcakla kucağımıza alalım

Canm çok geçmiş olsun seninki bizden çok çok daha zor bi süreç olmuş Allah en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah

Bende ayni durumdayim kizlar hazrnda evlnli 3 sene olcak. 15 aydirda bebis istiyorz hla yok bi problemmzde yok. Aralkta ilk asilamm ypldi tutmdi. Ocakta ara verdk. Bu ay 2.asilmya bsladk bkalim hayirlisi. He bde dun bi tyze kasiklarmi ovdu ve belime bardak vurdu oyle yaptiripta hamile kalan cokmus. Insallah o da bi vesile olur

Allah o günlerini unutturacak bi yavru versin canım sana ..

Aşılamayı 1 sene önce bana söledi bi dr ama istemedim hemen kendiliğinden ol adını çok istiyorum inşallah ona başvurmak zorunda kalmam

Rabbim yardımcın olsun cnm inş bu ay hamiş kalirsin sağlıklı kucağına alırsın bebisini Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…