Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Canlarım iyi yürekli kızlarım benim Allah'ın ol demesi yeter biz yeterki isyan etmeyelim.. sadece evlat dileyelim rabbimden inş o da olur hayat mucizelerle dolu bakınca.. :dua: C CilekRecelim bizim de olacak bebeğimiz sabaha kadar uyutmicak :anne::KK200::anneadayı:
Canm sen ne kadarlık evlisin ve ne karar süredir Bebek istiyorsun?

Canm ben suya okumadım ama okuyup suyun yarısını kendisi içip yarısını da eşine içirenler varmış Allah kabul ettikten sonra her türlü eder herhalde bu arada beni de dualarınızda unutmayın kızlar ismim Kübra :dua:
Tabiki canm okurum kübra benim admda. Busra sende dualrını eksik etme cnm olur mu :dua:

Allah isteyen herkese tez zamanda guzel yavrular nasip etsin. Ayni durumlari yasamayan anlamaz ama biliyorumki beklemek cok zor
Âmin insanlar çok uzun yıllar bekliyor ama bu süreç gerçekten zor her ay yeni umut hayal kırıklığı üzüntü sonra yine umut işte kısır döngü halinde

Âmin insanlar çok uzun yıllar bekliyor ama bu süreç gerçekten zor her ay yeni umut hayal kırıklığı üzüntü sonra yine umut işte kısır döngü halinde
Insallah rabbim fazla aratmaz. Kesinlikle oyle bi umutlanyrm bi hayal kriklgi yasyrm. Elbette allah ne zaman karar kldysa o zaman olcak.

Canm bazen oluyor acısını onlardan çıkarıyoruz halbuki çok belli etmeseler de onlar da üzülüyor ve çocuk istiyorlar
Etmiyo beni kırmamak için elinden ne geliyorsa yapiyo ben bağırınca nie bağrıyosun bile demiyo çok kötü hissediyorum kendimi:KK42:

Merhaba kızlar benim beş yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyoruz bi altı aydır olmadı ilkinde ikinci ayda olmuştu doktora gittim İnsülin yüksek diyetteyim ama burda olanlar var okudum model buldum bu ay erken gebelik testi ile adetime dört gün kala yaptım çift çizgi bi mutlu oldum sonra adetim gecikti dört gün normal test yaptım yok test bozuktur dedim ama hastalandım çok moralim bozuldu Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar benim beş yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyoruz bi altı aydır olmadı ilkinde ikinci ayda olmuştu doktora gittim İnsülin yüksek diyetteyim ama burda olanlar var okudum model buldum bu ay erken gebelik testi ile adetime dört gün kala yaptım çift çizgi bi mutlu oldum sonra adetim gecikti dört gün normal test yaptım yok test bozuktur dedim ama hastalandım çok moralim bozuldu Allah isteyen herkese nasip etsin
İkinci çizgiyi gördükten sonra der olmak kadar yıkıcısı yok yerl de bende yaşadım onu bu ayda yaşi cam dün bende gördüm ama ihtimal vermiyorum bile

Forumlar>Hamilelik>
35 yaş üstü anne adaylarından tavsiye ve yardımlara ihtiyacım var
Etiketler: Etiket Ekle
Konu Takip İptal

1. Bugün 02:15
    Konu Sahibi : Jannefel

2. JannefelYeni ÜyeÜye
    Iyi geceler arkadaslar,
    Yaklaşık 21 aylık evliyim ve 6 aydır da bebek istiyoruz. doktorlar bende bir sorun olmadığını, eşimde de ciddi bir sorun olmadığını sperm hızının istenenden biraz daha az olduğunu soyleyerek, birkaç ay daha deneyin olur dediler. Ancak yasimizdan dolayı çok fazla bekleyemeyiz. Bu 6. ay umitliydim adetim gelince yine buyuk hayal kırıklıği yasadim. Kafam hep bu konuyla meşgul. Belirsizlik var Onumuzdeki hafta Hsg cekilecek ve duruma gore aşılama düşüneceğiz. Tedirginim :( spermlerin hareketliligini arttırmak için uygulanan bir tedavi var mıdır?

Forumlar>Hamilelik>
35 yaş üstü anne adaylarından tavsiye ve yardımlara ihtiyacım var
Etiketler: Etiket Ekle
Konu Takip İptal

1. Bugün 02:15
    Konu Sahibi : Jannefel

2. JannefelYeni ÜyeÜye
    Iyi geceler arkadaslar,
    Yaklaşık 21 aylık evliyim ve 6 aydır da bebek istiyoruz. doktorlar bende bir sorun olmadığını, eşimde de ciddi bir sorun olmadığını sperm hızının istenenden biraz daha az olduğunu soyleyerek, birkaç ay daha deneyin olur dediler. Ancak yasimizdan dolayı çok fazla bekleyemeyiz. Bu 6. ay umitliydim adetim gelince yine buyuk hayal kırıklıği yasadim. Kafam hep bu konuyla meşgul. Belirsizlik var Onumuzdeki hafta Hsg cekilecek ve duruma gore aşılama düşüneceğiz. Tedirginim :KK43: spermlerin hareketliligini arttırmak için uygulanan bir tedavi var mıdır?
Benim eşimde de olmuştu de kesinlikle hazır gıdalardan özellikle süt ve süt ürünlerinin pastörize olanından uzak durmamızı doğal beslenmemizi sebze meyve bolca tüketmemizi söyledi eşime özellikle bol bol kabak çekirdeği yemesini sigaradan uzak durmasını söyledi kendinize vakit ayırıp biraz kaffa dağıtmanız iyi gelir diye de ekledi keçi boynuzu yada onun pekmezinin de faydası var canm Allah yardımcınız olsun

Back
X