- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi CilekRecelim
Ben goruamuyorum esimin tarafiyla gorussemde az bucuk. Yoksa benim sinir kat sayim artiyor. Kafam kaldirmiyorBana arada problem olur onlar en büyük stresim;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben goruamuyorum esimin tarafiyla gorussemde az bucuk. Yoksa benim sinir kat sayim artiyor. Kafam kaldirmiyorBana arada problem olur onlar en büyük stresim;(
Haha ben çok gıdıklanırım inşallah sen şifanı bulursun:)Hadi ya gidiklaniyomu insan :) ben yaptirmadim . ama benim surekli belim agriyor zaten. Belkide bel acikligi vardi. Ben kendime teshisi koydum :)
Bence esinin tarafina birsey soyleme. Sorun olursada istiyoruz nasip de. Herseyi anlatmak zorunda degilsin. Benim annem teyzem bilir herseyi. Baskada kimseye soylemem sizler disinda :) dusunuyoruz nasip diyorumMesela aşılama diyorum bazen kv hemen ne ge
Bizim evlerimiz çok yakın 3 gündür gitmiyorum ama için içimi yiyo yarın gidince laf ediceklermi arkamdan kızıyo lar mı diyeBen goruamuyorum esimin tarafiyla gorussemde az bucuk. Yoksa benim sinir kat sayim artiyor. Kafam kaldirmiyor
Aminn cnm. Allah hic bi yuvayi evlat kokusundan mahrum birakmasin :)Haha ben çok gıdıklanırım inşallah sen şifanı bulursun:)
Müdahil lolurlar onlar hele eşimin bir babannesi var üvey mahvediyo beni başlarlar ay başı oldun mu demeyeBence esinin tarafina birsey soyleme. Sorun olursada istiyoruz nasip de. Herseyi anlatmak zorunda degilsin. Benim annem teyzem bilir herseyi. Baskada kimseye soylemem sizler disinda :) dusunuyoruz nasip diyorum
AMIİİİNNNNNNNNNNNNNAminn cnm. Allah hic bi yuvayi evlat kokusundan mahrum birakmasin :)
Ben senin givi degilim sen biraz sus pussun sanirim. Ben bana tas geldimi. Ben kaya ile kosuyorum onlara :) cokta umrumda degil arkamdan ne soyledikleri. Bi kac kerede sulalesindeki insanlarla tartistim. Kucukse kucuk buyukse buyuk hattini bilicek iste o kadar.net :)Bizim evlerimiz çok yakın 3 gündür gitmiyorum ama için içimi yiyo yarın gidince laf ediceklermi arkamdan kızıyo lar mı diye
Hee oldum gel altima bez bagla deMüdahil lolurlar onlar hele eşimin bir babannesi var üvey mahvediyo beni başlarlar ay başı oldun mu demeye
Evet canm ben yumuşak huylu biriyim o yüzden ömrüm boyunca çektim bunu ama elimde olan bişey değil bu şekilde eşimin ailesinden çekiyo olabilirim ama eşimin başının tacı oluyorum böyle oda biliyo herşeyi çünkü o yanında olduktan sonra sıkıntı etmemeye çalışıyorumBen senin givi degilim sen biraz sus pussun sanirim. Ben bana tas geldimi. Ben kaya ile kosuyorum onlara :) cokta umrumda degil arkamdan ne soyledikleri. Bi kac kerede sulalesindeki insanlarla tartistim. Kucukse kucuk buyukse buyuk hattini bilicek iste o kadar.net :)
Kesinlikle oyledir. Esimle biz bu konuda tartisiriz bazen ailesi konusunda onlara birsey soyleme der. Ama napim dilin kemigi yok :) benin sucum degil yani :)Evet canm ben yumuşak huylu biriyim o yüzden ömrüm boyunca çektim bunu ama elimde olan bişey değil bu şekilde eşimin ailesinden çekiyo olabilirim ama eşimin başının tacı oluyorum böyle oda biliyo herşeyi çünkü o yanında olduktan sonra sıkıntı etmemeye çalışıyorum
Evet canm ben yumuşak huylu biriyim o yüzden ömrüm boyunca çektim bunu ama elimde olan bişey değil bu şekilde eşimin ailesinden çekiyo olabilirim ama eşimin başının tacı oluyorum böyle oda biliyo herşeyi çünkü o yanında olduktan sonra sıkıntı etmemeye çalışıyorumBen senin givi degilim sen biraz sus pussun sanirim. Ben bana tas geldimi. Ben kaya ile kosuyorum onlara :) cokta umrumda degil arkamdan ne soyledikleri. Bi kac kerede sulalesindeki insanlarla tartistim. Kucukse kucuk buyukse buyuk hattini bilicek iste o kadar.net :)
Ay hiç gülcem yoktu gece gece:) kimyasal olduğum ay hamiş olduğunu öğrendiğimin sabahı beni aradı üvey babanne dünyamı başıma yıktı neymiş süt almamışım yemezsem çocuk mocuk taşıyamazmışım o gün ağlamaktan cnm çıkmıştı belkide o yüzden gitti bebeğimHee oldum gel altima bez bagla de![]()
Canım kayinvaliden hangi Tıp fakultesinden mezun acaba hayır ne alaka ya eşinle Sizin özeliniz sonuçta illaki torun isterler ama bencillik biraz yaptıkları mesela ben öyle hastaneye gittim geldim falan sürekli kimseye söylemedik bir eşim bir de annem biliyor cunkü söylesek biliyorum didikleyecekler bi de onları çekemem benim derdim bana yeter ben mesafeli duruyorum 3 tane de görümcem var hatta geçenlerde birisi hala olmak istiyoruz Hadi falan diye yazıyo baktım bi grubumuz var ailece konuştugumuz bende kızdım biraz tavırlı konustum anladı sesini çıkaramadı sanki olsa sakliycaz daMesela aşılama diyorum bazen kv hemen ne gerek var 5 seneden önce yapılmaz diyo al işte anam ya![]()
Sabır taşıyo bazen☺Kesinlikle oyledir. Esimle biz bu konuda tartisiriz bazen ailesi konusunda onlara birsey soyleme der. Ama napim dilin kemigi yok :) benin sucum degil yani :)
Benim de etrafımda çok var öylesi. Hatta kuzenim gül gibi yaşadığı ege şehrinden, şartları zor bir karadeniz ilçesine polis eşi olarak gitti, ne uyum sorunu ne stres ne bocalama maşallah 3.ayda hamile kaldı :) ama bunu onlar istemiyorlar canım Allah'ın takdiri. Görümcen için de öyle.. Allah'ın gücüne gitmesin. Herkesin sahip oldukları var olamadıkları var hayatta. Sahip olduklarımıza bin şükür diyelim canım..Kesinlikle katılıyorum hamile birilerini görmeye dayanamıyorum görünce benden tam 1 sene sonra evlendi ve üçüncü ayına hamile girdi hala çocuğu sevmeye çekiniyorum
Biz hastaneye haber vermeden gitsek nolur bilemiyorum eşime laf ederler ona laf gelmesine dayanamıyorum ben haberleri oluyo ama eşimle gidiyorum bu kadar pasif olmasam keşkeCanım kayinvaliden hangi Tıp fakultesinden mezun acaba hayır ne alaka ya eşinle Sizin özeliniz sonuçta illaki torun isterler ama bencillik biraz yaptıkları mesela ben öyle hastaneye gittim geldim falan sürekli kimseye söylemedik bir eşim bir de annem biliyor cunkü söylesek biliyorum didikleyecekler bi de onları çekemem benim derdim bana yeter ben mesafeli duruyorum 3 tane de görümcem var hatta geçenlerde birisi hala olmak istiyoruz Hadi falan diye yazıyo baktım bi grubumuz var ailece konuştugumuz bende kızdım biraz tavırlı konustum anladı sesini çıkaramadı sanki olsa sakliycaz da
Cok bilimsel konusmus babanne bilime bi ışık tutmus. Burdan kimyasal yasayanlara sesleniyorum bol bol süt için bebisleriniz düşmesin !!!Tovbe estağfirullaahh. Sacmalama kiz. Bende kimyasal gebelik gecirdim . benimdemi süt icmedim diye gitti bebegim. Cok alakasiz. Boyle seyleri kafana takma.Evet canm ben yumuşak huylu biriyim o yüzden ömrüm boyunca çektim bunu ama elimde olan bişey değil bu şekilde eşimin ailesinden çekiyo olabilirim ama eşimin başının tacı oluyorum böyle oda biliyo herşeyi çünkü o yanında olduktan sonra sıkıntı etmemeye çalışıyorum
Ay hiç gülcem yoktu gece gece:) kimyasal olduğum ay hamiş olduğunu öğrendiğimin sabahı beni aradı üvey babanne dünyamı başıma yıktı neymiş süt almamışım yemezsem çocuk mocuk taşıyamazmışım o gün ağlamaktan cnm çıkmıştı belkide o yüzden gitti bebeğim![]()
İşe bak benim görümcede istemiyoduBenim de etrafımda çok var öylesi. Hatta kuzenim gül gibi yaşadığı ege şehrinden, şartları zor bir karadeniz ilçesine polis eşi olarak gitti, ne uyum sorunu ne stres ne bocalama maşallah 3.ayda hamile kaldı :) ama bunu onlar istemiyorlar canım Allah'ın takdiri. Görümcen için de öyle.. Allah'ın gücüne gitmesin. Herkesin sahip oldukları var olamadıkları var hayatta. Sahip olduklarımıza bin şükür diyelim canım..
Süt içmedim diye değil çok ağır konuştu ona ağladımCok bilimsel konusmus babanne bilime bi ışık tutmus. Burdan kimyasal yasayanlara sesleniyorum bol bol süt için bebisleriniz düşmesin !!!Tovbe estağfirullaahh. Sacmalama kiz. Bende kimyasal gebelik gecirdim . benimdemi süt icmedim diye gitti bebegim. Cok alakasiz. Boyle seyleri kafana takma.
Canım ya Allah yardımcın olsun ne diyim her ailenin yaşantısı görüp geçirdikleri farklı tabi ama bu şekilde eşinde sende çok yipranirsiniz mesela benim eşim Kesinlikle bana da evimizede karistirtmaz kimseyi onun için rahatım kimseye de açıklama yapmak zorunda kalmıyorum soruyorlar nasipse olacak Allah bilir diyorum bi daha soramiyorlarBiz hastaneye haber vermeden gitsek nolur bilemiyorum eşime laf ederler ona laf gelmesine dayanamıyorum ben haberleri oluyo ama eşimle gidiyorum bu kadar pasif olmadan keşke![]()