Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Bende senn gbi bu ay bebek hamilelik testi bile gordum pozitifti ama olmadı cnm belki dger ay hamile kalcz ben ümitimi kesmiyorum sende kesme :)
Ben bu ay hiç kasmadım kendimi faydasını da gmrdüm şahsen adetim sadece 1 gün gecikti oda normal rüyamıda bebeği ayan beyan gördüğüm için etkisinde kaldım hala da öyleyim umutlar marta bakalım inşallah hepimiz birden hamile kalırız yeni topikte buluşuruz☺

Ben bu ay hiç kasmadım kendimi faydasını da gmrdüm şahsen adetim sadece 1 gün gecikti oda normal rüyamıda bebeği ayan beyan gördüğüm için etkisinde kaldım hala da öyleyim umutlar marta bakalım inşallah hepimiz birden hamile kalırız yeni topikte buluşuruz☺
Dilerim ki bu konstgm herkes hepimiz kalrz dedgn gbi kendmiz topgmzde bebekelrmiz icin konsrz ins :) anlyrm cnm seni ben okudim ruyasini gorup dger ay hamile kalan oluyrms yani belki mart ayi hepimize ugrlu gelr sanada cnm

Dilerim ki bu konstgm herkes hepimiz kalrz dedgn gbi kendmiz topgmzde bebekelrmiz icin konsrz ins :) anlyrm cnm seni ben okudim ruyasini gorup dger ay hamile kalan oluyrms yani belki mart ayi hepimize ugrlu gelr sanada cnm
Amin canm inşallah bu ay dr a gidip gitmemekte kararsızım

Canm bende hsg çekildim temiz sadece prolaktinim biraz yüksekti o da düştü şu an benim de eşiminde hiç sıkıntısı yok ocakta bi kimyasalım oldu bekliyoruz 9. Ayım Allah daha bekletmesin hiç birimizi inşallah ama sende kısırlık diye tanılama kendini psikolojini olumsuz etkilersin. Biz inanalım gerisi Allah'A kalmış :dua:

Aminn Canım yaa çok sağol ben çok üzülmüyorum aslında ama artık çok istiyorum hamile kalmayı Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize..

Ben gidicm cnm ya daha once gtmedim gitcm ins sorun yoktur sende git istersen dua okucksn deme?
Adetim bittikten sonra evet fırsat buldukça okicam inşallah benim şu güne kadar tüm zamanlarım hastanede geçti dr değiştircem için gitmektw istiyorum aslında bi yamdan ama gidersem gittiğmi herkesten eşimden bile gizlemeyi düşünüyorum bilmiyorum belki söylerim çok kararsızım çol

Canım aynı durum sayılmaz yani söyle anlatayım ben normal yollarla bi gebelik elde etmiştim ama düşük yaptım daha sonra tekrar bebek düşünmeye başladığımda bi kistim olduğunu öğrendim fakat hormon değerlerim yumurta rezervim çok iyi çıkıyo hsg çekildi o da normal yani bu kist gebelige engel değilmiş ama yaklaşık 4 aydır hamile kalamıyorum doktor olur diyo senin hsg ne zaman çekildi hsg den sonra 5 aya kadar yolu varmış şans yüksek oluyormuş ben şuna onu deniyorum ama olmazsa aşılama dedi doktorum

Ben ocağın sonunda hsg çekindim canım daha 1 ay olmadı ama inşallah etkisi olumlu olur ikimize de.. bana da doktorum 1-2 ay bekleyelim olmazsa aşılama dedi..

Adetim bittikten sonra evet fırsat buldukça okicam inşallah benim şu güne kadar tüm zamanlarım hastanede geçti dr değiştircem için gitmektw istiyorum aslında bi yamdan ama gidersem gittiğmi herkesten eşimden bile gizlemeyi düşünüyorum bilmiyorum belki söylerim çok kararsızım çol
Canm o zaman bu ay gitme dua oku belki dualrmız kabul olurda bizde kalrz dr gtmeye gerek kalmadan cnm

Ben ocağın sonunda hsg çekindim canım daha 1 ay olmadı ama inşallah etkisi olumlu olur ikimize de.. bana da doktorum 1-2 ay bekleyelim olmazsa aşılama dedi..
Inşallah canım ya Rabbim nasip ederse olucak ben bu ay çok garip hissediyorum içimde bir his var sanki hamileymisim gibi inşallah yanılmıyorumdur :( aşılama falan da zor bi süreç ondan da korkuyorum açıkçası ama yapcak bişey yok doktoruma güveniyorum hayırlısı hepimizin hakkında

Inşallah canım ya Rabbim nasip ederse olucak ben bu ay çok garip hissediyorum içimde bir his var sanki hamileymisim gibi inşallah yanılmıyorumdur :KK43: aşılama falan da zor bi süreç ondan da korkuyorum açıkçası ama yapcak bişey yok doktoruma güveniyorum hayırlısı hepimizin hakkında

inşallah hamilesindir canım :) bata kaç günün var..

Bende korkuyorum aşılamadan gücüm yok açıkçası Rabbim inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür de gerek kalmaz canım..

Bu arada kaçıncı ayın bu ay benim bu ay tam 1 yılım doluyor 1.5 senelik evliyim..

Ben 2 buçuk senelik evliyim eşimde de bendede bir sorun yok ama hamile kalamıyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım çatlatma iğnesinden sonra geçen ay klomen ve iğneyle hiç bişey olmadı bu ay saldım dedim ama yine olmadı nerde bu bebişler yaaa:KK43::KK43::KK43:
Canım bende korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldım prolaktin yuksekligim vardi sadece ilac kullanmistim onun icinde gecmisti 1 sene dr.daydim hep aşılama rahim filmi klomen hepsini denedik ama ne zamanki dr.u bıraktık kendiliğinden geldi melegim
zamanı gelince olacak inşallah bol dua sabir tevekkul canim
Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah ..

Canım bende korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldım prolaktin yuksekligim vardi sadece ilac kullanmistim onun icinde gecmisti 1 sene dr.daydim hep aşılama rahim filmi klomen hepsini denedik ama ne zamanki dr.u bıraktık kendiliğinden geldi melegim
zamanı gelince olacak inşallah bol dua sabir tevekkul canim
Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah ..
Bende gitmedim bu ay doktora uzun bi süreden sonra ama demwkki hakkımda hayırlı değilmiş olmamış üzülmedim çünkü hayır olan için dua ediyorum ve hayırda ne zaman gelirse o gündür ben de o günü bekliyorum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

inşallah hamilesindir canım :) bata kaç günün var..

Bende korkuyorum aşılamadan gücüm yok açıkçası Rabbim inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür de gerek kalmaz canım..

Bu arada kaçıncı ayın bu ay benim bu ay tam 1 yılım doluyor 1.5 senelik evliyim..
Canım ben 2 buçuk senelik evliyim ama ilk 1 sene istemedik korunmayi bıraktıktan sonra 4. Ayda hamile kaldım 12 haftalık düşük yaptım sonra tekrar ara verdim 3 Ay kadar şimdi hamile kalamıyorum bu 4. Ay olucak ama toplamda 3 Ay falan denedik bebek için benim çikolata kıstı çıktı ama hormon tahlillerim yumurta rezervim falan çok iyi çıktı hsg çekildi Ocak sonu o da iyi çıktı şimdi bekliyorum doktor olmazsa aşılama dedi eşimde sperm testi vericek bat 19 subat

Senin bat ne zaman ?

1 buçuk yıllık evliyim geçtimiz şubat ayından bu yana istiyoruz haziranda dış gebelik geçirdim 3 ay korunduk hsg çekindim geçen ay klomene basladım olmadı bu ay çatlatma iğneside yaptırdık bakalım hayırlısı rabbimden

Back
X